Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Δεκεμβρίου 2024, 11:58:44

Αποστολέας Θέμα: Το ΙΚΑ ανοίγει την πόρτα στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ  (Αναγνώστηκε 177504 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

29 Αυγούστου 2011, 00:42:19
Απάντηση #315
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
πρεπει να υπαρχει οριο γιατι αλλιως καπιοι συνεργαζονται με φαρμακεια και "βλεπουν"400000 ασθενεις το μηνα. επισης εγω πχ ως νεος ιατρος βλεπω 2 οπαδ το μηνα και 80 ικα ενω η συναδερφος διπλα μου που εχει 10 χρ στην πλατη, βλεπει 200 οπαδ και 80 ικα. το οριο θα αφησει χωρο και στους νεους ιατρους. και δε θα κανει τους ιατρους λαμογια. γιατι κακα τα ψεματα ειδικα κατι παθολογοι ληστευαν μεχρι τωρα τα ταμεια. . το οριο ειναι θεμιτο κακα τα ψεματα.
Να αναστρέψουμε λοιπόν τα δεδομένα και να σκεφτούμε την εξής περίπτωση: Έχεις ένα συνάδελφό σου που τον θαυμάζεις για τη δουλειά του - ο εν λόγω συνάδελφος έχει 10 χρόνια στο κουρμπέτι και πολύ κίνηση στο ιατρείο του. Θα το θεωρούσες λογικό ένα σύστημα όπως αυτό που ευαγγελίζεσαι να τον εξομοιώνει με ένα συνάδελφο που κάνει τα πρώτα του βήματα επιτρέποντάς του ίδια πρόσβαση στους ασθενείς και ίδια αμοιβή;
Και κάτι τελευταίο: Τα χαρτάκια του ΟΠΑΔ είναι ίσως ο καλύτερος δείκτης αποδοχής του ιατρείου από τον κόσμο. Αν δεν πάει καλά αυτός ο τομέας, ψάξε πρώτα τα του οίκου σου.

οχι γιατι ο ασφλαισμενος του οπαδ ΔΕΝ ξερει οτι υπαρχω αφου ουτε πινακιδα φωτιζομενη εχω ουτε διαφημιση μπορω να κανω ουτε τιποτα. οσοι ερχονται ξαναερχονται. αν μποορυσα να κανω διαφημηση θα ειχα περισσοτερο κοσμο γιατι ειμαι πολυ καλυτερος. και κριτης του ποσο καλος ειναι καποιος δεν ειναι ο οπαδ λλα ολα τα ταμεια. το οτι εχω ικα 80 ενω αλλοι γειτονες 20 στην ιδια ειδικοτητα λεει πολλα. το οτι δεν εχασα κανεναν πελατη μου λεει εξισου πολλα.  απο εκει και περα το οριο ειναι θεμιοτο γιατι βαζει τελςο στο φασισμο των παθολογων που νομιζουν πως ειναι θεοι και ξερουν τα παντα κ απλα συνταγογραφουν  και βγαζουν πολλαπλασια απο εμας που δουλευουμε.         
οσο αναφορα τον διμιπαπ73, παρε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια. οι περισσοτεροι παθολογοι ειστε απλα  γραμματεις μας. οι ασθενεις δεν επιλεγουν παθολογο επειδη τους αρεσει αλλα απαλ για να τους αντιγραφει τα φαρμακα επειδη καποιος αγραφος νομος λεει πως γραφει τα παντα. βεβαιως ξερω ιατρο ορθοπ που γραφει τα παντα χρ τωρα διχως προβλημα και καλα κανει καθως ΔΕΝ υπαρχει νομος που να ξεκαθαριζει ποια φαρμακα μπορει να γραφει ο καθενας μας. δεν υπαρχει. εχω ρωτησει με επιστολη συστημενη και τον πισ και το υπουργειο και η απαντηση ηταν πως δεν υπαρχει νομος.

Το στυλ θυμίζει χειρουργική ειδικότητα. Και έχω δει δύο τύπους ανθρώπων σε χειρουργικές ειδικότητες:
α) Αυτούς που μιλούν ελάχιστα και κάνουν πολλά. Ίσως γιατί η ενασχόληση (και εκτός ιατρικής) δεν τους επιτρέπει να προλάβουν πολλά να πουν.
β) Αυτούς που μιλούν πολύ και κάνουν ελάχιστα. Και κάθε χειρουργική ειδικότητα, θέλει να κάνεις.

Μάλλον στους (β) ανήκεις μου φαίνεται. Ειδικά για την οστεοπόρωση, σου την έχουν εξηγήσει καλά κι άλλη φορά ή μου φαίνεται;

Τώρα η δική μου εμπειρία δείχνει ένα πράγμα:
Ο ασθενής τρέχει σε αυτόν που θεωρεί δικό του γιατρό πρώτα. Και ρωτά να μάθει τι είναι και πως αντιμετωπίζεται αυτό που έχει. Εκεί μπορεί να αρχίζουν όλες οι υπόλοιπες ειδικότητες. Ο δικός του ιατρός δεν έχει στεγανά όσον αφορά την ειδικότητα, είναι υποκειμενική η εκτίμηση του ασθενή ποιον θα εμπιστευτεί. Και έχω δει διάφορα αλλά μην ελπίζετε πολύ.... Είναι πολύ μετρημένες οι ειδικότητες....

Αυτή η συμπεριφορά είναι κοινωνικά αποδεκτή και ανθρώπινη. Μπορώ να σας πω ότι η σύζυγος ως παθολόγος τα έχει δει όλα στο ιδιωτικό ιατρείο: Από το να της φέρνουν παιδιά, να έρχονται με θλαστικά, η αλλαγή σε πληγές θεωρείται δεδομένα και άλλα πολλά.

Αυτός ίσως να εξηγεί την ζήλια που νιώθει ο anetos για την συμπεριφορά του κόσμου στον παθολόγο (που έχει ταυτιστεί με τον γενικό ιατρό) αλλά και την αδυναμία του anetos να καταλάβει γιατί γίνεται αυτό. Και η αδυναμία του να κατανοήσει τι γίνεται γύρω του ταιριάζει και με το στυλ που γράφει.....
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

29 Αυγούστου 2011, 01:14:24
Απάντηση #316
Αποσυνδεδεμένος

dimipap73

πριν κοιμηθώ θα θελα να σημειώσω οτι στο επίπεδο του διαλόγου μας φαίνεται το πόσο αναγκαίο είναι το κράτος να φροντίζει όταν εκπαιδεύει γιατρούς να τους παρέχει πέρα απο τις επιστημονικές γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες αυτό το κάτι το παραπάνω που θα τους δώσει την υπόσταση του θεραπευτή γιατρού.Πρέπει μέσα στα μαθήματα της ιατρικής να χει λίγο πυθαγόρα,λιγο μαρξ,λιγο βολταιρο να χει λιγο ιστορία λίγο φιλοσοφία αν θέλετε και  λίγο βουδισμό.Είναι σημντικότερο να έχει ο γιατρός ΠΑΙΔΕΙΑ ,αλλωστε μετά απο 16 συνεχόμενα χρόνια ασκησης της ιατρικής απο κάθε μετερίζι έχω καταλήξει οτι το φιλικό χτύπημα στον ωμο στον ασθενη ,πολλές φορές είναι πιο αποτελεσματικό απο τις στατίνες και τις σαρτάνες ,και το να σου βγει να χτυπήσεις φιλικά τον ωμο του ασθενούς ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ......ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ

29 Αυγούστου 2011, 09:47:59
Απάντηση #317
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Να αναστρέψουμε λοιπόν τα δεδομένα και να σκεφτούμε την εξής περίπτωση: Έχεις ένα συνάδελφό σου που τον θαυμάζεις για τη δουλειά του - ο εν λόγω συνάδελφος έχει 10 χρόνια στο κουρμπέτι και πολύ κίνηση στο ιατρείο του. Θα το θεωρούσες λογικό ένα σύστημα όπως αυτό που ευαγγελίζεσαι να τον εξομοιώνει με ένα συνάδελφο που κάνει τα πρώτα του βήματα επιτρέποντάς του ίδια πρόσβαση στους ασθενείς και ίδια αμοιβή;
οχι γιατι ο ασφλαισμενος του οπαδ ΔΕΝ ξερει οτι υπαρχω αφου ουτε πινακιδα φωτιζομενη εχω ουτε διαφημιση μπορω να κανω ουτε τιποτα. οσοι ερχονται ξαναερχονται. αν μποορυσα να κανω διαφημηση θα ειχα περισσοτερο κοσμο γιατι ειμαι πολυ καλυτερος. και κριτης του ποσο καλος ειναι καποιος δεν ειναι ο οπαδ λλα ολα τα ταμεια. το οτι εχω ικα 80 ενω αλλοι γειτονες 20 στην ιδια ειδικοτητα λεει πολλα. το οτι δεν εχασα κανεναν πελατη μου λεει εξισου πολλα.  απο εκει και περα το οριο ειναι θεμιοτο γιατι βαζει τελςο στο φασισμο των παθολογων που νομιζουν πως ειναι θεοι και ξερουν τα παντα κ απλα συνταγογραφουν  και βγαζουν πολλαπλασια απο εμας που δουλευουμε.         
Μήπως έχεις την καλωσύνη να μας απαντήσεις και στο αρχικό ερώτημα;
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

1 Σεπτεμβρίου 2011, 11:41:37
Απάντηση #318
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Το Προεδρείο του Ι.Σ.Η. συναντήθηκε πρόσφατα με τον Διοικητή του ΟΠΑΔ για τα προβλήματα των ιατρών με το ασφαλιστικό ταμείο.

Ο κος Βουδούρης μας διαβεβαίωσε ότι τα 100€ μηνιαίως, που είχε υποσχεθεί τον προηγούμενο Δεκέμβριο, ως αποζημίωση για το κόστος της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, θα καταβληθούν αναδρομικά από 1/1/2011 το προσεχές διάστημα.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Για το Δ.Σ. του ΙΣΗ

Ο Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

1 Σεπτεμβρίου 2011, 11:49:42
Απάντηση #319
Αποσυνδεδεμένος

Ωφελέειν

πριν κοιμηθώ θα θελα να σημειώσω οτι στο επίπεδο του διαλόγου μας φαίνεται το πόσο αναγκαίο είναι το κράτος να φροντίζει όταν εκπαιδεύει γιατρούς να τους παρέχει πέρα απο τις επιστημονικές γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες αυτό το κάτι το παραπάνω που θα τους δώσει την υπόσταση του θεραπευτή γιατρού.Πρέπει μέσα στα μαθήματα της ιατρικής να χει λίγο πυθαγόρα,λιγο μαρξ,λιγο βολταιρο να χει λιγο ιστορία λίγο φιλοσοφία αν θέλετε και  λίγο βουδισμό.Είναι σημντικότερο να έχει ο γιατρός ΠΑΙΔΕΙΑ ,αλλωστε μετά απο 16 συνεχόμενα χρόνια ασκησης της ιατρικής απο κάθε μετερίζι έχω καταλήξει οτι το φιλικό χτύπημα στον ωμο στον ασθενη ,πολλές φορές είναι πιο αποτελεσματικό απο τις στατίνες και τις σαρτάνες ,και το να σου βγει να χτυπήσεις φιλικά τον ωμο του ασθενούς ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ......ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ
Χωρίς να θέλω να βγω εκτός θέματος και συμφωνόντας στο θέμα της Παιδείας με την ευρύτερη έννοια σημειώνω ότι θα μπορούσες να παραπέμψεις σε διαφορετικές Παγκόσμιες προσωπικότητες αντί για τον Μάρξ και τον Βούδα. Στο κάτω-κάτω όντες Έλληνες πολίτες οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ακόμα Χριστιανοί Ορθόδοξοι..προσωπικά θεωρώ τη Σοφία του Χριστού μας (απόλυτη αγάπη στον πλησίον) πολύ ανώτερη από αυτή του Βούδα (καλλιέργεια και ανάδειξη του εαυτού) και σαφώς πιο ταιριαστή στο παράδειγμα με τον ώμο του ασθενούς..Φιλικά

1 Σεπτεμβρίου 2011, 15:56:07
Απάντηση #320
Αποσυνδεδεμένος

dimipap73

μαλλον δεν κατάλαβες αυτο που έγραψα και αυτό με λυπεί, καθως ακόμα και ο annetos μαλλον το πιασε και σταματησε να παραληρει.Εκτός θέματος τώρα       
  σφαλίάρα στιν αριστερή παρωπίδα σφαλίαρα και στην δεξιά ,δες τα πράγματα απο μακρυά χωρίς να ασπάζεσαι κανένα δόγμα,αλλα δες τα, μην επιτρέπεις σε κανέναν ανθρωπο και σε κανένα θεσμό να σου σστερήσει την πληροφορία και την γνώση ,διάβασε τους όλους ,κατι θα εισπράξεις απο τον καθένα.Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας δεν υπηρξα ούτε βουδιστής ουτε μαρξιστής αλλα ούτε και βρέθηκα μέσα σε εκκλησιστικούς η παρεκκλησιαστικούς κύκλους.Θα μπορούσα να σου έλεγα πολλά αλλα είμαστε εκτός θέματος, η ανάγκη όμως να εχει παιδεια ο επαγγελματίας της υγείας  είναι αυτό που συζητήσαμε και αυτό τα δόγματα (οχι μόνο τα θρησκευτικα ) καμιά φορά δεν το επιτρέπουν

1 Σεπτεμβρίου 2011, 17:14:42
Απάντηση #321
Αποσυνδεδεμένος

Zachariadis

Ρε παιδιά,αγαπητοί συνάδελφοι ,σας παρακαλώ
μήπως μπορείται να μου εξηγήσεται  μερικά πράγματα μιας και είσαστε "μεσ' στα δρώμενα"
ενώ εγώ είμαι "ψαρούκλα " και άσχετος.
Διάβασα πολλά άρθρα σ'αυτό το thread αλλα και παλι δεν καταλαβαίνω.... ???
Λοιπόν ,ως νέος ιδιώτης έκανα σύμβαση με τον ΟΠΑΔ.Εις αναμονή να μου δωθούν οι κωδικοί
για την ηλεκτρ. συνταγογράφηση (νόμιζα οτι αυτό γίνεται άμεσα ,αλλα έχει περάσει πάνω απο εβδομάδα και
το σύστημα δεν με "αναγνωρίζει"...)
1- Εφόσον πάρω τους κωδικούς θα μπορώ "αυτόματα" να βλέπω και ασθενείς του ΙΚΑ και να συνταγογραφώ σ'αυτούς ;
2- Ο ΕΟΠΥΥ θα ενσωματώσει τα το ταμεία ΙΚΑ,ΟΓΑ,ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ.Θα καταργηθεί η αυτοτέλεια των ταμείων αυτών ή
ο ΕΟΠΠΥ θα έχει απλά εποπτικό -διοικητικά κεντρικό ρόλο ;
3- Πως κάνει ιατρός σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ;Θα πρέπει να απευθυνθείς  με αίτηση σε κάποια κεντρική υπηρεσία ή γίνεται
αυτόματα απ τι στιγμή που έχεις σύμβαση με τον ΟΠΑΔ ή ΟΓΑ ;
Συχνά αναφέρεται οτι πχ 20000 ιατροί έχουν ενταχθεί στο νέο σύστημα απο τους 30000 συμβεβλημένους
με τα διάφορα ταμεία ιατρούς.Πώς έγινε αυτό;; Δηλ πώς κάποιο εντάχθηκαν και κάποιοι όχι ,με αίτηση 'η αλλο τρόπο;
Μήπως η ένταξει στο σύστημα της ηλεκ.συνταγογράφησης αποτελεί και τρόπος αποδοχής σύμβασης με τον ΕΟΠΠΥ;
Φαντάζομαι πως για τους περισσότερους απο εσάς αυτές οι απορίες ίσως μοιάζουν αυτονόητες ή και αστείες.
Παρακαλώ συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου.
Την επόμενη φορά που θα μπεις στον πειρασμό να κομπάσεις,
βάλε τη γροθιά σου μέσα σε έναν κουβά με νερό
και η τρύπα που θα μείνει όταν τη βγάλεις,
θα σου δείξει το μέτρο της σπουδαιότητάς σου.

1 Σεπτεμβρίου 2011, 19:13:03
Απάντηση #322
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Λοιπόν ,ως νέος ιδιώτης έκανα σύμβαση με τον ΟΠΑΔ.Εις αναμονή να μου δωθούν οι κωδικοί
για την ηλεκτρ. συνταγογράφηση (νόμιζα οτι αυτό γίνεται άμεσα ,αλλα έχει περάσει πάνω απο εβδομάδα και
το σύστημα δεν με "αναγνωρίζει"...)
1- Εφόσον πάρω τους κωδικούς θα μπορώ "αυτόματα" να βλέπω και ασθενείς του ΙΚΑ και να συνταγογραφώ σ'αυτούς ;
Όχι! Πρέπει να συμπληρώσεις το σχετικό έντυπο και να το στείλεις με e-mail ή fax στο ΙΚΑ. Το συνάπτω στο επόμενο μήνυμα.
Mετά περιμένεις να δεις το όνομά σου στη λίστα του ΙΚΑ (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος).
Για τα άλλα στον κ. Υπουργό!
« Τελευταία τροποποίηση: 1 Σεπτεμβρίου 2011, 20:00:57 από Βασίλης Παπαδόπουλος »

1 Σεπτεμβρίου 2011, 19:15:03
Απάντηση #323
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Π.Φ.Υ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Ανοίγουμε το .doc, το συμπληρώνουμε, το σώζουμε και το στέλνουμε με e-mail ή το τυπώνουμε και το στέλνουμε με fax σύμφωνα με τις οδηγίες.

15 Σεπτεμβρίου 2011, 10:43:24
Απάντηση #324
Αποσυνδεδεμένος

Ωφελέειν

Καλημέρα σε όλους...2 γρήγορες ερωτήσεις:

1.Χθες πληρώθηκα για πρώτη φορά από το Φεβρουάριο ένα μήνα (όχι τον Φεβρουάριο αλλά τον Απρίλιο) από το ΙΚΑ της περιοχής μου. Αντί να πληρωθώ 1560 ευρώ που ήταν οι επισκέψεις του
Απριλίου, το τελικό ποσό στην επιταγή ήταν 1248 ευρώ λόγω κρατήσεων..έπειτα από ερώτηση μου, μου ανέλυσαν τα εξής:

ΑΜΟΙΒΕΣ

Aμοιβή-->1560
Eισφορές--> 207
ΣΥΝΟΛΟ 1767

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΤΣΑΥ 207
ΦΟΡΟΣ ΕΛΕΥΘ.ΕΠΑΓΓΕΛΜ. 312
ΣΥΝΟΛΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 519

ΤΕΛΙΚΟ ΠΛΗΡΩΤΕΟ :1767-519=1248 >:(

Γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο παρακρατείται το ΤΣΑΥ (207 ευρώ), ενώ 3 μέρες πριν είχα καταβάλει κανονικά όλο
το ποσό που όφειλα για το 1ο εξάμηνο του 2011?

2.Τελικά μόνο σε εμάς έχουν πληρώσει μόνο ένα μήνα (Απρίλιο) από τους 7 ή ισχύει και σε άλλες περιοχές?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.

15 Σεπτεμβρίου 2011, 11:41:13
Απάντηση #325
Αποσυνδεδεμένος

nickma

εγω πληρώθηκα φεβρουάριο έως και απρίλιο και χτες μου ζητήσανε αποδείξεις για μάιο και ιούνιο!

15 Σεπτεμβρίου 2011, 11:56:17
Απάντηση #326
Αποσυνδεδεμένος

Ωφελέειν

εγω πληρώθηκα φεβρουάριο έως και απρίλιο και χτες μου ζητήσανε αποδείξεις για μάιο και ιούνιο!

Μάλλον είστε τυχεροί εκεί στη Λάρισα..εγώ μόνο Απρίλιο και μου ζήτησαν ΑΠΥ ΦΕΡ-ΜΑΡΤ...αλήθεια συνάδλεφε οι κρατήσεις ήταν ίδιες και σε εσάς?
Ευχαριστώ..

15 Σεπτεμβρίου 2011, 12:13:40
Απάντηση #327
Αποσυνδεδεμένος

nickma

Δεν μου δώσανε κανένα χαρτί με τις κρατήσεις αναλυτικά, αλλά με έναν πρόχειρο υπολογισμό νομίζω πως είναι περίπου ίδιες!

15 Σεπτεμβρίου 2011, 12:25:43
Απάντηση #328
Αποσυνδεδεμένος

Ωφελέειν

Δεν μου δώσανε κανένα χαρτί με τις κρατήσεις αναλυτικά, αλλά με έναν πρόχειρο υπολογισμό νομίζω πως είναι περίπου ίδιες!

Ευχαριστώ για την απάντηση (αν ισχύει είναι απίστευτα άδικο να πληρώνουμε το ΤΣΑΥx2)..μην πω χ3 αν συνυπολογίσω και άλλα πράγματα!
Αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να μας ενημερώσει για τις κρατήσεις που του έβαλαν θα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί σκέφτομαι να το ψάξω
λίγο περισσότερο..παρεπιπτόντως όταν ρώτησα σχετικά στο λογιστήριο και στο διευθυντή που υπέγραψε μήπως έχουν κάνει κάποιοα λάθος ερμηνεία του
ΦΕΚ με κοιτούσαν σαν εξωγήινο και οι δύο...τελικά μου τύπωσαν ένα έγγραφο του κεντρικού ΙΚΑ το οποίο είναι αρκετά ασαφές!!

15 Σεπτεμβρίου 2011, 14:02:58
Απάντηση #329
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Κανονικά πρέπει να δοθεί βεβαίωση με όλες τις κρατήσεις που έχουν γίνει και το ΕΤΑΑ και για την εφορία.
Ποιο ήταν το ΦΕΚ που σου έδειξαν;
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

Λέξεις κλειδιά: ΙΚΑ 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1 Απαντήσεις
10996 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21 Φεβρουαρίου 2010, 12:36:30
από EzeΤΡΟΛ
202 Απαντήσεις
202584 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Αυγούστου 2024, 21:24:39
από Gatekeeper