Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
25 Νοεμβρίου 2024, 14:40:07

Αποστολέας Θέμα: Ο καλός, οι κακοί και οι άσχημοι... δεν διορθωνονται με αλόη πάντως...  (Αναγνώστηκε 10046 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

23 Σεπτεμβρίου 2010, 03:58:19
Αναγνώστηκε 10046 φορές
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Σεπτεμβρίου 2010, 00:38:18 από anastasios theodoridis »
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

23 Σεπτεμβρίου 2010, 08:46:32
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Τι συμπεριφορά είναι αυτή? Ντροπή!
Εξηγήστε πρώτα το placebo και μετά χλευάστε ότι αγνοείτε.
Λες και η Ιατρική που υπηρετούμε δεν .εχει λύσει όλα τα προβλήματα.
Μάλλον έχει δημιουργήσει περισσότερα.

23 Σεπτεμβρίου 2010, 19:25:26
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

deleteduser

Συμφωνώ 100% με το συνάδελφο Μακρέα. Η συμπεριφορά μας με αποκορύφωμα το τελευταίο post του συναδέλφου Θεοδωρίδη είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Παρακαλώ το συντονιστή όπως το κατεβάσει καθώς υποβιβάζει όλους όσους συμμετέχουμε σε αυτό το forum εδώ και χρόνιαι

Θαυμάζω την περίσσεια επιστημοσύνη (αλήθεια αυτό πως γράφεται ορθογραφικώς;) σας συνάδελφοι. Η αλαζονεία του επιστήμονα ως φορέα,μιας μοναδικής αδιαμφισβήτης και υπερβατικής αλήθειας είναι πολύ επικίνδυνη και έρχεται σε αντίφαση με το ρόλο του θεραπευτή υπο οποιοδήποτε πρίσμα θέλετε (εκτός ολοκληρωτικών καθεστώτων).

Προσωπικά χρησιμοποιώ το χυμό της αλόης απευθείας από το φυτό παιδιόθεν σε δερματικούς ερεθισμούς με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και φυσικά το προτείνω και ως εναλλακτική και στους ασθενείς μου. Δηλαδή οι γνωστές μαντζουνοκρέμες θεωρείτε ότι είναι πιο αποτελεσματικές;
Εν γένει τα βότανα προσφέρουν θεραπευτικές δυνατότητες άγνωστες σε μας για πολλούς και γνωστούς λόγους. Ούτε θαύματα κάνουν ούτε πανάκεια είναι.
Τι κρίμα που στη σχολή δεν υπήρχε ούτε ένα σχετικό μάθημα (πέραν της γνωστής ομάδας του Γ. Παπαδόπουλου, του επονομαζόμενου και "Μούσια"). Και πάλι όλοι γνωρίζουμε γιατί.

« Τελευταία τροποποίηση: 23 Σεπτεμβρίου 2010, 23:24:16 από Απόστολος Βασιλείου »

23 Σεπτεμβρίου 2010, 20:11:48
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δηλαδή οι γνωστές μαντζουνοκρέμες θεωρείτε ότι είναι πιο αποτελεσματικές;

Όχι. Όμως έχουν πάρει κουπόνι και συνταγογραφούνται, ενώ η αλόη, εξ΄όσων γνωρίζω, θεωρείται καλλυντικό και δεν συνταγογραφείται.
Από την άλλη, είναι αλήθεια ότι η αλόη μπορεί να ανακουφίσει από δερματικούς ερεθισμούς π.χ. ελαφρά εγκαύματα, δημιουργώντας μια αίσθηση δρόσου - σίγουρα όμως δεν μπορούμε και να της αποδώσουμε θεαματικές ή μυστηριώδεις "θεραπευτικές" ιδιότητες. Προσωπικά, πράγματι προτιμώ έναν αφρό ξυρίσματος που περιέχει αλόη, αλλά όχι και οδοντόκρεμα με αλόη επειδή δεν μου αφρίζει αρκετά.

Επίσης, για κνησμώδεις δερματοπάθειες (π.χ. γεροντική κνύζα, αποφoλιδωτική δερματοπάθεια Hoffmann κ.α.), συνιστώ στους ασφαλισμένους α) σαπωνισμό του σώματος με σαπούνι βρώμης (το γνωστό δημητριακό) και κατόπιν β) επάλειψη με λοσιόν που περιέχει μέντα. Τόσο το σαπούνι όσο και η λοσιόν δεν καλύπτονται από τα Ταμεία, αλλά ανακουφίζουν από (μακριά η βαρύγδουπη λέξη "θεραπεύουν") τον κνησμό.

Ο διάσημος για τη δράση του στη Γαλλική Επανάσταση J. P. Marat, εκδότης της εφημερίδας "Ο Φίλος του Λαού" ("Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος"), προκειμένου να απαλλαγεί από μια ενοχλητική δερματοπάθεια από την οποία έπασχε, κατεύφευγε σε συχνά, καθημερινά μπάνια με θειάφι - για να τον βρει ο θάνατος ακριβώς στη μπανιέρα του από το στιλέτο της Charlotte Corday. Νταξ, ο καθένας ό,τι του λάχει.
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Σεπτεμβρίου 2010, 20:51:08 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

23 Σεπτεμβρίου 2010, 20:57:42
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Σεπτεμβρίου 2010, 00:39:48 από anastasios theodoridis »

23 Σεπτεμβρίου 2010, 22:22:45
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Δε χρειάζεσαι να σε ενημερώσω.
Γνωρίζεις πολύ καλά!
Αν δε γνωρίζεις υπάρχει πρόβλημα.
Βέβαια μπορεί να το έχω εγώ το πρόβλημα.

23 Σεπτεμβρίου 2010, 22:27:26
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

deleteduser

Οι εκφράσεις σου συνάδελφε και τα σχόλια σου περί ορθογραφίας είναι χαμηλού επιπέδου και υποβιβάζουν τη συζήτηση. Κρίμα γιατί τη παρουσία σου στο φόρουμ δεν την είχα συνδυάσει μέχρι τώρα με τέτοια συμπεριφορά. Μήπως επειδή απευθύνεται σε ένα ταπεινό αδαή μη επιστήμονα;

Αγαπητέ διακομιστή και το Exelon έχει κουπόνι και συνταγογραφείται. Την αλόη πάντως τη βρίσκεις και στη γλάστρα σου.

23 Σεπτεμβρίου 2010, 22:28:03
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Παρακαλώ να ηρεμήσετε. Έχετε ξεφύγει και οι τέσσερις αλλά σωματικά δεν μπορω αυτή τη στιγμή να το περιγράψω.
Δώστε λίγο χρόνο στο εαυτό σας χωρίς απαντήσεις...
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

23 Σεπτεμβρίου 2010, 22:44:23
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Έχετε ξεφύγει και οι τέσσερις

Ποιοί είναι οι 4; ( tax2684, anastasios, Απόστολος, Δημήτρης Μ. και μουά είμαστε 5. Ένας [ποιός;] δεν έχει ξεφύγει; )
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Σεπτεμβρίου 2010, 22:57:15 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

23 Σεπτεμβρίου 2010, 23:02:22
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

deleteduser

Επαναλαμβάνω το αίτημά μου προς τον συντονιστή και ουχί παιδονόμο τουλάχιστον για το συγκεκριμένο ποστ, αν όχι για όλη τη συζήτηση. Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι άλλο να πω.
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Σεπτεμβρίου 2010, 23:23:25 από Απόστολος Βασιλείου »

23 Σεπτεμβρίου 2010, 23:04:18
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Τώρα εδώ που τα λέμε οι Μακρέας-Βασιλείου δεν έχουν και άδικο.
Και εμένα με ξένισε η συμπεριφορα μας απέναντι σε ένα φαρμακευτικό εκπρόσωπο που στην τελική ρε παιδιά τη δουλειά του προσπαθεί να κάνει και με όσο άγχος ενδεχομένως συνεπάγεται αυτό σε περίοδο κρίσης και μαζικών απολύσεων και που αν δε μας αρέσει και θέλουμε να είμαστε σωστοί του "κόβουμε τον αέρα εξ αρχής" απαγορεύοντας ευγενικά τοποθετήσεις-διαφημίσεις και δε τον χλευάζουμε στην πορεία αφού τον στίψουμε...

Νομίζω Αναστάσιε ήσουν κάπως απότομος αλλα πιστεύοντας πως θεώρησες την εμμονή του ταχ2684 ύποπτη και κουραστική αντέδρασες έντονα θέλοντας να δώσεις ένα τέλος.Οκ φίλε,ενδεχομένως και εγώ να αντιδρούσα έτσι αν ένιωθα έτσι...Εξάλλου και εγώ "τα πήρα" και υπεραντέδρασα με τον tasath σε άλλο τόπικ γιατί θεώρησα ύποπτη την παρέμβασή του αλλά φαίνεται πως έκανα λάθος...
Όμως σχετικά με τον tax2684 νομίζω ότι στην πορεία τον τσιγκλούσαμε αρκετά και εμείς με ερωτήσεις και ενστάσεις και αυτός απλά υπεραμυνόταν οπότε δεν είναι όλο το φταίξιμο δικό του...

+

24 Σεπτεμβρίου 2010, 00:42:59
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δε χρειάζεσαι να σε ενημερώσω.
Γνωρίζεις πολύ καλά!
Αν δε γνωρίζεις υπάρχει πρόβλημα.
Βέβαια μπορεί να το έχω εγώ το πρόβλημα.

Οι εκφράσεις σου συνάδελφε και τα σχόλια σου περί ορθογραφίας είναι χαμηλού επιπέδου και υποβιβάζουν τη συζήτηση. Κρίμα γιατί τη παρουσία σου στο φόρουμ δεν την είχα συνδυάσει μέχρι τώρα με τέτοια συμπεριφορά. Μήπως επειδή απευθύνεται σε ένα ταπεινό αδαή μη επιστήμονα;

Αγαπητέ διακομιστή και το Exelon έχει κουπόνι και συνταγογραφείται. Την αλόη πάντως τη βρίσκεις και στη γλάστρα σου.

Έσβησα τα μηνύματά μου γιατί δεν επιθυμώ στο forum αυτό να δημιουργώ αντιπαραθέσεις.
Όσο αφορά τα υπόλοιπα σχόλια επί προσωπικού και τους χαρακτηρισμούς δε θα τα σχολιάσω και θα κλείσω εκ μέρους μου το θέμα εδώ.

Ευχαριστώ!!!

26 Σεπτεμβρίου 2010, 23:05:36
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Μετά από μια εμπύρετη γριππώδη συνδρομή χωρίς απουσία από τις εργασίες επιστρέφω ελαφρώς κουρασμένος....
Η αλήθεια είναι ότι οι τεσσερις είναι: tax2684, anastasios, Απόστολος, Μακρέας και εξηγώ το γιατί:
Ο κ. tax2684 ουχί αθώος μπορεί να χαρακτηριστεί από το τι έχει γράψει μέχρι τώρα. Περισσότερα όμως παρακάτω.
Οι κ. Βασιλείου & Μακρέας γιατί ξύπνησαν τα πατρικά τους αισθήματα (και ορθώς ξύπνησαν) αλλά δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω στη συζήτηση πέρα από συνδικαλιστικό-προστατευτικές κραυγές. Περισσότερα επίσης παρακάτω.
Ο κ. Θεοδωρίδης γιατί εκφραστικά και κακώς ξέφυγε. Καλό είναι ότι ανακάλεσε.

Η αλήθεια είναι ότι γίνεται προσπάθεια το φορουμ να μένει ανοικτό σε όλους και χωρίς να έχουμε έλεγχο ποιος είναι ο καθένας που γράφει. Προσπαθούμε όμως να διατηρούμε όσο αυτό είναι δυνατό ένα επίπεδο και σας διαβεβαιώ ότι αυτό δεν είναι καθόλου ευκολη προσπάθεια.
Θέλουμε να έχουμε συμμετοχή από όλους και δεν θέλουμε να περιοριζόμαστε μόνο σε ιατρούς.

Ένα από τα δύσκολα σημεία είναι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αποτελεί και θέμα συζήτησης είναι η λεπτή γραμμή μεταξύ ανακοίνωσης-μοιράσματος μιας προσωπικής εμπειρίας για ένα θέμα και της διαφήμισης ενός θέματος. Και υπάρχουν διάφορες προεκτάσεις.
Δεν είμαστε αρνητικοί στο ανοίξει κάποιος επαγγελματίας ένα θέμα (ένα όμως), να περιγράψει λιτά και περιεκτικά (5-20 λέξεις) ότι θα ήθελε να κάνει γνωστό, σε συγκεκριμένη ενότητα και ένα λινκ στο site του. Αυτό όμως σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος και ανοικτός να απαντήσει σε ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν ή πάρει μέρος στη συζήτηση με βιβλιογραφία, επιχειρήματα, και υπομονή. Μια τέτοια προσπάθεια θα τη στηρίξουμε. Μπορεί στους όρους του φορουμ να λέει ότι απαγορεύεται η διαφήμιση όμως άτυπα αυτό το ακολουθούμε και όλοι έχουμε να κερδίσουμε από μια τέτοια διαδικασία καθώς μιλάμε για διαφήμιση με την καλή έννοια.

Ένα δεύτερο κομμάτι που επίσης αποτελεί πρόβλημα στην διαχείριση αυτού του φορουμ είναι οι προσωπικές εμπειρίες για την υγεία ή την ασθένεια και οι όποιες τραυματικές ή μη εμπειρίες με φάρμακα ή επεμβάσεις και ιατρούς. Είναι εξ ορισμού απορριπτέο ότι ανώνυμο μέλος του φορουμ θα βγει και θα πει κάτι θετικό ή αρνητικό για ιατρικό ή άλλο προσωπικό και για οποιοδήποτε μονάδα υγείας μεταφέροντας προσωπικές εμπειρίες. Ας το κάνει όπου θέλει αλλού, όχι εδώ. Το καλύτερο θα ήταν να το κάνει στα επίσημα όργανα. Είμαστε έτοιμοι να δημοσιεύσουμε ότι επίσημο έγγραφο καταγγελίας υπάρχει που θα μας σταλεί και θα επιβεβαιώσουμε την γνησιότητα του με τρόπους που εμείς αποφασίζουμε, αλλά όχι ανώνυμη διαφήμιση ή λάσπη. Ας μάθουμε οι έλληνες κάποια στιγμη να μην είμαστε θρασύδειλοι. Όσον αφορά τα φάρμακα και την χρήση τους, η όποια συζήτηση θα είναι καθαρά σε βάση επιστημονική και όχι εμπειρίες υποκειμενικές. Για όσους μη σχετιζόμενους επιστημονικά με το χώρο της υγείας (και σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι διοικητικοί των μονάδων υγείας) υπάρχουν άλλα φορουμ να συζητήσουν τις εμπειρίες τους.

Γιατί τα έγραψα όλα τα παραπάνω;

Γιατί εδώ (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ) έχουμε μια περίπτωση μέλους που έχει δηλώσει ότι είναι φαρμακευτικός αντιπρόσωπος και που όπως δηλώνει "μοιράζεται" κάποιες πληροφορίες για την αλόη. Όλα αυτά που διάβασα στο πρώτο του μήνυμα με κάνουν να σκέφτομαι διάφορα αλλά είπα να το αφήσω μπας και γίνει συζήτηση καθώς πολλά πράγματα θα μπορούσαν να ξεκαθαριστούν. Η αλήθεια είναι ότι μετά την ιστορία με το άλλο ματζούνι, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, κάποιοι ήταν έτοιμοι να τον φάνε (και εγώ μαζί αλλά κρατιώμουν....) Δεν είδα και κανένα άλλο διαχειριστή να το διαγράφει και άρχισε η "συζήτηση"....

Ο Αργύρης το έπαιξε πολύ σεμνά, ο Νικολόπουλος του το είπε στα ίσια και εγώ, φουρκισμένος, είπα να αρχίσω να ξετυλίγω το κουβάρι με τους διάφορους μύθους που υπάρχουν και έβλεπα διάσπαρτους στο κείμενο..... Κάπου εκεί υπάρχει ένα δεύτερο κείμενο στο ίδιο στυλ με το αρχικό (ξέρετε τώρα το στύλ του γνωστού με το όζον στην τηλεόραση....) και μια απάντηση που περιγράφει πάλι τι χρησιμοποιεί ο ίδιος (αλήθεια για το sex τι χρησιμοποιεί;) και μια απάντηση του καφενείου σχετικά με το μισοάδειο ποτήρι. Ο Αργύρης που θαυμάζω για την υπομονή του συνεχίζει στο ίδιο στύλ και εγώ αφου διαγράφω το μήνυμα με το δεύτερο κείμενο (για το στυλ του βλέπε βασικές αρχές προπαγάνδας-marketing, όλα άριστα: περιεχόμενο, θέση, χρόνος) του θυμίζω ότι είναι ώρα για συζήτηση σε πιο επιστημονική βαση, όχι με πολύ ευγενικό τρόπο. Και η απάντηση είναι άριστη από πλευράς μάρκετιγκ καθώς πλέον περιλαμβάνει και την παρουσίαση. Εκεί ο Νικολόπουλος χάνει την υπομονή του και το κερασάκι το προσθέτει ο Θεοδωρίδης με άγαρμπο τρόπο που ξυπνά τα πατρικά-μητρικά ένστικτα των Μακρέα και Βασιλείου. Οι δύο τελευταίοι έρχονται να προσθέσουν με την σειρά τους την έννοια του placebo και την προσωπική τους εμπειρία παίρνοντας το μέρος του αντιπροσώπου, ίσως και μην έχοντας καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται. Που θα το έλπιζε ποτέ η αλόη ότι η συζήτηση για αυτή θα είχε και συνιστώσες τα βαθύτερα εργατικά προβλήματα της κρίσης και της ανεργίας με το τελευταίο μήνυμα του Jack.... Κάπου στην μέση είναι ο Διακομιστής και μένει και με τη μύγα....

Προσωπικά πιστεύω ότι με εξαίρεση τον Αργυρίου, οι υπόλοιποι μάλλον βιαστικά αντιμετωπίσαμε το θέμα....
Να το δούμε όμως από την αρχή σωστά:
Αλήθεια, tax2684, όλοι όσοι σου απάντησαν στην συγκεκριμένη ενότητα είναι γιατροί πλην ενός. Εσύ τι σπουδές έχεις;

Γιατί φαρμακευτικός αντιπρόσωπος πλέον μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.
Και εάν είσαι χημικός, βιολόγος, φαρμακοποιός, γιατρός, φυσικός και μιλάς για "φυσική" και "χημική" μορφή τότε σίγουρα μας δουλεύεις και το έχεις μάθει καλά το μάθημα σου στο marketing και ξεγέλασες πολλούς εδώ.
Εάν όμως πχ έχεις τελειώσει ένα ΙΕΚ ας πούμε στα computer graphics και το φερε η μοίρα να κάνεις το φαρμακευτικό επισκέπτη τότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε σε επιστημονική βάση.....Πήγαινε σε κανένα άλλο φορουμ να γράφεις αυτά τα επιχειρήματα.

Και δεν είμαι ρατσιστής, απλά ο φαρμακευτικός επισκέπτης πρέπει να ξέρει καλύτερα από τον ιατρό, την μοριακή βιολογία, τη βιοχημεία, την φυσιολογία, την παθοφυσιολογία και τις κλινικές δοκιμές που σχετιζονται με το φάρμακο που θα πάει να μιλήσει, ώστε να μπορεί να απαντήσει σε κάθε ερώτημα. Δυστυχώς η χείριστη ποιότητα ιατρών που αγνοούν τι συνταγογραφούν έχει οδηγήσει αυτό τον κλάδο σε αυτή την κατάντια.

Λοιπόν, tax2684, τι σπουδές έχεις κάνει;
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Σεπτεμβρίου 2010, 23:12:51 από Δ. Κουναλάκης »
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

27 Σεπτεμβρίου 2010, 00:11:52
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Ευχαριστώ πολύ για το ξεκαθάρισμα των ενστίκτων μου.
Λίγη ψυχοθεραπεία δε βλάπτει!

Όσο για τα περί συνδικαλιστικο- προστατευτικά , συνδικαλιστές της Γενικής Ιατρικής ψάξτε τους αλλού.
Εγώ ποτέ δεν κατείχα καμία θέση(ούτε σκοπεύω).

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε αυτό το φόρουμ αντιμετωπίζομαι με εμπάθεια, με βάση προκατασκευασμένες αντιλήψεις, υποθέσεις και ψυχολογικές ερμηνείες.
Δεν τρέχει τίποτα! Το έχω μάθει το παραμύθι.

Όσο για το ρατσισμό απέναντι στους ιατρικούς επισκέπτες...
τους φαρμακοποιούς, τους νοσηλευτές, τις μαίες , τους οδηγούς,
τους αμόρφωτους ασθενείς...

Άραγε αν το αρχικό κείμενο το είχε ανεβάσει γιατρός θα είχε την ίδια αντιμετώπιση?

27 Σεπτεμβρίου 2010, 19:25:03
Απάντηση #14
Αποσυνδεδεμένος

tax2684

"Άραγε αν το αρχικό κείμενο το είχε ανεβάσει γιατρός θα είχε την ίδια αντιμετώπιση?"
  Αναρωτιεμαι !!!
δεν απαντω σε υποτημητικα σχολια(για το σεξ ειναι μυστικο).
δεν εχω αναγκη να παιξω κανενα παιχνιδι και κανενος,και πολυ περισσοτερο να δουλεψω κανεναν (πως θα μπορουσα αλλωστε),γιατι δεν εχω σπουδασει  σε ΙΕΚ-ανωτερα ιδρυματα.

Σας εθεσα υποψιν δυο προιοντα (ως συμπληρωματα διατροφης και οχι ως φαρμακα),το τι κανουν και σε ποιο βαθμο το κανουν αυτο δεν το κρινω εγω.
παντως αρκετοι γιατροι που εκαναν τον κοπο να ασχοληθουν ποιο σοβαρα και εψαξαν σε βαθος για τα προιοντα αυτα , εχουν μια τελειως διαφορετικη αποψη απο ορισμενους απο εσας.

καλο θα ειναι πριν αφορισετε με τετοια ευκολια κατι το διαφορετικο απο αυτα που σας εχουν ( διδαξει), να κανετε τον κοπο να το ψαξετε,γιατι ποτε δεν ξερετε τι μπορει να προκυψει.

με εκτιμηση
ταξιδης γεωργιος

υ.γ : το συμπυκνωμα της αλοης + το σπρευ  κανουν παρα πολυ καλο στα εγκαυματα
Μπορει μια ομαδα επιστημονων να συγκεντρωθει και να σου μιλησει,
για ολες τις επιστημονικες αποδειξεις οτι ολες οι μπανανες ειναι πικρες
Δεν εχεις παρα να δοκιμασεις μια μπανανα για να δεις οτι ειναι γλυκια !!

Λέξεις κλειδιά:

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
2 Απαντήσεις
4297 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 3 Μαΐου 2011, 13:50:00
από EzeΤΡΟΛ
0 Απαντήσεις
2378 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 2 Φεβρουαρίου 2015, 00:08:50
από Argirios Argiriou
1 Απαντήσεις