Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
8 Νοεμβρίου 2024, 15:52:59

Αποστολέας Θέμα: Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010  (Αναγνώστηκε 403979 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

13 Μαρτίου 2011, 15:39:42
Απάντηση #90
Αποσυνδεδεμένος

psycho-action

οι συνδικαλιστες μας δυστυχως οχι μονο δεν ενδιαφερονται αλλα και προκαλουν με τη σταση τους.το αν ειναι αριστεροι   συζητιεται.στην καταληψη του υπουργειου πτωτοστατουσαν γιατροι-δημαρχοι (αμαρουσιου).τραγελαφικες εικονες.κι εμεις να περιμενουμε μηνες χωρισ να ξερουμε τι θα κανουμε με την ζωη μας- χωρις πολιτικες προσβασεις κτλπ-

13 Μαρτίου 2011, 15:40:58
Απάντηση #91
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
εχεις δικαιο για την ημερομηνια προκηρυξης.- οι δυο προκηρυξεις που συμμετειχα ηταν αρχες μαιου ,και κριθηκα νοεμβρη!!!!-. ολα εξαρτιωνται απο τις προσβασεις των διοικητων στο υπουργειο.ας ανακοινωθουν με το καλο -μηνες τωρα περιμενουμε- .
Άσε πού να δεις τη δική μου. Είναι από το 2008, η εισήγηση έγινε 2 χρόνια μετά και η κρίση μήνες μετά. Τα χαρτιά τα πήγα ο ίδιος στο υπουργείο, γιατί ο κλητήρας που τα μετέφερε έκανε απεργία από μόνος του. Στο υπουργείο θα έμεναν στο πρωτόκολλο ξεχασμένα αν δεν τα ξεκούναγα εγώ. Να συνεχίσω? Ενώ ο αριθμός πρωτοκόλλου ήταν του 2010 μπήκα στο 5 προς 1 του 2011, ενώ άτομα που κατέθεσαν μετά από μένα, ομολογώ χωρίς μέσον γιατι τους ξέρω, είναι ήδη επιμελητές. Όσο ευγενής κι αν ήμουν, όσο κι αν παρακάλεσα με γράψανε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Όποτε ήρθα σε επαφή με το υπουργείο πάντα την ίδια αντιμετώπιση είχα. Από όλα τα γραφεία. Ευγένεια κι από μέρους τους και από μέρους μου, αλλά το αποτέλεσμα μετράει έτσι δεν είναι? Να μην θυμηθώ τι τράβαγα στα γραφεία για τα επικουρικά! Ή όταν ζήτησα ένα χαρτί για το αγροτικό... Όταν όμως θα έρθουν όλοι αυτοί στο νοσοκομείο που δουλεύω, αν ποτέ δουλέψω βέβαια, θα απαιτούν άμεση και σωστή αντιμετώπιση γιατί εμείς ασκούμε λειτούργημα...Και η πλάκα είναι ότι φυσικά θα την έχουν, απλά ελπίζω να βρω το κουράγιο να τους πω, όταν θα είναι υγιείς βέβαια πια, ότι εγώ και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί μου είμαστε αυτοί που μας φέρθηκαν έτσι όταν τους είχαμε ανάγκη, για μια σφραγίδα ή ένα κούνημα ενός χαρτιού από δω λίγο πιο 'κει.. Η Ελλάδα δεν έχει αλλάξει καθόλου από αυτά που βλέπουμε σε σειρές και ταινίες που αναφέρονται στον προηγούμενο αιώνα. Η "κρίση" είναι μόνο μια δικαιολογία για την έλλειψη ανθρωπιάς και υπευθυνότητας, πάει και τελείωσε. Ακόμα κι αν προχωρήσει η υπόθεσή μου, που πιστεύω πως θα προχωρήσει, έχω πολύ παλιό αριθμό πρωτοκόλλου πλέον, αυτή η περίοδος θα μου έχει κοστίσει πολλά χρόνια ζωής, όσο μελλοδραματικό κι αν φαίνεται αυτό..

13 Μαρτίου 2011, 16:02:40
Απάντηση #92
Αποσυνδεδεμένος

beenthere

Η θεση μου ειναι προκηρυξη αρχες του 09 και "καταφερε" να φτασει σε κριση κοντα 2 χρονια μετα. Καταλαβαινω απολυτα αυτο που δηλωνει ο dralex, ημουν και γω απο τους "ατυχους" που επεσαν στο παγωμα των επικουρικων το καλοκαιρι, τοτε εφαρμοσαν τον νομο πριν να ψηφιστει, η αιτηση μου εκκρεμουσε προ του νομου που αλλαζε το καθεστως των επικουρικων και παγωσε με ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εντολη τοτε του υπουργειου. Και τωρα ξαναζω το ιδιο σκηνικο με τη μονιμη θεση, τα χαρτια μου παγωμενα ΠΑΛΙ χωρις λογο ΠΑΛΙ και χωρις ευθυνη δικη μου ΠΑΛΙ. Μας εχουν τρελανει, εχω μπει στη διαδικασια να σκεφτομαι αν ειχα πιεσει εκει λιγο παραπανω; αν ετρεχα εκεινο λιγο περισσοτερο; θα ειχα προλαβει; και η πραγματικοτητα βεβαια ειναι πως μας εχουν γραμμενους κανονικα. ολα γινονται καιροσκοπικα και τυχαια. Αυτη τη στιγμη περα απο το οικονομικο κομματι που δεν ειναι λιγο, χανουμε χρονο εξελιξης, συναδερφοι που δεν εχω προς θεου τιποτα μαζι τους αλλα ειναι ενα γεγονος, με ειδικοτητα κοντα χρονο μετα απο εμενα ηδη μετρανε θητεια στο εσυ μεγαλυτερη απο τη δικη μου "παλαιοτητα" απεναντι τους. Τι συζηταμε λοιπον; Ετσι μας καταντησε το μπουρδελο τους, να παρακαλαμε για τα αυτονοητα.

13 Μαρτίου 2011, 18:13:06
Απάντηση #93
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Σε διάφορα μέρη της χώρας κυβερνητικά στελέχη ή και κυβερνητικοί βουλευτές ενημερώνουν το «κοινό τους» ότι έχουν «εξασφαλιστεί» κάποιες θέσεις για τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της περιοχής τους.
Προφανώς αν έχουν βάση αυτά,   συμβαίνουν δυο τινά:
 Ή  οι θέσεις είναι ήδη κατανεμημένες και απλά οι κυβερνητικοί βουλευτές  για λόγους προσωπικής προβολής και ψηφοθηρίας προτρέχουν και τις ανακοινώνουν στους νομούς που εκλέγονται,  πριν την  ανακοίνωση  της συνολικής κατανομής του Υπουργείου Υγείας.
 Ή η  κατά ΥΠε και  κατά νομό  κατανομή «παίζει»  ακόμα , ανάλογα με τις «προσβάσεις»  και τις «πιέσεις»  των κατά τόπους  κυβερνητικών βουλευτών και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων.

Όπως και να έχει όμως το πράγμα από τη στιγμή που άρχισαν να διαρρέουν διάφορα νούμερα από δω και από κει θα επιταχύνουν την ανακοίνωση.

Τώρα το πότε θα προχωρήσουν και θα περατωθούν αυτές οι διαδικασίες μένει να το δούμε…

Ριξτε μια ματιά εδώ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

και για το ίδιο θέμα πάλι εδώΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  προσέχοντας την τελευταία πρόταση του άρθρου;
"Ας σημειωθεί ότι τις ανακοινώσεις για τις προσλήψεις δεν έκανε το Υπουργείο Υγείας αλλά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε".

«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

13 Μαρτίου 2011, 18:52:42
Απάντηση #94
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Σήμερα η Γκερέκου γιατί όχι σε λίγα χρόνια και η Αλεξανδράτου...
Από μοντέλο στο Playboy τώρα διορίζει και γιατρούς
Ρε δεν παν στο διάολο λέω εγώ

Προτείνω αντί για πενταμελή συμβούλια να περνάμε απο το Next Τοp Doctor να μας κρινει η Μπαλατσινού ο Γαβαλάς και ο Μάρκελος Νύχτας να σπαει πλάκα κι ο κόσμος με μας τα καραγκιοζάκια

Υ.Γ. Ο Γκερέκος τα πλήρωσε τα κλεμμένα στην εφορία?

13 Μαρτίου 2011, 19:13:47
Απάντηση #95
Αποσυνδεδεμένος

stathis

Το πραγμα ειναι ισως οχι τοσο πολυπλοκο. Οι θεσεις που ανακοινωνονται απο τοπικους παραγοντες εχω την εντυπωση οτι ειναι θεσεις που εχουν κριθει και βρισκονται στο υπουργειο, απλα ειχαν παγωσει με το 5/1. Τωρα αν αναμεσα στις θεσεις που ανακοινωσε η Γκερεκου υπαρχουν και θεσεις που δεν εχουν ακομα κριθει ή προκηρυχθει και απλα τις εχουν καβαντζωσει ή νομιζουν οτι τις εχουν καβαντζωσει αυτο ειναι αλλο θεμα. Νομιζω οτι ο συναδελφος αγωνιστικη παρεμβαση ισως εχει καποιες επιπλεον πληροφοριες πανω στο θεμα. Αν μοιραζει η Γκερεκου ή ο Τιμοσιδης θεσεις που ακομα δεν εχουν κριθει ή καν προκηρυχθει, ναι σαφως ειναι μεγαλο θεμα και αδικια σε βαρος αλλων συναδελφων και νομων.Πιστευω ομως οτι οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε. Κοινως τα νοσοκομεια που τακτοποιησαν γρηγορα τις κρισεις θα ικανοποιηθουν. Οι υπολοιποι θα μεινουν προς το παρων εκτος νυμφωνος, και μιλαω για τις πρωτες 681 θεσεις.

13 Μαρτίου 2011, 20:19:58
Απάντηση #96
Αποσυνδεδεμένος

DrG

Για κάποιο λόγο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει ποτέ σαφής θέση από το ΥΥΚΑ ώστε να αφεθεί το πεδίο ελεύθερο για κάθε είδους ρουσφετολογική κατάσταση και βόλεμα.

Επίσης διατηρώ επιφυλάξεις για το αν είναι σε θέση οι δημοσιογράφοι που στέλνουν τις ανταποκρίσεις να καταλάβουν τι σημαίνουν ακριβώς όλοι οι όροι αρχίζοντας από ''έγκριση προκύρηξης'' και τελειώνοντας σε ΄΄πρόσληψη'' Καθε μέρα εγκρίνονται και προκυρήσσονται νέες θέσεις.

13 Μαρτίου 2011, 20:50:47
Απάντηση #97
Αποσυνδεδεμένος

psycho-action

Για κάποιο λόγο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει ποτέ σαφής θέση από το ΥΥΚΑ ώστε να αφεθεί το πεδίο ελεύθερο για κάθε είδους ρουσφετολογική κατάσταση και βόλεμα.

Επίσης διατηρώ επιφυλάξεις για το αν είναι σε θέση οι δημοσιογράφοι που στέλνουν τις ανταποκρίσεις να καταλάβουν τι σημαίνουν ακριβώς όλοι οι όροι αρχίζοντας από ''έγκριση προκύρηξης'' και τελειώνοντας σε ΄΄πρόσληψη'' Καθε μέρα εγκρίνονται και προκυρήσσονται νέες θέσεις.

ισωσ ειναι ετσι.το ενα αρθρο γραφει για θεσεις που βρισκονται στο λογιστηριο.λογικα -αν υπαρχει λογικη πλεον - οι 681 θεσεις εχουν περασει απο αυτη τη διαδικασια.εκτοσ απο τις πολιτικες παρεμβασεις μεγαλο ρολο επαιξε και η πιεση απο τα νοσοκομεια.

14 Μαρτίου 2011, 17:56:10
Απάντηση #98
Αποσυνδεδεμένος

dralex

Ακόμη πάντως η εγκύκλιος δεν έχει πάει στο υπυργείο. Λύγισα και πήγα από κει πάλι..

14 Μαρτίου 2011, 21:41:08
Απάντηση #99
Αποσυνδεδεμένος

giota

Ακόμη πάντως η εγκύκλιος δεν έχει πάει στο υπυργείο. Λύγισα και πήγα από κει πάλι..
Ευτυχως που εχουμε και εσενα και ενημερωνομαστε!!!

14 Μαρτίου 2011, 22:05:40
Απάντηση #100
Αποσυνδεδεμένος

ianak

Πήγα και εγω αλλά τζίφος. Κανείς δε μπορούσε να μου εξηγήσει τίποτα και μάλιστα όλοι αγενέστατοι όπως πάντα. Θα σκάσω με το τιμοσίδη και τη γκερέκου.

16 Μαρτίου 2011, 11:21:37
Απάντηση #101
Αποσυνδεδεμένος

arspi

ακουγεται απο μη εγκυρη πηγη οτι έχει ξεκινησει η διαδικασια. Υπάρχει κάποια αλήθεια σ΄αυτό? Ξέρει κανείς απο το φορουμ?

16 Μαρτίου 2011, 12:19:44
Απάντηση #102
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
ακουγεται απο μη εγκυρη πηγη οτι έχει ξεκινησει η διαδικασια. Υπάρχει κάποια αλήθεια σ΄αυτό? Ξέρει κανείς απο το φορουμ?

Απλά δημοσιεύθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για την συνολική  κατανομή του προσωπικού στο Υπουργείο Υγείας.
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

16 Μαρτίου 2011, 21:26:35
Απάντηση #103
Αποσυνδεδεμένος

giannkom

Ιατροί
Σήμερα πήγα και εγώ στο ΥΥγείας να θέσω το καίριο ερώτημα. Πως προχωράνε οι 681 προσλήψεις? Δυστυχώς, δεν είχαν ιδέα να με κατατοπίσουν στο ερώτημα αυτό. Ούτε καν γνωρίζαν τα δημοσιεύματα του τύπου περί των ήδη "κατανεμημένων" θέσεων στην Καβάλα και Κέρκυρα. Δεν ήξεραν, δηλαδή, που πάνε τα τέσσερα ή έκαναν πως δεν ήξεραν. Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω οτι όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει γίνει στο υπουργείο μία καταρχάς συζήτηση για το πώς θα προχωρήσουν οι θέσεις αυτές. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. Δηλαδή να απορροφηθούν γρήγορα οι θέσεις, αφού υπάρχει ανάγκη, και προτού έρθει καμιά πιθανή κατάρρευση της χώρας μας. Και όλα αυτά με έναν εύλογο τρόπο, που κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι η χρονολογία.

Γεννιέται το ερώτημα λοιπόν: Θα προχωρήσουν με τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβαν στο Υπουργείο, με κάποιο άλλο τρόπο ανάλογα με τις ανάγκες των νοσοκομείων, με μέσο, με τι? Δεν δέχομαι, πάντως, την πλήρη άγνοια από μέρους τους. Και προφανώς, οι έως σήμερα εξελίξεις βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τη σαφή απάντηση που μου έδωσε η ίδια υπάλληλος πριν 3 εβδομάδες δηλ. οτι "Το 2011 δεν θα γίνουν καθόλου προσλήψεις ιατρών". Ντρέπομαι που το μετέφερα στη λίστα, αλλά έτσι ειπώθηκε τότε.

Τέλος, μου ανέφεραν οτι λαμβάνουν καθημερινά αποτελέσματα νέων κρίσεων και μέχρι τώρα έχουν κριθεί περίπου 1000 θέσεις ιατρών...

16 Μαρτίου 2011, 23:27:54
Απάντηση #104
Αποσυνδεδεμένος

Sophia

Πηγα και εγω σημερα στην υπευθυνη γραμματεα του φακελου μου και δεν εχει παρει εντολη για να ξεκινησει. Στο  ερωτημα - υποθεση μου οτι εφοσον ειναι να παρουν 681  θα πρεπει να ειμαι μεσα σε αυτους μου ειπε οτι  ειναι πανω απο 681 φακελοι συνολικα που εκρεμουν αλλα δεν μπορει να μου απαντησει σε τιποτα γιατι παροτι η περιπτωση μου εκρεμει απο το τελευταια εβδομαδα του 2010 (στο τσακ σταματησαν δηλαδη),  μπορει η θεση να μην εγκριθει γιατι δεν γνωριζει με πια κριτηρια θα προχωρησουν , με τον αριθμο πρωτοκολλου η αναλογα με τις αναγκες των νοσοκομειων.Ομως αν γινει το δευτερο και δεν εγκριθει η θεση μας ειναι μεγαλη αδικια γιατι συναδελφοι που προλαβαν λογο τυχης η μεσου (και μιλαω για αριθμο πρωτοκολλου μια μερα πριν απο μενα) να τρεξουν τα χαρτια τους δεν διοριστικαν με αυτο το κριτηριο με αποτελεσμα εκει που υπηρχαν 5 γιατροι να γινονται 6 και εκει που δεν υπαρχει κανενας η ενας (και αφου εχουν  εγκρινει την συσταση της θεσης) παραμενουν τα ιδια .Μπορει βεβαια να  μεταθεσει  καποιους πθ πλεοναζουν  φανταζομαι ,ισως για 2 χρονια οποτε ετσι χανεται και η προκηρυξη και η κριση και παλι απο την αρχη?Τελος παντων το θεμα ειναι οτι μια εβδομαδα μετα δεν ξεκινησε η διαδικασια ακομα.

Λέξεις κλειδιά: προσλήψεις  ιατροι  ΕΣΥ  2010 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
9 Απαντήσεις
16758 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Νοεμβρίου 2009, 14:55:46
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
7487 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Φεβρουαρίου 2010, 19:03:03
από anastasios theodoridis
3 Απαντήσεις