Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 20:21:30

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404019 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

3 Απριλίου 2011, 21:47:46
Απάντηση #135
Αποσυνδεδεμένος

DrG

1. Νέα γνώση. Οι εισηγήσεις που έγιναν μετα τις 8/12/10 και στις οποίες ο εισηγητής δεν είναι από το νοσοκομείο που προκυρήσσει την θέση είναι άκυρες. Τάδε εφη Υπουργείο υγείας προ 2 εβδομάδων. Οι εισηγήσεις επιστρέφονται και τοποθετούνται νέοι εισηγητές. Το έμαθα διότι μου συνέβη σε μια εισήγηση. Με βάση αυτό είναι πιθανό να ακυρωθούν και κρίσεις που έγιναν με αυτές τις προυποθέσεις. Είναι επίσησς πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για να ακυρωθεί μια κρίση που έγινε με αυτές τις διαδικασίες. Όποιος γνωρίζει καποια λεπτομέρεια ας ενημερώσει.
2. Το να πιστεύει κανείς ότι στην Ελλάδα θα γίνει κάτι με οποιαδήποτε σειρά που να πηγάζει από αξιοκρατία, λογική και αναγκες είναι ουτοπία. Ο σώζων εαυτό σωθείτω.

4 Απριλίου 2011, 00:47:31
Απάντηση #136
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
1. Νέα γνώση. Οι εισηγήσεις που έγιναν μετα τις 8/12/10 και στις οποίες ο εισηγητής δεν είναι από το νοσοκομείο που προκυρήσσει την θέση είναι άκυρες. Τάδε εφη Υπουργείο υγείας προ 2 εβδομάδων. Οι εισηγήσεις επιστρέφονται και τοποθετούνται νέοι εισηγητές. Το έμαθα διότι μου συνέβη σε μια εισήγηση. Με βάση αυτό είναι πιθανό να ακυρωθούν και κρίσεις που έγιναν με αυτές τις προυποθέσεις. Είναι επίσησς πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για να ακυρωθεί μια κρίση που έγινε με αυτές τις διαδικασίες. Όποιος γνωρίζει καποια λεπτομέρεια ας ενημερώσει.
2. Το να πιστεύει κανείς ότι στην Ελλάδα θα γίνει κάτι με οποιαδήποτε σειρά που να πηγάζει από αξιοκρατία, λογική και αναγκες είναι ουτοπία. Ο σώζων εαυτό σωθείτω.

Τι ειναι αυτο τωρα???? θα μας τρελανεις εντελως!!! απο που βγηκε αυτο και που το στηριζουν??? Ποιος σου το ειπε??

4 Απριλίου 2011, 00:59:44
Απάντηση #137
Αποσυνδεδεμένος

arspi

Στο ν. 3868/2010, όπως και στον προηγούμενο 3754/2009 δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Απο την στιγμή που έχεις λάβει τέτοια απάντηση σίγουρα αναγράφεται και το σχετικό νομικό πλαίσο, μπορείς αν θέλεις να μας το κοινοποιήσεις?? ??? ;D

4 Απριλίου 2011, 02:14:29
Απάντηση #138
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Δεν έχω δει την απόφαση του υπουργείου. Πρόκειται για απάντηση της ΔΥΠΕ (με βαση την απόφαση) στο νοσοκομειο το οποίο ζήτησε έγκριση για να γινει κρίση για την οποία έχαν κατατεθεί εισηγήσεις και είχαν γινει και ενστασεις πριν 3 μήνες περίπου. Μου το μετεφερε ο εισηγητής που είναι από το νοσοκομείο και συμπληρωσε ότι θα οριστεί εκ νεου δευτερος εισηγητής ο οποίος θα προέρχεται από το ίδιο νοσοκομείο.
Δεν υπάρχει λογική.

4 Απριλίου 2011, 12:33:04
Απάντηση #139
Αποσυνδεδεμένος

psycho-action

Δεν έχω δει την απόφαση του υπουργείου. Πρόκειται για απάντηση της ΔΥΠΕ (με βαση την απόφαση) στο νοσοκομειο το οποίο ζήτησε έγκριση για να γινει κρίση για την οποία έχαν κατατεθεί εισηγήσεις και είχαν γινει και ενστασεις πριν 3 μήνες περίπου. Μου το μετεφερε ο εισηγητής που είναι από το νοσοκομείο και συμπληρωσε ότι θα οριστεί εκ νεου δευτερος εισηγητής ο οποίος θα προέρχεται από το ίδιο νοσοκομείο.
Δεν υπάρχει λογική.
απο Διαυγεια 3ηςυπε:οι εισηγητες για τισ κρισεις - πχ 22/03/2011 για γ.ν.αγ-δημητριος θεσ/νικης- δεν ειναι απο το ιδιο νοσοκομειο και οι δυο.
« Τελευταία τροποποίηση: 4 Απριλίου 2011, 12:48:55 από psycho-action »

4 Απριλίου 2011, 16:16:46
Απάντηση #140
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Αν είναι όντως απόφαση του Υπουργείου όπως είπε η ΔΥΠΕ (για ποιο άλλο λόγο να το κανει η ΔΥΠΕ) τοτε
1. Η κάθε ΔΥΠΕ κάνει ότι νομίζει, ερμηνεύει όπως νομίζει ή απλά δεν γνωρίζει (το πιο πιθανό)
2. Ο καθε ενδιαφερόμενος η ''αδικημένος'' χτυπά την κρίση και την ακυρώνει με συνοπτική διαδικασία αφού δεν εφαρμόστηκε η υπουργική απόφαση

Υ.Γ. Δεν θα το ανεφερα αν δεν είχε γινει πραξη σε εισήγηση που με αφορά άμεσα

4 Απριλίου 2011, 16:23:19
Απάντηση #141
Αποσυνδεδεμένος

arspi

Αν είναι όντως απόφαση του Υπουργείου όπως είπε η ΔΥΠΕ (για ποιο άλλο λόγο να το κανει η ΔΥΠΕ) τοτε
1. Η κάθε ΔΥΠΕ κάνει ότι νομίζει, ερμηνεύει όπως νομίζει ή απλά δεν γνωρίζει (το πιο πιθανό)
2. Ο καθε ενδιαφερόμενος η ''αδικημένος'' χτυπά την κρίση και την ακυρώνει με συνοπτική διαδικασία αφού δεν εφαρμόστηκε η υπουργική απόφαση

Παράκληση, μπορείς να μάθεις τον αριθμό της ΥΑ απο την ΔΥΠΕ?

4 Απριλίου 2011, 18:25:31
Απάντηση #142
Αποσυνδεδεμένος

psycho-action

συναδελφε ειμαστε ολοι πιεσμενοι απο την αναμονη.πληροφοριακα το εβαλα.δεν αμφισβητω οσα αναφερεις.

4 Απριλίου 2011, 19:48:37
Απάντηση #143
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Ρε παιδια, εμενα αυτο μου φαινεται οτι δεν στεκεται με τιποτα. Αντε και να ισχυει για θεσεις που ακομα βρισκονται σε διαδικασια εισηγησεων πριν τη συγκλιση του Συμβουλιου. Σε καμια περιπτωση δεν θα αφορα θεσεις που η κριση εχει ολοκληρωθει και ειναι στο υπουργειο. Επιπλεον για να διεκδικησει καποιος που θεωρει οτι ειναι αδικημενος νεα διαδικασια απο την αρχη με νεους εισηγητες, θα πρεπει να ειχε υποβαλει ενσταση μεσα σε 10 μερες απο την κοινοποιηση των εισηγησεων. Τωρα πια ειναι αργα. Ειμαστε ολοι με τα νευρα τσιτα, δεν χρειαζεται να ανακυκλωνουμε υποθεσεις και φοβους μεταξυ μας οταν δεν ειμαστε τελειως σιγουροι. Δεν αμφισβητω τον Γιωργο που το κατεθεσε αλλα ειμαι βεβαιος οτι δεν μπορει να αφορα θεσεις που ειναι πια στο υπουργειο και εχουν οριστικα κριθει απο καιρο.

4 Απριλίου 2011, 20:37:47
Απάντηση #144
Αποσυνδεδεμένος

Sophia

Η εγκριση της επιτροπης απο την ΔΥΠΕ για να γινει η τελικη κριση αργησε πολυ,στην μια περιπτωση για εισηγησεις που ειχαν σταλει τον Αυγουστο  η εγκριση ηρθε τον Νοεμβριο και για εισηγησεις που ηρθαν τον Σεπτεμβριο η εγκριση ηρθε τον Δεκεμβριο.Κατι γινεται παντως στις ΔΥΠΕ γιατι η διοικητες ειχαν στειλει αιτησεις και στις δυο περιπτωσεις απο τον Σεπτεμβριο.Βεβαια στα Νοσοκομεια αυτα δεν υπηρχε συναδελφος με τα προσοντα εστω  του επιμελητη Α για να οριστει εισηγητης και εφαρμοστηκε ο νομος που οριζει εισηγητη απο νοσοκομειο που ανηκει στην ιδια ΔΥΠΕ.Αναρωτιεμαι λοιπον σε αυτες τις περιπτωσεις τι θα κανει η Δυπε απο εδω και περα.Και πιο υποπτο ειναι να κληρωνεται η να οριζεται εισηγητης απο το ιδιο νοσοκομειο και γνωριζω οτι πολυ συναδελφοι εχουν κανει ενστασεις σε τετοιες εισηγησεις  θεωρωντας οτι η τελικη κριση ειναι προκαθορισμενη αφου στην επιτροπη της τελικης κρισης συμετεχει και ο Διευθυντης του τμηματος που προκηρυσει την θεση.Αν ησχυσει αυτο και με νομο βεβαια δεν ξερω,αλλα συφωνω οτι δεν θα γινει για κρισεις που εχουν ηδη τελειωσει και βρισκονται στο υπουργειο γιατι αυτες εχουν παρει εγκριση απο την τοπικη ΔΥΠΕ.Δεν νομιζω να ανακαλεσουν τις αποφασεις τους για τοσα νοσοκομεια

4 Απριλίου 2011, 22:55:58
Απάντηση #145
Αποσυνδεδεμένος

ianak

Το σίγουρο είναι ότι σε εισήγηση που είμαι πρώτος χωρίς να έχει γίνει κρίση έμαθα ότι θα ξαναγίνει η εισήγηση από άλλους εισηγητές από το ίδιο νοσοκομείο. Το γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω. Η θέση δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Τι συμβαίνει δεν ξέρει κανείς .Και να γίνουν οι εισηγήσεις θα γίνουν οι κρίσεις????? Φυσικά για αυτές τις θέσεις ένας θεός  ξέρει πότε θα γίνουν διορισμοί αφού περιμένουν ακόμα οι 681. Πάντως αποκλείω να ξαναγίνει εισήγηση σε κρίση που ήδη είναι στο Υπουργείο. Οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι τρελοί,αλλά στην Ελλάδα ζούμε!!!!!

4 Απριλίου 2011, 23:29:25
Απάντηση #146
Αποσυνδεδεμένος

arspi

Στο τέλος θα πάθουμε ομαδική ΄΄παράκρουση΄΄ ;D ;D ;D

6 Απριλίου 2011, 17:23:47
Απάντηση #147
Αποσυνδεδεμένος

Βασίλης Δημητρίου

Πήρα μια πληροφορία ότι θα προχωρήσουν πρώτα οι θέσεις σε μονάδες τεχνητού νεφρού, ΜΕΘ, ΜΕΝ και ΜΑΦ, και μετά οι υπόλοιπες. Πότε; Δεν γνωρίζω. Μάλλον, πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή ακόμη.

10 Απριλίου 2011, 19:33:37
Απάντηση #148
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Την πληροφορία αυτή την επιβεβαιώνω διότι την διασταύρωσα μέσα από το Υπουργείο. Παρόλα αυτά όμως και επειδή ουδείς γνωρίζει για τι αριθμό ακριβώς μιλάμε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι για όσες θέσεις ''περισσέψουν'' θα γίνει σφαγή. Υποψιάζομαι επίσης ότι αναμένεται το τελικό σχέδιο συγχωνεύσεων πριν προχωρήσει οποιαδήποτε σχετική διαδικασία. Μ'ηπως θα ήταν σκόπιμο κάποια στιγμή όλοι οι ''διορισμένοι'' να πάμε στο Υπουργείο και να στήσουμε αντίσκηνα, διότι η δική μας στάση της απραξίας είναι πολύ βολική για αυτούς. Μήπως είμαστε ελαφρώς πρόβατα? Μήπως είμαστε αυτοί από όλους τους σπουδαγμένους εκείνοι που έκαναν τον μεγαλύτερο αγώνα για να τους δοθεί αυτό που αξίζουν ...μια θέση στο ΕΣΥ. Εγώ μετρώντας 21 χρόνια από τότε που πέρασα στην Ιατρική έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν άξιζε τελικά....

10 Απριλίου 2011, 22:38:17
Απάντηση #149
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Την πληροφορία αυτή την επιβεβαιώνω διότι την διασταύρωσα μέσα από το Υπουργείο. Παρόλα αυτά όμως και επειδή ουδείς γνωρίζει για τι αριθμό ακριβώς μιλάμε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι για όσες θέσεις ''περισσέψουν'' θα γίνει σφαγή. Υποψιάζομαι επίσης ότι αναμένεται το τελικό σχέδιο συγχωνεύσεων πριν προχωρήσει οποιαδήποτε σχετική διαδικασία. Μ'ηπως θα ήταν σκόπιμο κάποια στιγμή όλοι οι ''διορισμένοι'' να πάμε στο Υπουργείο και να στήσουμε αντίσκηνα, διότι η δική μας στάση της απραξίας είναι πολύ βολική για αυτούς. Μήπως είμαστε ελαφρώς πρόβατα? Μήπως είμαστε αυτοί από όλους τους σπουδαγμένους εκείνοι που έκαναν τον μεγαλύτερο αγώνα για να τους δοθεί αυτό που αξίζουν ...μια θέση στο ΕΣΥ. Εγώ μετρώντας 21 χρόνια από τότε που πέρασα στην Ιατρική έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν άξιζε τελικά....

Φίλε @Γιώργος111, with due respect, πονάνε τα μυαλά μου όταν διαβάζω ότι κάποιος που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό (π.χ. UK), επιθυμεί διακαώς να επαναπατριστεί για να ζήσει και να εργαστεί στη Βαλκανική Ντίσνεϋλαντ μας. Ομολογώ ότι δεν έχω διαβιώσει για πολύ στο εξωτερικό για να γνωρίζω τί σημαίνει νοσταλγία (όπως ένας δαλτωνικός δεν ξέρει τί σημαίνει κόκκινο), αλλά μου φαίνεται ακατανόητο στην εποχή των τηλεπικοινωνιών και των συχνών αεροπορικών συνδέσεων το αίσθημα της νοσταλγίας να είναι τόσο ισχυρό ώστε να τροφοδοτεί μια τόσο ακατάσχετη γκρεκολιγούρα όπως αυτή που σας σπρώχνει να αφήνετε την εργασία σας στο εξωτερικό για να αναζητήσετε αντίστοιχη στο Ελληνικό Τσίρκο Μεντράνο.
 Έχω διαβάσει κατ' επανάληψη την επίκληση ισχυρών οικογενειακών λόγων - όμως πόσο ισχυροί μπορεί να είναι για να σας σπρώξουν να ενταχθείτε εντός ζώνης εμβέλειας των αποφάσεων του ΓΑΠ, του Πάγκαλου, του Παπακων/νου, του Λοβ και των ομόλογών τους του παρελθόντος, και να πληρώνετε τις συνέπειες των αποφάσεων αυτών; Δεν το βλέπετε πως τα όποια οικογενειακά προβλήματα επικαλείστε, θα πολλαπλασιαστούν με γεωμετρική πρόοδο όταν -σκληρή τη τύχη- εγκλωβιστείτε κι εσείς στο βλαχοδουκάτο μας που λειτουργεί στον 21ο αιώνα ακόμη με δομές του 19ου; Δεν το καταλαβαίνετε ότι ο εμπαιγμός που αντιμετωπίζετε τώρα με το θέμα των προσλήψεών σας είναι μόνο μια πρόγευση αυτών που σας περιμένουν αν γυρίσετε εδώ; Και πόσο θα μπορέσετε κι εσείς να αντέξετε στην καθοδική δίνη που μας έχει ρουφήξει για τα καλά εδώ χάμω πριν αναζήτησετε εκ νέου τη λύτρωσή σας αναχωρώντας και πάλι για έξω;

« Τελευταία τροποποίηση: 11 Απριλίου 2011, 00:16:26 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16764 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7487 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις