Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 18:40:44

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404011 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

23 Μαρτίου 2011, 00:39:22
Απάντηση #120
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Επειδή δε νομίζω να βγάλουμε ποτέ άκρη με αυτούς, προτείνω, σε όλους εμάς τους ενδιαφερόμενους, απλά να κοιτάμε σε καθημερινή βάση το τεύχος Γ στην εφ. της κυβέρνησης στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος μήπως και εμφανιστεί κάποια στιγμή κανά ΦΕΚ με τα ονόματά μας μέσα. Και σε καθημερινή βάση αρκετή προσευχή, φυσικά...

ΥΣ Μόλις εμφανιστεί το πρώτο ΦΕΚ με ονόματα, ρίξτε σήμα.

Μπα ! Θα γίνει τόσος ντόρος που οι πάντες θα το μάθουν.
Βουλευτές θα το διαλαλούν ανα την επικράτεια, εφημερίδες θα το έχουν πρωτοσέλιδο ( "παρα την δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα, η κυβέρνηση μπλα, μπλα, μπλα" ) , μέχρι και συνέντευξη μπορεί να δώσει ο Λοβέρδος αν οι διοριζόμενοι, εκείνη τη μέρα,  είναι πάνω από 30.
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

24 Μαρτίου 2011, 18:00:13
Απάντηση #121
Αποσυνδεδεμένος

DrG

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Σήμερα το υπουργείο ήταν κλειστό για τους πολίτες γιατί ήταν ''ημιαργία''
Στις 12 η ώρα που αρχίζουν να απαντούν τα τηλέφωνα απλά ανακοίνωναν ότι όλοι είναι στην γιορτή και δεν νομίζω να γυρίσει κανείς στο γραφείο μετα την γιορτή.
Ο θεσμός της ημιαργίας πριν την αργία είναι ιερός

24 Μαρτίου 2011, 18:44:11
Απάντηση #122
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Συνάδελφοι αυτό που δεν παρατηρήσατε είναι ότι η εγκύκλιος Ραγκούση δεν συνυπογράφεται από τον Παπακωνσταντίνου, δεν είναι κοινή υπουργική απόφαση , όπως η προηγούμενη γενική εγκύκλιος που καθόριζε το γενικό αριθμό των ΔΥ που θα προσληφθούν και τις προτεραιότητες. Γιαυτό είναι όλα ακόμα παγωμένα. Αν δεν υπογράψει και ο Παπακωνσταντίνου για τους 681 ιατρούς δεν πρόκειται να δούμε ΦΕΚ ποτέ... Αν και πότε θα υπογράψει θα κριθεί από την τρόικα... Υπομονή λοιπόν, παντως είναι αυτός ο λόγος που δεν προχωρούν οι διορισμοί και όχι ότι προσπαθούν να δουν ποιες θέσεις θα προωθηθούν. Οι καταεπιλογήν διορισμοί χωρίας να τηρηθεί αριθμός πρωτοκόλου ( με εξαίρεση τις ΜΕΘ και τα τμήματα Νεφρου) θα μπορούσε να οδηγήσει σε ρουσφέτια και οι εποχές είναι δύσκολες για να προβούν σε τέτοιες ενέργειες. Απλά περιμένουν τον Παπακωνσταντίνου...

25 Μαρτίου 2011, 00:26:07
Απάντηση #123
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
Συνάδελφοι αυτό που δεν παρατηρήσατε είναι ότι η εγκύκλιος Ραγκούση δεν συνυπογράφεται από τον Παπακωνσταντίνου, δεν είναι κοινή υπουργική απόφαση , όπως η προηγούμενη γενική εγκύκλιος που καθόριζε το γενικό αριθμό των ΔΥ που θα προσληφθούν και τις προτεραιότητες. Γιαυτό είναι όλα ακόμα παγωμένα. Αν δεν υπογράψει και ο Παπακωνσταντίνου για τους 681 ιατρούς δεν πρόκειται να δούμε ΦΕΚ ποτέ... Αν και πότε θα υπογράψει θα κριθεί από την τρόικα... Υπομονή λοιπόν, παντως είναι αυτός ο λόγος που δεν προχωρούν οι διορισμοί και όχι ότι προσπαθούν να δουν ποιες θέσεις θα προωθηθούν. Οι καταεπιλογήν διορισμοί χωρίας να τηρηθεί αριθμός πρωτοκόλου ( με εξαίρεση τις ΜΕΘ και τα τμήματα Νεφρου) θα μπορούσε να οδηγήσει σε ρουσφέτια και οι εποχές είναι δύσκολες για να προβούν σε τέτοιες ενέργειες. Απλά περιμένουν τον Παπακωνσταντίνου...

Πάντως το ΦΕΚ της συγκεκριμένης εγκυκλίου (δηλ. του Ραγκούση) έχει βγεί κανονικά (ΦΕΚ 373 τεύχος Β/9-3-2011). Δεν είναι ΚΥΑ μεν, αλλά είναι ΥΑ. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχει ισχύ. Δεν ξέρω τι πορεία ακριβώς έχει μετά αυτή η ΥΑ. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ απαράδεκτη την καθυστέρηση, αφού έχει ήδη ληφθεί η κρίσιμη απόφαση να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες θέσεις.

27 Μαρτίου 2011, 21:59:01
Απάντηση #124
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Για να δούμε αυτή τη βδομάδα θα έχουμε καμιά εξέλιξη ή θα περάσουμε πάλι τον καιρό μας στο έλεος της νιρβάνας των "υπευθύνων" ?

27 Μαρτίου 2011, 22:09:53
Απάντηση #125
Αποσυνδεδεμένος

stathis

ρε Alex, μακαρι να εχουμε νεα αυτη τη βδομαδα. Φοβαμαι μηπως η καθυστερηση εχει σχεση με τις επικειμενες συγχωνευσεις νοσοκομειων. Δεν εχω πληροφοριες, φοβους εκφραζω μηπως περιμενουν τις συγχωνευσεις για να καθορισουν τελικα ποιες θεσεις θα προχωρησουν. Γαμωτο η αισιοδοξια και η υπομονη μου εξαντληθηκαν... :'(

28 Μαρτίου 2011, 14:39:16
Απάντηση #126
Αποσυνδεδεμένος

γιωργος71

ρε Alex, μακαρι να εχουμε νεα αυτη τη βδομαδα. Φοβαμαι μηπως η καθυστερηση εχει σχεση με τις επικειμενες συγχωνευσεις νοσοκομειων. Δεν εχω πληροφοριες, φοβους εκφραζω μηπως περιμενουν τις συγχωνευσεις για να καθορισουν τελικα ποιες θεσεις θα προχωρησουν. Γαμωτο η αισιοδοξια και η υπομονη μου εξαντληθηκαν... :'(
παιρνω τηλεφωνο το υπουργειο απο το πρωι αλλα στα γραφεια δεν το σηκωνουν εμαθε κανεις τιποτα?

28 Μαρτίου 2011, 15:53:54
Απάντηση #127
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Nai mallon xekinhse h diadikasia. Ematha shmera oti h mia thesh pou phra einai se diadikasia diorismou, ypografwn ktl. H allh thesh pou me endiaferei perissotero eipan se 20 meres tha xeroun...H prwth einai apo telh Dekembri kai h deuterh apo Fevrouario kai se nosokomeio pou mporei kai na sygxwneuetai. Sorry gia ta greeklish grafw apo th douleia

28 Μαρτίου 2011, 16:29:13
Απάντηση #128
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Nai mallon xekinhse h diadikasia. Ematha shmera oti h mia thesh pou phra einai se diadikasia diorismou, ypografwn ktl. H allh thesh pou me endiaferei perissotero eipan se 20 meres tha xeroun...H prwth einai apo telh Dekembri kai h deuterh apo Fevrouario kai se nosokomeio pou mporei kai na sygxwneuetai. Sorry gia ta greeklish grafw apo th douleia

Συνάδελφε να σε ρωτήσω τι θέση είναι αυτή που ξεκίνησε? Είναι ΜΕΘ ή γενική ιατρική ή αναισθησιολογία ή κάτι άλλο? Αθήνα ή επαρχία?

28 Μαρτίου 2011, 16:32:36
Απάντηση #129
Αποσυνδεδεμένος

stathis

28 Μαρτίου 2011, 18:25:38
Απάντηση #130
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Εγώ έπαιρνα επίσης όλο το πρωί τηλέφωνο και δεν το σήκωνε κανείς παρά μόνο το κέντρο. Με συνδέανε αλλά τίποτα. Βέβαια φίλε Στάθη το ότι είσαι επαρχία είναι πολύ καλό γιατί και άλλοι που ξέρω που διορίστηκαν επαρχία μάθαιναν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς πήγαινε η υπόθεσή τους από τις υπεύθυνες για την επαρχία. Είναι πιο τσακάλια (αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο για υπάλληλο του συγκεκριμένου ιδρύματος). Για Αθήνα που είμαι εγώ, ποτέ δεν κατάφερα να πάρω μια σαφή απάντηση.. Φοβάμαι ότι αν ακούσω άλλο ένα " δεν έχουμε καμία πληροφόρηση και περιμένουμε" θα πάθω επί τόπου εγκεφαλική αιμορραγία και θα ψοφήσω

29 Μαρτίου 2011, 10:20:46
Απάντηση #131
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Σε μένα απάντησαν ότι κινούνται αποκλειστικά οι θέσεις που αφορούν ΜΕΘ, ΜΕΝ και μονάδες τεχνητού νεφρού ανεξαρτήτως σε ποιο νοσοκομείο βρίσκονται. Ισχύει??

29 Μαρτίου 2011, 12:42:45
Απάντηση #132
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

Εμενα μου λενε απλα πως δεν θα συζητησουν μαζι μου τις εντολες της υπηρεσιας. Ειμαι στα προθυρα νευρικου κλονισμου και ειλικρινα δεν αντεχω αλλη κοροιδια! Αν ξερει καποιος τι συμβαινει τελικα ας το παραθεσει...

29 Μαρτίου 2011, 13:39:18
Απάντηση #133
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Akrivws etsi einai.h dikh mou thesh einai se eparxiako nosokomeio kai se klinikh pou exei meinei mono enas epimeliths kai exoun kanei epaneilhmena eggrafa gia na dioristw. H thesi pou vasika me endiaferei den xeroun akoma ti tha ginei kai pote tha trexei.Eipan na xanaparw se 20 meres. Auto gia tis meth kai men isxyei ontws opws kai gia tmhmata pou kindyneuoun amesa me anastolh leitourgias opws nefros rodos, kardiologikh xanthis ktl.

1 Απριλίου 2011, 10:15:36
Απάντηση #134
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Ξαναπήρα σήμερα τηλέφωνο. Μόλις προχωρήσουν οι ΜΕΘ και τα λοιπά, θα πάνε με αριθμό πρωτοκόλλου. Δε νομίζω να κάνουν καμιά "παράκαμψη" γιατί είναι κρίσιμη περίοδος για να προκαλέσουν τέτοια προβλήμτα. Κι αν κάνουν μια δυο αρκεί να προχωρήσουν. Μας πέθαναν πια..

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16762 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7487 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις