Δε θα απαντήσω αναλυτικά γιατί ακούω πολλές ανακρίβειες και θέλει πολλή ώρα η κουβέντα. Μόνο για το ότι προκαλώ για τα 2800ευρω θα πω στο συνομιλητή XOUZOURIS που το έθιξε, ότι για να βγει αυτός ο μέσος όρος έχει συμπεριληφθεί και μια μάζα φαρμακείων που αιτούνται ασύλληπτα ποσά μηνιαίως που φαίνονται από τα τιμολόγια και που οι συνταγές τους προέρχονται από λαμογιές και κομπίνες με κουπόνια κτλ. Αυτά τα φαρμακεία είναι ΓΝΩΣΤΑ και στο απυρόβλητο από την πολιτεία, αλλά τη ζημιά τους στη συνείδηση του κόσμου την κάνουν, να καλή ώρα ανεβάζοντας τον μέσο όρο. Θα σου πω εμπειρικά ότι τα ευρώ μηνιαίως είναι γύρω στα 2000 για τα περισσότερα φαρμακεία (αυτά πέραν των καθυστερήσεων που καθιστούν το δυχίλιαρο κάτι σαν όνειρο θερινής νυκτός στην πράξη) , κάτι το οποίο καθόλου προκλητικό δεν το θεωρώ. Προκλητικό θεωρώ να δουλεύει διευθυντής ΕΣΥ όπως λες με δυο χιλιάρικα, ενώ εσύ να κάνεις εφημερία για όσα παίρνει ο υδραυλικός για δυο επισκέψεις, μετά από τόσα χρόνια σπουδών. Αν θέλετε να αναθεωρήσουμε το σύστημα πληρωμών της Ελλάδας είμαι μέσα, και ναι, να πάρει η μπάλα και τα φαρμακεία, αλλά όχι μονόπλευρα, έτσι; Προσωπικά, μπήκα τώρα στο χώρο (και τον χορό), οπότε δεν έχω φάει τίποτα από αυτά που συζητάτε, για να μην παρεξηγηθώ. Σαν υπάλληλος φαρμακοποιός πάντως και τα δικά σου 1300 μικτα ούτε για πλάκα δεν τα έπιανα.
ΥΓ: Στο εξωτερικό δίνουν για νέο φαρμακοποιό 1800 μηνιαίως, με το ωράριό τους όλα κυριλέ, αν θέλεις να συνεχίσουμε τις ανόμοιες συγκρίσεις υπαλλήλων-επιχειρηματιών-ελλήνων-ξένων-φαρμακοποιών-γιατρών κτλ.
ΥΓ2: Μάθαμε και τους ΦχΦ που ψωμολυσσάνε βλέπω. Χαίρομαι, γιατί μέχρι πριν λίγες μέρες που ήμουν και γω ένας από αυτούς με είχαν όλοι γραμμένη. Τελικά μόνο σαν επιχείρημα σε άσχετες συζητήσεις χρησιμεύαμε.