Συναδελφοι το υπουργειο ειναι απιστευτο πριν μια εβδομαδα ειχα μιλησει με την αντωνιου που ειναι υπευθυνη σε θεματα που αφορουν τους γενικους ιατρους την ειχα ρωτησει ποτε περιπου θα αρχισουν να αποστελονται οι διορισμοι των γενικων ιατρων οσο αφορα τα περιφερειακα ιατρεια και τα ΚΥ τηςπροκηρυξης του δεκεμβριου και μου ειχε πει σε περιπου 3 εβδομαδες θα τους εχουμε παραλαβει.Σημερα επικοινωνησα παλι μαζι της και μου ειπε οτι τα χαρτια ειναι στα εντελομενα θα υπαρχει μια καθυστερηση περιπου κανενα μηνα απο τωρα προσεξτε περιπου μου ειπε οποτε καταλαβαινετε καλο κουραγιο και υπομονη σε ολους για οποιον θελει επιπλεον ενημερωση τα τηλ ειναι 2105231563 και 2105231537
Συνάδελφε δίκιο έχεις. Το τηλέφωνο της Αντωνίου το είχα και γω από τον προηγούμενο διορισμό μου και ισχύει. Επικοινώνησα και γω μαζί της και μου είπε τα ίδια, μόνο που εγώ δεν βλέπω καθυστέρηση, όπως σου είχα πει μετά τις 15 Μάη περίμενε διορισμό: έχουμε και λέμε, σήμερα είναι 1 Απριλίου(καλό μήνα) 1 εβδομάδα στα εντελόμενα +2-3 μέρες στην Αντωνίου μέχρι να τα στείλει για ΦΕΚ πάμε 10 του μηνός, εκεί θέλουν 20-30 μέρες, είναι και το Πάσχα στην μέση, αρχές Μάη, επιστρέφουν στην Αντωνίου(μόνο με το ΦΕΚ δεν διορίζεσαι), μας αποστέλλει αυτή την εντολή και ταυτόχρονα και στα νοσοκομεία και διορίζεσαι με όποια έρθει πρώτη μέσα σε 7-10 μέρες, δηλαδή μετά τις 15 Μάη. Άκριβώς όπως και ο φίλος μου πέρυσι.
Απαντώντας και σε παραπάνω ερωτησή σου, ναι στο τεύχος Γ των ΦΕΚ στο et.gr θα βγουν και οι δικοί μας διορισμοί, όποτε βγουν.......
Καλό κουράγιο!!!!