Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
14 Νοεμβρίου 2024, 17:53:53

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404568 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

18 Μαΐου 2011, 12:53:12
Απάντηση #315
Αποσυνδεδεμένος

tired

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ολα τα 'χαμε......

18 Μαΐου 2011, 12:58:19
Απάντηση #316
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

χαχαχα η κατάληψη θα είναι άλλη μια δικαιολογία για να καθυστερήσουν ακόμη περισσότερο...
Ίσως οι διορισμοί να πρέπει να περάσουν για υπογραφή και από το αμφιθέατρο του υπουργείου. Μπορεί ακόμη να πρέπει να περάσουν από το κυλικείο, το περίπτερο απ' έξω στη γωνία της Αριστοτέλους, το μαγαζί με τις βαλίτσες λίγο πιο 'κεί καθώς και να σταλεί με φαξ βεβαίωση από το ντουλαπάκι που κρύβει τις σκούπες και τις χλωρίνες η καθαρίστρια του ημιόροφου ! ;D

18 Μαΐου 2011, 23:17:04
Απάντηση #317
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Πάντως χθες κατάφερα να έχω τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο και δεν μου είπαν τίποτα για εμπλοκή λόγω της κατάληψης. Ρώτησα για τις θέσεις τριών ατόμων και οι τρεις  θέσεις είχαν προχωρήσει στο επόμενο στάδιο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Η υπάλληλος μου είπε ότι από τη στιγμή που υπάρχει η υπουργική απόφαση , οι υπόλοιπες διαδικασίες προχωρούν σε καθορισμένα χρονικά όρια.  Τα τελευταία ΦΕΚ που βγήκαν είχαν όλα υπουργική αποφαση στις 5/4/2011, ειχαν περάσει από δημοσιονομικό έλεγχο στις 11/4/2011 και από το υπουργέιο εσωτερικών στις 20/4/2011.   Τα ΦΕΚ κυκλοφόρησαν 2/5/2011 αλλά δημοσιεύτηκαν αρκετές μερες αργότερα. Άρα λογικά μεταξύ υπουργικής απόφασης και ΦΕΚ μεσολαβεί 1-1,5 μήνας. Υπάρχει κανένας συνάδελφος που έχει ξεπεράσει αυτό το όριο?? Αν όχι, απλώς πρέπει να περιμένουμε με λίγη υπομονή τις επόμενες εβδομάδες.

19 Μαΐου 2011, 06:49:34
Απάντηση #318
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Εμένα πριν το Πάσχα που βρήκα χρόνο να πάω στο φερόμενο ως υπουργείο υγείας μου είχαν πει ότι μετά το Πάσχα θα πάω εσωτερικών και μετά ΦΕΚ. Με το υπουργείο δεν μπορώ να επικοινωνήσω πια αφού πρέπει να προσπαθείς κανα τετράωρο να βγάλεις γραμμή (ευτυχώς δουλεύω τα πρωινά προσωρινά γιατί αν περίμενα το διορισμό θα ήμουν άστεγος) και στο ΦΕΚ που ευτυχώς το σηκώνουν δεν βρίσκουν το όνομά μου. Προφανώς η υπουργική απόφαση βγήκε αρχές Απρίλη αν κρίνω από τις ημερομηνίες στα ΦΕΚ των διορισμών και της VERA, άρα μιλάμε για παραπάνω από 1.5 μήνα. Ας κάνει και 5 μήνες δε με πειράζει, αλλά να ήξερα ακριβώς πότε. Είναι τόσο δύσκολο να απαιτείς κάτι τέτοιο από το κράτος ε?
Θυμάμαι ένας στο υπουργείο πριν κάτι μήνες είχε πει σε εμένα και έναν συνάδελφο που είχαμε πάει μαζί για πληροφορίες, πως μπορεί και να διοριστούμε το 2014. Ο συνάδελφος ("νέος γιατρός" ετών 43, παιδίατρος) έκλαιγε όταν βγήκαμε έξω. Ευτυχώς είναι μέσα στους 681 που υποτίθεται θα διοριστούν, όπως κι εγώ, άλλο νεούδι...

19 Μαΐου 2011, 13:37:18
Απάντηση #319
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Εγώ πλέον αμφιβάλλω με αυτά που ακούω, για όλες τις προσλήψεις. Στο τέλος όλα δείχνουν οτι δεν προσληφθεί κανένας

19 Μαΐου 2011, 14:20:51
Απάντηση #320
Αποσυνδεδεμένος

mariza

ΦΕΚ Γ 291 - 05.05.2011
Ημερομηνία κυκλοφορίας 19.05.2011 Σελίδες 8 (2483 - 2490)   

20 Μαΐου 2011, 11:55:22
Απάντηση #321
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
Παρατηρώντας τα ΦΕΚ που βγήκαν έως σήμερα, διαπιστώνω οτι παίρνει περίπου 1 μήνα μετά τη συλλογή όλων των υπογραφών (ΥΥ, ΥΔΕ, ΥΠΕΣ), ώστε να εμφανιστεί το ΦΕΚ. Επίσης, τα τηλέφωνα στο ΕΤ δεν έχουν κανένα νόημα διότι η ευγενική υπάλληλος κοιτάζει ακριβώς αυτό που μπορούμε να δουμε και εμείς απευθείας στο διαδίκτυο (δηλ. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, τεύχος Γ, και αναζήτηση με λέξεις κλειδιά το επώνυμο του ενδιαφερομένου).

Όλα αυτά μέχρι σήμερα φυσικά. Κατά τη γνώμη μου, είναι τόσο απρόβλεπτες οι καταστάσεις, που μπορούν όλα να αλλάξουν (π.χ. καθυστέρηση ή παύση διορισμών) από ημέρα σε ημέρα. Δεν βλέπετε τι γίνεται?

20 Μαΐου 2011, 14:14:32
Απάντηση #322
Αποσυνδεδεμένος

Βασίλης Δημητρίου

Ενημέρωση από Υπουργείο: Οι διορισμοί προχωρούν κανονικά κι απρόσκοπτα. Εντός των επομένων ημερών - εβδομάδων, θα δούμε όλοι μας τα ΦΕΚ.

20 Μαΐου 2011, 14:48:58
Απάντηση #323
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Μακάρι αλλά αν κάθε βδομάδα γίνεται ένας έως 10 το πολύ διορισμοί, ο 681ος συνάδελφος θα διοριστεί σε 68 εβδομάδες ήτοι ενάμιση έτος. 

20 Μαΐου 2011, 21:41:14
Απάντηση #324
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Παρατηρώντας τα ΦΕΚ που βγήκαν έως σήμερα, διαπιστώνω οτι παίρνει περίπου 1 μήνα μετά τη συλλογή όλων των υπογραφών (ΥΥ, ΥΔΕ, ΥΠΕΣ), ώστε να εμφανιστεί το ΦΕΚ. Επίσης, τα τηλέφωνα στο ΕΤ δεν έχουν κανένα νόημα διότι η ευγενική υπάλληλος κοιτάζει ακριβώς αυτό που μπορούμε να δουμε και εμείς απευθείας στο διαδίκτυο (δηλ. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, τεύχος Γ, και αναζήτηση με λέξεις κλειδιά το επώνυμο του ενδιαφερομένου).

Αν όντως η υπάλληλος στο ΕΤ ουσιαστικά ελέγχει αυτό που βλέπουμε και εμείς στο Διαδίκτυο τότε ίσως εξηγείται γιατί κάποιοι συνάδελφοι έχουν αρνητικές απαντήσεις από το ΕΤ. Διότι αυτή τη στιγμή έχουν εμφανιστεί ΦΕΚ με υπουργικές αποφάσεις στις αρχές Απριλίου. Υπάρχει διορισμός με υπουργική απόφαση στις  8/4/2011 και ένταξη στο ΦΕΚ 18/4/2011! Ας ελπίσουμε ότι τα χαρτιά των συναδέλφων είναι στο ΕΤ και έχουν αριθμό ΦΕΚ  απλά δεν έχουν ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ακόμη τα ΦΕΚ και γιαυτό δεν το βλέπει η υπάλληλος.. Διότι πραγματικά δεν υπάρχει καμιά λογική εξήγηση. ΣΕ ΟΛΟΥΣ λένε ότι θα έχουν ΦΕΚ εντός Ιουνίου... Μήπως τα θέσουν δημοσιευσουν 30/6/2011 όπως κάναν και το Δεκέμβριο που στις 31/12/2010  τέθηκαν σε κυκλοφορία ΦΕΚ που  συσσωρεύονταν επί μήνες... Πάντως από τη στιγμή που υπάρχει υπουργική απόφαση δεν αναστέλεται ένας διορισμός. Στα ΦΕΚ του Δεκέμβρη pαρατήρησα το εξής: υπήρχαν διορισμοί με υπουργική απόφαση 24/12/2010. ΥΔΕ 7/1/2011 ΚΑΙ ΦΕΚ 31/12/2010!!! Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω αλλά προφανώς  ότι έχει υπογραφεί από τον υπουργό θεωρείται τετελεσμένο... Φυσικά άμα καταρρευσει η χώρα ο διορισμός θα μας είναι ούτως ή άλλως άχρηστος...

20 Μαΐου 2011, 22:20:27
Απάντηση #325
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Αν όντως η υπάλληλος στο ΕΤ ουσιαστικά ελέγχει αυτό που βλέπουμε και εμείς στο Διαδίκτυο τότε ίσως εξηγείται γιατί κάποιοι συνάδελφοι έχουν αρνητικές απαντήσεις από το ΕΤ. Διότι αυτή τη στιγμή έχουν εμφανιστεί ΦΕΚ με υπουργικές αποφάσεις στις αρχές Απριλίου. Υπάρχει διορισμός με υπουργική απόφαση στις  8/4/2011 και ένταξη στο ΦΕΚ 18/4/2011! Ας ελπίσουμε ότι τα χαρτιά των συναδέλφων είναι στο ΕΤ και έχουν αριθμό ΦΕΚ  απλά δεν έχουν ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ακόμη τα ΦΕΚ και γιαυτό δεν το βλέπει η υπάλληλος.. Διότι πραγματικά δεν υπάρχει καμιά λογική εξήγηση. ΣΕ ΟΛΟΥΣ λένε ότι θα έχουν ΦΕΚ εντός Ιουνίου... Μήπως τα θέσουν δημοσιευσουν 30/6/2011 όπως κάναν και το Δεκέμβριο που στις 31/12/2010  τέθηκαν σε κυκλοφορία ΦΕΚ που  συσσωρεύονταν επί μήνες... Πάντως από τη στιγμή που υπάρχει υπουργική απόφαση δεν αναστέλεται ένας διορισμός. Στα ΦΕΚ του Δεκέμβρη pαρατήρησα το εξής: υπήρχαν διορισμοί με υπουργική απόφαση 24/12/2010. ΥΔΕ 7/1/2011 ΚΑΙ ΦΕΚ 31/12/2010!!! Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω αλλά προφανώς  ότι έχει υπογραφεί από τον υπουργό θεωρείται τετελεσμένο... Φυσικά άμα καταρρευσει η χώρα ο διορισμός θα μας είναι ούτως ή άλλως άχρηστος...

Δηλαδή θα βγούνε 600 ΦΕΚ σε ένα μήνα? Γίνεται αυτό?

20 Μαΐου 2011, 23:51:42
Απάντηση #326
Αποσυνδεδεμένος

VERA

Μετρήσατε ποτέ στις 31/12/2010 πόσα ΦΕΚ βγήκαν? Άπειρα. Άτομα των οποίων οι φάκελοι είχαν φτάσει στο υπουργείο τέλη σεπτέμβρη  και άτομα των οποιων οι φάκελοι φτάσαν αρχές Δεκέμβρη πήραν ΦΕΚ με ημερομηνία 31/12/2010.  Πάντως αυτή τη στιγμή όλοι μας λαμβάνουμε την πληροφορία ότι προχωρούν τα χαρτιά μας αλλά ΦΕΚ αυτών που λογικά πήραν πρώτοι υπουργική υπογραφή δε βλέπουμε. Παρόλα αυτά ακόμη και αυτοί που πήραν υπουργική υπογραφή το Μάιο λαμβάνουν τη διαβεβαίωση ότι εντός Ιουνίου θα έχουν ΦΕΚ... Ποια άλλη εξήγηση μπορεί να υπάρχει? Ελπίζω να μην μας προλάβουν οι εξελίξεις...

21 Μαΐου 2011, 03:40:26
Απάντηση #327
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Προφανώς ή άλλα πράγματα λένε στον καθένα ή τα ερμηνεύουμε εμείς όπως θέλουμε.
Εμένα η εικόνα που μου δόθηκε είναι ότι υπάρχουν πάνω από 1000 κρίσεις στο υπουργείο και με το σταγονόμετρο κάποιες πάνε για υογραφή από τον Υπουργό μόλις δοθεί σήμα από το ΥπΕσ.
Αν σε ένα μήνα διορίστηκαν 25 αυτό σημαίνει ότι μεσα στο 11 ούτε 200 δε θα διοριστούν, πράγμα που δεν είναι πλέον απίθανο ούτως ή άλλως. Του χρόνου αν γίνουν διορισμοί πάει για 1 προς 10 και αν. Θα κλείσουν νοσοκομεία θα μειώσουν κρεβατια και θα μας πείσουν ότι περισσεύουμε.
Κι αυτοί θα μασουλάνε τους μισθούς τους θα εξαργυρώνουν την υποδούλωση της Ελλάδας και θα μας πουλάνε θεωρίες
Αηδιάζω διότι η τύχη μου και η οικογενειακή μου γαλήνη είναι στα χερια ανεύθυνων και αδίστακτων ανθρώποειδών.

21 Μαΐου 2011, 10:13:01
Απάντηση #328
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
Συμφωνώ συνάδελφε οτι αν συνεχιστεί ο ίδιος ρυθμός προσλήψεων θα απαιτηθούν χρόνια. Θέλω λοιπόν να πιστευώ (είμαι ακόμα αισιόδοξη) οτι θα γίνουν μαζικοί διορισμοί κάποια στιγμή. Είναι αναπόφευκτο, δηλαδή, αυτό αν είναι να προσληφθούν οι 681 ιατροί εντός του 2011 (όπως προβλέπει σαφώς το νομοθέτημα του ΥΠΕΣ). Γιατί να μην μπορεί να γίνει αυτό όμως? Ακόμα και μέσα σε μία εβδομάδα μπορούν να βγούν πολλαπλά ΦΕΚ με πολλούς διορισμούς το καθένα. Όταν πριν μία εβδομάδα ρώτησα στο υπουργείο για τη θέση μου, μου είπαν οτι είναι θέμα ημερών να βγει το ΦΕΚ, αφού έχει πάρει όλες τις υπογραφές, και να μην νοιάζομαι για πιθανά επικουρικά. Να λένε τόσα ψέματα πια? Τι να πω. Δεν το νομίζω. Ας βγεί ο Μάης και βλέπουμε.

21 Μαΐου 2011, 10:39:32
Απάντηση #329
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Εσάς τι σας λένε για το ΦΕΚ;Πόσο κάνει να δημοσιευθεί από όταν πάει εκεί;Εμένα μου είπαν 20 εργάσιμες.Είναι τόσο πολύ;
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Μαΐου 2011, 10:46:37 από jupiter »

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16946 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7493 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis