Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
15 Νοεμβρίου 2024, 05:26:27

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 404618 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

5 Ιουνίου 2011, 20:34:00
Απάντηση #420
Αποσυνδεδεμένος

CHRISTOS

Θα ήθελα και ΄γω να μάθω άν είναι δυνατή η πρόσληψη μόνο με το ΦΕΚ ή πρέπει να περιμένουμε το διορισμό από το Υπουργείο. Μήπως έμαθε κανείς κάτι ?

5 Ιουνίου 2011, 22:15:26
Απάντηση #421
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
  Δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί διορισμός μόνο με το ΦΕΚ, το έχουμε ξαναπεί εδώ ότι πρέπει να περιμένουμε την απόφαση από το ΥΥΚΑ (την οποία στέλνει και στο νοσοκομείο και μπορούμε να διοριστούμε και με εκείνη αν φθάσει πρώτη), αυτό σημαίνει μια καθυστέρηση περίπου 10 ημερών από την ημέρα δημοσίευσης ΦΕΚ.
« Τελευταία τροποποίηση: 5 Ιουνίου 2011, 22:18:16 από kefalidisg »
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

5 Ιουνίου 2011, 22:35:20
Απάντηση #422
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Μα έχει πάει η απόφαση διορισμού στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα με το που τη στέλνουν στο τυπογραφείο τη στέλνουν και στο νοσοκομείο. Μετά απλά στέλνουν και το ΦΕΚ

6 Ιουνίου 2011, 09:24:15
Απάντηση #423
Αποσυνδεδεμένος

mariza

6 Ιουνίου 2011, 09:31:57
Απάντηση #424
Αποσυνδεδεμένος

CHRISTOS

Ευχαριστώ για την πληροφορία, μετά τη δημοσίευση σε ΦΕΚ θα περιμένω το χαρτί διορισμού από το ΥΥ οπότε υπολογίζω κανένα μήνα ακόμα έτσι όπως πάμε -  Αν δεν μας προλάβουν τίποτε αλλαγές. Παναγία βόηθα!

6 Ιουνίου 2011, 09:36:29
Απάντηση #425
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΕΚ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΛΕΟΝ!ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ

6 Ιουνίου 2011, 10:08:41
Απάντηση #426
Αποσυνδεδεμένος

tired

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΕΚ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΛΕΟΝ!ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ

Συναδελφε σε παρακαλω εξηγησε μου απο που φαινεται στο ΦΕΚ ποτε εγινε η κριση;
στο παρακατω ΦΕΚ που δεν εχω περασει το ονομα π.χ;

του Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ» με την
υπ’ αριθμ. Υ10α/ΓΠ/11728/10−05−2011.
(Αριθμ. βεβ. Δ/νσης Προσλήψεων Προσωπικού της
Γ.Γ.Δ.Δ.& Η.Δ.: ΔΙΠΠ/527/19−05−2011)
(Αριθμ. βεβ. ΥΔΕ στο Υ.Υ. & Κ.Α. 2412/12−05−2011)

6 Ιουνίου 2011, 10:45:23
Απάντηση #427
Αποσυνδεδεμένος

Sophia

Συγχαρητηρια σε ολους που πηραν ΦΕΚ!Οι ημερομηνιες που βλεπουμε στο σημερινα πρωτα φεκ αφορουν σε  αποφασεις του Απριλιου αλλα λογω παραιτησης  διορίζεται  ο επομενος συμφωνα με την κριση των εισηγητων.Λοιπον ψυχραιμια, χωρις αυτο να συμαινει οτι πρεπει να σωπασουμε.Εχουν παρει φεκ ατομα που εχουν μεταγενεστερες ημερομηνιες αποφασεων και υπογραφων απο εμενα και απο οτι καταλαβαινω και απο καποιους  απο εσας.Δεν πρεπει να το αφησουμε παλι να περασει οπως τον Δεκεμβριο γιατι μπορει να γινουν οι μισοι διορισμοι τωρα μεχρι Ιουνιο και οι υπολοιποι τον Δεκέμβριο και μετα.Αυτο δεν το εχω ακουσει αλλα κρινοντας απο την σταση τους τον Δεκεμβριο το σκεφτομαι.

6 Ιουνίου 2011, 10:54:20
Απάντηση #428
Αποσυνδεδεμένος

jupiter

Δε φαίνεται πότε έγινε η κρίση.Απλά άλλους από αυτούς τους ξέρω και άλλοι έχουν ημερομηνία που πέρασαν από το ΥΠΕΣ δέκα μέρες μετά από τη δική μου που πήγε στο τυπογραφείο.Δε λέω ότι είχαν μέσο ή τίποτα τέτοιο.Απλά ότι αυτοί εκεί μέσα όπως και στο υπουργείο δεν καταλαβαίνουν πως τέτοια μικρολαθάκια κατ´ αυτούς είναι παρεξηγήσιμα και μπορούν να μας τρελλάνουν

6 Ιουνίου 2011, 11:39:39
Απάντηση #429
Αποσυνδεδεμένος

tired

Δε φαίνεται πότε έγινε η κρίση.Απλά άλλους από αυτούς τους ξέρω και άλλοι έχουν ημερομηνία που πέρασαν από το ΥΠΕΣ δέκα μέρες μετά από τη δική μου που πήγε στο τυπογραφείο.Δε λέω ότι είχαν μέσο ή τίποτα τέτοιο.Απλά ότι αυτοί εκεί μέσα όπως και στο υπουργείο δεν καταλαβαίνουν πως τέτοια μικρολαθάκια κατ´ αυτούς είναι παρεξηγήσιμα και μπορούν να μας τρελλάνουν

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!

6 Ιουνίου 2011, 17:17:20
Απάντηση #430
Αποσυνδεδεμένος

kefalidisg

Επώνυμοι
Μα έχει πάει η απόφαση διορισμού στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα με το που τη στέλνουν στο τυπογραφείο τη στέλνουν και στο νοσοκομείο. Μετά απλά στέλνουν και το ΦΕΚ
  Δυστυχώς δεν αρκεί η πρώτη απόφαση, εξάλλου εκείνη δεν την έστειλαν και σε σένα που είσαι ο ενδιαφερόμενος, αφού βγει το ΦΕΚ στέλνουν την απόφαση και σε σένα η οποία όμως αναγράφει εκτός των άλλων τον αριθμό ΦΕΚ αλλά και την διορία που έχεις να παρουσιαστείς για ορκομωσία. Το ΦΕΚ δεν το τυπώνουν και το στέλνουν μαζί με την απόφαση, απλώς αναφέρεται......
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

6 Ιουνίου 2011, 21:39:40
Απάντηση #431
Αποσυνδεδεμένος

nolo

Αν κάποιος ξέρει άτομα που κρίθηκαν αρχές Μαρτίου, είναι στους 690?

6 Ιουνίου 2011, 22:55:38
Απάντηση #432
Αποσυνδεδεμένος

CHRISTOS

Ποιός μπορεί να μου πεί, από την ημέρα που φτάνουν τα χαρτιά στο ΕΤ, σε πόσες μέρες παίρνουν ΦΕΚ ? και πότε αυτό εμφανίζεται με το ΚΑΔ ?

7 Ιουνίου 2011, 00:04:27
Απάντηση #433
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Ποιός μπορεί να μου πεί, από την ημέρα που φτάνουν τα χαρτιά στο ΕΤ, σε πόσες μέρες παίρνουν ΦΕΚ ? και πότε αυτό εμφανίζεται με το ΚΑΔ ?
Κανονικά γύρω στις 15 μέρες. Απλά τώρα που είναι τόσα πολλά μαζί γίνονται διάφορα κουφά. Όπότε μάξιμουμ βάλε 20 να είσαι μέσα. Το ΚΑΔ το παίρνεις αμέσως μόλις το περάσουν στο κομπιούτερ τους. Δηλαδη σε μια δυο μέρες. Αλλά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να στο δώσουνε.

7 Ιουνίου 2011, 00:18:24
Απάντηση #434
Αποσυνδεδεμένος

tired

Κανονικά γύρω στις 15 μέρες. Απλά τώρα που είναι τόσα πολλά μαζί γίνονται διάφορα κουφά. Όπότε μάξιμουμ βάλε 20 να είσαι μέσα. Το ΚΑΔ το παίρνεις αμέσως μόλις το περάσουν στο κομπιούτερ τους. Δηλαδη σε μια δυο μέρες. Αλλά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να στο δώσουνε.

επομενως το ΚΑΔ ειναι ο αριθμος που μπαινει πρωτος μολις φτασουν τα χαρτια στο υποργειο αμεσως μετα την κριση;

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16958 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7493 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις