Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 12:30:21

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία  (Αναγνώστηκε 95151 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

16 Απριλίου 2011, 22:55:39
Απάντηση #105
Αποσυνδεδεμένος

aegeanman

Καλό θα ήταν να μην δημιουργείται αντιπαράθεση μεταξύ συναδέλφων σε ένα τόσο καίριο ζήτημα που αφορά τις προσλήψεις... Αν όντως κάποιος έχει μια πληροφορία διαστυρωμένη από το υπουργείο καλό θα ήταν να την τοποθετεί ώστε να μπορέσει ο καθένας μας να γνωρίζει που βαδίζει... Στο σημείο αυτό παραθέτω και μια τελευταία ανάρτηση στο φόρουμ σχετικά με λεγόμενα Λοβέρδου όσον αφορά προσλήψεις στο δημόσιο:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Είναι καλύτερο πιστεύω να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα από το να τρέφουμε φρούδες ελπίδες ότι τα πράγματα σύντομα θα λειτουργήσουν όπως και πρώτα... Μακάρι όλοι μας να βρούμε απασχόληση κατά το δοκούν αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις μας διαψεύδουν μέρα με τη μέρα... Καλό πάσχα σε όλους!
Δημήτρης Ι

17 Απριλίου 2011, 12:00:34
Απάντηση #106
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Καμία αντιπαράθεση δεν δημιουργείται, ούτε υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο. Όλοι βασιζόμαστε σε αυτά που ξέρουμε και όχι σε πληροφορίες. Έχουν τηλεφωνήσει άπειρες φορές συνάδελφοι στο υπουργείο και δεν υπάρχει κάτι καινούριο. Οι διορισμοί της προκήρυξης του Δεκέμβρη βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Η νέα κανονιστική δεν αναφέρει τίποτα και στο τμήμα των αγροτικών δεν γνωρίζει κανείς τίποτα για αναστολές προσλήψεων σε ΠΙ η ΚΥ. Τώρα αν κάποιος ή κάποιοι ξέρουν άλλα πράγματα, δεν μας αφορά. Πρέπει να παραμένουμε στην επίσημη ενημέρωση. Ακόμη όμως και αν ανασταλλούν τα πάντα, θα ενημερωθούμε.

18 Απριλίου 2011, 13:09:33
Απάντηση #107
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
Τα νεώτερα που έμαθα σήμερα δεν είναι και τα καλύτερα. Έμαθα λοιπόν ότι οι διορισμοί μας από την προκήρυξη του Δεκεμβρίου έφθασαν στο ΕΤ για δημοσίευση αλλά εκεί ΄κόπηκαν΄ λόγω ελλειπών διευκρινήσεων όσον αφορά το 5/1. Επόμενη μου κίνηση ήταν να επικοινωνήσω με την κα Αντωνίου που είναι για αυτά υπεύθυνη, τζίφος όμως γιατί λείπει σε άδεια 10 ημερών και θα ασχοληθεί με το θέμα όταν επιστρέψει δηλαδή την Τρίτη μετά το Πάσχα. Αγωνία λοιπόν γιατί μια πολύ ευγενική κοπέλα που εργάζεται μαζί της και μου είπε για την αδεια της Αντωνίου μου είπε πως για το αν μπαίνουμε και εμείς στον κανόνα 5/1 υπήρχε διχογνωμία στο ΥΥΚΑ. Τώρα για το τι έγινε και αν θα μπούμε στον κανόνα η κοπέλα δεν ήξερε και με παρέπεμψε στην Αντωνίου από βδομάδα....... Καλό κουράγιο παιδιά τελικά τουλάχιστον τώρα που έφθασε ο κόμπος στο χτένι θα ξεκαθαρίσει και ηδική μας υπόθεση........το ελπίζω δηλαδή....
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

18 Απριλίου 2011, 13:16:24
Απάντηση #108
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
  Να διευκρινήσω ότι οι διορισμοί στάλθηκαν πίσω στο ΥΥΚΑ για διευκρινήσεις και αυτό θα πρέπει να τους στείλει πίσω. Αν όλα πάνε καλά και τελικά προχωρήσουν(δε μπορώ) να φανταστώ τι θα γίνει σε αντίθετη περείπτωση) θα υπάρχει μια καθυστέρησ περίπου 3 εβδομάδων που είναι και το καλύτερο σενάριο...
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

18 Απριλίου 2011, 13:59:09
Απάντηση #109
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
  Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το γραφείο του Κου Μπραβάκου που είναι ο διευθυντης του εν λόγω τμήματος στο 2105226481 και εκεί μου απάντησε μια γραμματέας την οποία και ενημέρωσα για το εν λόγω θέμα, με παρέπεμψε λοιπόν για αύριο ώστε να ξεκαθαρίσουν το θέμα. Προσκαλώ τους συναδέλφους που τους ενδιαφέρει το θέμα να προσπαθήσουν  να επικοινωνήσουν και αυτοί με το εν λόγω γραφείο μπας και ξεκαθαρίσει το θέμα. Η απάντηση τους φυσικά θα αφορά και όλους τους συναδέρφους ΓΙ που θα προσπαθήσουν να διοριστούν με αυτόν τον τρόπο!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Απριλίου 2011, 14:03:42 από kefalidisg »
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

18 Απριλίου 2011, 17:35:12
Απάντηση #110
Αποσυνδεδεμένος

jimdros73

Να διευκρινήσω ότι οι διορισμοί στάλθηκαν πίσω στο ΥΥΚΑ για διευκρινήσεις και αυτό θα πρέπει να τους στείλει πίσω. Αν όλα πάνε καλά και τελικά προχωρήσουν(δε μπορώ) να φανταστώ τι θα γίνει σε αντίθετη περείπτωση) θα υπάρχει μια καθυστέρησ περίπου 3 εβδομάδων που είναι και το καλύτερο σενάριο...

Συναδελφε, οι πληροφοριες που εχεις απο που προερχονται? απο το υπουργειο ή το ΕΤ?
ευχαριστω..
η τυχη χτυπαει την πορτα μονο μια φορα!
η ατυχια εχει δυστυχως πολυ μεγαλυτερη υπομονη...

18 Απριλίου 2011, 17:41:04
Απάντηση #111
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
    Από το ΕΤ μου είπαν ότι επιστράφηκαν πίσω στο ΥΥΚΑ ως μη δημοσιεύσιμες διότι δεν υπάρχουν διευκρινήσεις για τον κανόνα 1 προς 5. Όλα αυτά δεν είναι ράδιο αρβύλα και τα άκουσα με τα αυτιά μου.....θα πρέπει να τηλεφωνήσουμε αύριο στα τηλέφωνα που έγραψα προτύτερα να δούμε τι θα γίνει....έχω και γω την ίδια αγωνία με όλους. Να διευκρινήσω επίσης ότι μετά την επικοινωνία που είχα σήμερα με το Υπουργείο έβγαλα το συμπέρασμα ότι εκεί δεν είχαν ιδέα, ίσως να μην τους έχουν επιστραφεί ακόμη οι διορισμοί, και μια και λείπει και η υπεύθυνη θα πρέπει να βγάλουμε άκρη με τους υπόλοιπους.
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Απριλίου 2011, 17:49:04 από kefalidisg »
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

18 Απριλίου 2011, 17:48:26
Απάντηση #112
Αποσυνδεδεμένος

jimdros73

Από το ΕΤ μου είπαν ότι επιστράφηκαν πίσω στο ΥΥΚΑ ως μη δημοσιεύσιμες διότι δεν υπάρχουν διευκρινήσεις για τον κανόνα 1 προς 5. Όλα αυτά δεν είναι ράδιο αρβύλα και τα άκουσα με τα αυτιά μου.....θα πρέπει να τηλεφωνήσουμε αύριο στα τηλέφωνα που έγραψα προτύτερα να δούμε τι θα γίνει....έχω και γω την ίδια αγωνία με όλους. Ν αδιευκρινήσω επίσης ότι μετά την επικοινωνία που είχα σήμερα με το Υπουργείο έβγαλα το συμπέρασμα ότι εκεί δεν είχαν ιδέα, ίσως να μην τους έχουν επιστραφεί ακόμη οι διορισμοί, και μια και λείπει και η υπεύθυνη θα πρέπει να βγάλουμε άκρη με τους υπόλοιπους.

σε ευχαριστω πολυ!

18 Απριλίου 2011, 18:08:36
Απάντηση #113
Αποσυνδεδεμένος

jimdros73

Από το ΕΤ μου είπαν ότι επιστράφηκαν πίσω στο ΥΥΚΑ ως μη δημοσιεύσιμες διότι δεν υπάρχουν διευκρινήσεις για τον κανόνα 1 προς 5. Όλα αυτά δεν είναι ράδιο αρβύλα και τα άκουσα με τα αυτιά μου.....θα πρέπει να τηλεφωνήσουμε αύριο στα τηλέφωνα που έγραψα προτύτερα να δούμε τι θα γίνει....έχω και γω την ίδια αγωνία με όλους. Ν αδιευκρινήσω επίσης ότι μετά την επικοινωνία που είχα σήμερα με το Υπουργείο έβγαλα το συμπέρασμα ότι εκεί δεν είχαν ιδέα, ίσως να μην τους έχουν επιστραφεί ακόμη οι διορισμοί, και μια και λείπει και η υπεύθυνη θα πρέπει να βγάλουμε άκρη με τους υπόλοιπους.

σε ευχαριστω πολυ!

παντως, παρα τα λεγομενα του κ. Λοβερδου για μηδενικες προσληψεις ιατρων το 2011 στο δημοσιο, η κινηση του υπουργειου να αποστειλει τους διορισμους μας στο ΕΤ, ειναι δειγμα καλης προθεσης να τελειωσει ευνοικα το θεμα μας.. τωρα, αν κοπουν απο το ΥΠΕΣ και καποιοι απο το δικο μας υπυργειο το παιζουν Ποντιοι Πιλατοι ειναι μια υποθεση, οπως πολλες αλλες υποθεσεις που μπορει να γραφτουν στο σαιτ..το θεμα ειναι οτι ακομα και το 5 προς 1 να ισχυσει, καποιες προσληψεις πρεπει να γινουν και ειμαι πολυ περιεργος να δω με ποια κριτηρια θα γινονταν αυτο..Υπομονη Συναδελφοι..

18 Απριλίου 2011, 22:24:49
Απάντηση #114
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Εντυπωσιακά τα νέα συνάδελφοι! Άντε να δω πως και με ποιο μηχανισμό θα ισχύσει το 5:1 στα αγροτικά ιατρεία. Άρα μέχρι τέλους της χρονιάς καμια 200ρια περιφερειακά ιατρεία θα μείνουν κενά και θα συνεχίσουν να μένουν κενά. Και όσοι συμμετάσχουν σε προκηρύξεις από εδώ και πέρα προφανώς θα δηλώνουν 5 ιατρεία, θα κερδίζουν σίγουρα το ένα, και θα είναι στο περίμενε για πολύ πολύ καιρό.........και στο μεταξύ οι αγροτικοί θα διορίζονται κανονικά. Ελλάς το μεγαλείο σου

18 Απριλίου 2011, 22:32:10
Απάντηση #115
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
   Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα μια και οι διορισμοί μας είχαν ήδη περάσει από τα εντελώμενα και το λογιστήριο του κράτους. Στο ΕΤ δεν γνωρίζουν ακριβώς ποιες θέσεις διορίζονται και ποιες όχι, απλώς θα πρέπει να υπάρξουν διευκρινήσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτή που ασχολείται, η Κα Αντωνίου, θα λείπει όλη την Μεγάλη εβδομάδα για αυτό και θα πρέπει αύριο να τηλεφωνήσουμε στο ΥΥΚΑ και να τους πιέσουμε να μας ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Μπορεί ο Λοβέρδος να λέει  ότι δεν θα προσλάβει γιατρούς φέτος αλλά θα το κάνει παρόλο που το ΥΕΣ του έχει εγκρίνει 681; αυτό θα σημαίνει ότι έχει κυρήξει πόλεμο με τον κλάδο μας και δεν ξέρω τελικά ποιος θα είναι ο χαμένος........
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

18 Απριλίου 2011, 22:40:13
Απάντηση #116
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Υποτίθεται συνάδελφε οτι δεν γνωρίζουν. Δεν θα τους πειράξει καθόλου σε πληροφορώ να αφήσουν κενά ιατρεία για καμιά 2ετία. Ίσα ισα κερδίζουν και τα λεφτά των μισθών....Αλίμονο σε αυτούς που προγραμμάτισαν πράγματα, ζωές, υποχρεώσεις. Τέλοςπάντων, δεν νομίζω πάντως πως για το θέμα θα αποφασίσει η Αντωνίου ή το γραφείο των αγροτικών. Είναι καθαρά πλέον θέμα πολιτικής απόφασης τουλάχιστον υφυπουργού, μπορεί και υπουργού. Βέβαια το θετικό είναι πως με σας του Δεκεμβρίου, θα μάθουμε τι θα γίνει και με μας που είμαστε του Μαρτίου...

19 Απριλίου 2011, 12:04:22
Απάντηση #117
Αποσυνδεδεμένος

ΣΤΡΑΤΟΣ

προσπαθω να επικοινωνησω με το υπουργειο με το γραφειο του Μπραβακου και της Αντωνιου και δυστυχως στο ενα εχουν βαλει τηλεφωνητη και  το αλλο ειναι μονιμως κατελειμενο. Οποιος συναδελφος μαθει κατι περισσοτερο με το προβλημα που προεκυψε σχετικα με τους διορισμους μας παρακαλω πολυ να ενημερωσει το forum ευχαριστω.

19 Απριλίου 2011, 14:05:43
Απάντηση #118
Αποσυνδεδεμένος

mdpetros

Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με το ΕΤ μου επιβεβαίωσαν ότι οι διορισμοί που είχε αποστείλει το ΥΥΚΑ και είχαν πρωτοκολληθεί στο ΕΤ με ημερομηνία 8/4/2011 σταλθήκαν –όπως σωστά ενημέρωσε ο συνάδελφος παραπάνω- πίσω στο υπουργείο καθώς δεν συνοδευόταν από «το απαραίτητο έγγραφο έγκρισης προσλήψεων» που εκδίδει απ’ όσο κατάλαβα το ΥΠΕΣ.
Μου είπαν ότι η υπήρχε και η σημείωση να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με το Κο Μπράβο για διευκρινήσεις!
Στην Διεύθυνση αγροτικών δεν γνωρίζουν τίποτα, η Αντωνίου λείπει και το τηλέφωνο του Μπραβάκου αν και καλεί δεν απαντάει από το πρωί!
Δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ η νομική πρόνοια του μνημονίου-νομού που ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ από το 5:1!
Αν τυχόν μπλέξουμε με το ΥΠ.ΕΣ τότε θα πρέπει να αναθεωρηθούν οι 681 θέσεις των διοριστεων για το 2011 και είναι προφανές ότι θα ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! Οποίος συνάδελφος έχει κάποιο μέσο πίεσης ας τους καταστήσει προφανές ότι Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ!

19 Απριλίου 2011, 17:42:20
Απάντηση #119
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

και ποιος θα το ξεμπλέξει το θέμα; Ο Μπραβάκος που δεν απαντά και δεν είναι αρμοδιοτητα του; ή η Αντωνίου που λείπει; Όταν κάποιος υπάλληλος παίρνει άδειες νεκρώνει το σύμπαν;

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1 Απαντήσεις
5300 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Ιουλίου 2010, 15:54:24
από anastasios theodoridis
13 Απαντήσεις
11102 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Δεκεμβρίου 2010, 10:43:17
από anastasios theodoridis
56 Απαντήσεις
34836 Εμφανίσεις