Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Νοεμβρίου 2024, 09:27:11

Ψηφοφορία

Με τα ως τώρα δεδομένα, πώς θα χαρακτηρίζατε το εγχείρημα "ΕΟΠΥΥ";

άριστο
πολύ καλό
αρκετά καλό
καλό
μέτριο
κακό

Αποστολέας Θέμα: ΕΟΠΥΥ  (Αναγνώστηκε 1433044 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

12 Μαρτίου 2014, 18:18:26
Απάντηση #2025
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τη με αριθμ. 206/164/27.02.2014 απόφαση του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ
(ΑΔΑ:ΒΙΚΤΟΞ7Μ-23Α), αποφασίσθηκε η διεκπεραίωση του ελέγχου των
εντύπων παραστατικών και της εκκαθάρισης των λογαριασμών του 2013 των:
 Ιδιωτικών Διαγνωστικών Εργαστηρίων (Ιδιώτες και εταιρίες)
 Γιατρών αμειβόμενων κατά πράξη και περίπτωση
 Φυσικοθεραπευτηρίων (Ιδιώτες και εταιρίες)
να πραγματοποιηθεί από τις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ και
όχι από τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρίες (ΙΕΕ), όπως αρχικά προβλέπονταν.
Οι ιατρικοί – κλινικοί έλεγχοι των περιστατικών, που κατέθεσαν προς αποζημίωση
οι εν λόγω Πάροχοι Υπηρεσιών Υγείας (ΠΥΥ) στον ΕΟΠΥΥ, θα
πραγματοποιηθούν από τις ΙΕΕ, όπως ακριβώς προβλέπεται στην απόφαση
634/2013 του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ.
Με βάση τα ανωτέρω, καλούμε τους Παρόχους Υπηρεσιών Υγείας, που ανήκουν
σε μια από τις άνω κατηγορίες, να προχωρήσουν άμεσα σε σύναψη σύμβασης με
μία ΙΕΕ της επιλογής τους ή και μόνο με μια από τις εταιρίες που παρέχουν
υπηρεσίες ιατρικού – κλινικού ελέγχου και συγκεκριμένα:

 TOTAL CARE NETWORK A.E (τηλ: 210 6288000)
 ACCURATE HEALTH AUDITING & CONSULTING ΑΕ ( τηλ: 210
6425866)
 MEDNET HELLAS A.E (τηλ: 210 9307900)
για την υλοποίηση μόνο των ιατρικών – κλινικών ελέγχων των περιστατικών που
κατέθεσαν το 2013.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

12 Μαρτίου 2014, 21:10:20
Απάντηση #2026
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός

Εχει προσπαθησει κανεις να το κανει για να μας πει πως ειναι?Ακομα και να ηθελα(λεμε τωρα) εχω καποια κλεισμενα των οποιων δεν ξερω τα ΑΜΚΑ-βλεπετε δεν ξεραμε οτι επρεπε να τα ζητησουμε!
Και για να προλαβω σχολια περι ραντεβου,ας μου πει καποιος πως θα δεις χωρις ραντεβου,αρα με αναμονη,αυτιστικους και σχιζοφρενεις!
   Εγώ προσωπικά δεν έκανα τπτ (ακομα καταχωρώ τις επισκέψεις του ...Φεβρουαρίου) αλλά ο ΕΟΠΥΥΥΥς συνεχίζει τις ανακοινώσεις:
   Στα πλαίσια της καταχώρησης των επισκέψεων ασφαλισμένων μέσω eΔΑΠΥ, προκειμένου να αποδίδονται οι αντίστοιχες δαπάνες, όλοι οι ιδιώτες συμβεβλημένοι γιατροί έχουν υποχρέωση να καταχωρούν στο ίδιο σύστημα και τις προγραμματισμένες επισκέψεις τους.
   Η καταχώρηση των επισκέψεων (εκτελεσμένων και προγραμματισμένων) πραγματοποιείται καθημερινά, προκειμένου να ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΥΥ, οι διαθέσιμες επισκέψεις στους ασφαλισμένους, ανά γιατρό και μήνα.
   Παρακαλούνται οι ασφαλισμένοι, όπως κατά την επικοινωνία με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ (και τηλεφωνικά για προγραμματισμό επίσκεψης) να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, δηλαδή Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Αριθμό Μητρώου Ασφάλισης και τηλέφωνο επικοινωνίας (και να χτυπάνε και καμιά προσοχή), προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟς

ΥΓ: Καταλαβαίνουν πιστεύω πόσο δυσεφάρμοστο είναι (και για τον ασθενή) και πόσο κουραστικό. Αλλά μάλλον σίγουρα θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα. Τις καταχωρεί τελικά κανείς τις επισκέψεις έτσι;

12 Μαρτίου 2014, 22:06:33
Απάντηση #2027
Αποσυνδεδεμένος

md

Παρακαλούνται οι ασφαλισμένοι, όπως κατά την επικοινωνία με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ (και τηλεφωνικά για προγραμματισμό επίσκεψης) να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, δηλαδή Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Αριθμό Μητρώου Ασφάλισης και τηλέφωνο επικοινωνίας (και να χτυπάνε και καμιά προσοχή), προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟς

ΥΓ: Καταλαβαίνουν πιστεύω πόσο δυσεφάρμοστο είναι (και για τον ασθενή) και πόσο κουραστικό. Αλλά μάλλον σίγουρα θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα. Τις καταχωρεί τελικά κανείς τις επισκέψεις έτσι;

Εκανα μια μερα την προσπαθεια.Στο τριτο τηλ.που ο ασθενης ειπε''συγνωμη ειμαι καθοδον,δεν ηξερα οτι επρεπε να δωσω αυτες τις πληροφοριες'' εγκατελειψα

12 Μαρτίου 2014, 23:06:33
Απάντηση #2028
Αποσυνδεδεμένος

Zachariadis

«Βλέπουμε εδώ στο σύστημα eΔΑΠΥ  κύριε Ορθοπεδικέ.ότι στις 12 Μαρτίου εσείς ατύπος και παρανόμος καταχωρούσατε τις
επισκέψεις της 18ης Φεβρουαρίου!!! :o...λυπάμε αλλά δεν μπορώ να παραλάβω τα δικαιολογητικά ....άν δεν γίνει κάποια ειδική ρύθμιση για
εσάς που καταστρατηγήσατε τόσο βάναυσα τις σαφείς οδηγίες του Führer προέδρου ΕΟΠΥΥ ,απλά δεν θα αποζημιωθείτε για αυτόν τον μήνα !»
Την επόμενη φορά που θα μπεις στον πειρασμό να κομπάσεις,
βάλε τη γροθιά σου μέσα σε έναν κουβά με νερό
και η τρύπα που θα μείνει όταν τη βγάλεις,
θα σου δείξει το μέτρο της σπουδαιότητάς σου.

13 Μαρτίου 2014, 00:52:54
Απάντηση #2029
Αποσυνδεδεμένος

GAD2

γελάω γιατί έχω ένα πρόγραμμα με τη βοήθεια του οποίου έκανα όλο το dapy επισκέψεων του Μαρτίου σε 10 λεπτά (382 επισκέψεις μέχρι τώρα)....
επίσης μέχρι τώρα η γραμματέας πέρναγε καθημερινά το E-DAPY για τις επισκέψεις των μηνών Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου....
λέτε εγώ να τους καλόμαθα?
εννοείται ότι ραντεβού απλά ΔΕΝ κλείνω και ούτε πρόκειται στους πρώτους 400, και φυσικά ούτε λόγος για να περάσω ανύπαρκτα πράγματα στο προγραμματισμένες επισκέψεις section
μοιράζω νούμερα προτεραιότητας και όστις πρόλαβε καλώς.....

13 Μαρτίου 2014, 07:56:47
Απάντηση #2030
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

1ον)Σχετικά με την ανακοίνωση για την σύναψη σύμβασης με ΙΕΕ.

... αποφασίσθηκε η διεκπεραίωση του ελέγχου των εντύπων παραστατικών και της εκκαθάρισης των λογαριασμών του 2013 των:
- Ιδιωτικών Διαγνωστικών Εργαστηρίων (Ιδιώτες και εταιρίες)
- Γιατρών αμειβόμενων κατά πράξη και περίπτωση
- Φυσικοθεραπευτηρίων (Ιδιώτες και εταιρίες)
να πραγματοποιηθεί από τις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ και όχι από τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρίες (ΙΕΕ), όπως αρχικά προβλέπονταν....

...Με βάση τα ανωτέρω, καλούμε τους Παρόχους Υπηρεσιών Υγείας, που ανήκουν σε μια από τις άνω κατηγορίες, να προχωρήσουν άμεσα σε σύναψη σύμβασης με μία ΙΕΕ της επιλογής τους ή και μόνο με μια από τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ιατρικού – κλινικού ελέγχου και συγκεκριμένα...

Τελικά οι τι να κάνουμε; Νιώθω ότι το ένα μέρος της ανακοίνωσης, ακυρώνει το άλλο. Έχετε καμιά ιδέα;

2ον) Σχετικά με τις οδηγίες για προγραμματισμό επισκέψεων.

Σαφώς και όλοι νομίζω, το e-ΔΑΠΥ το περνούσανε μετά τους 400. Υπάρχει πολύ καθυστέρηση να περνάς και αυτό μαζί με την όλη καθυστέρηση της συνταγογράφησης. Τώρα βέβαια με τις ανακοινώσεις, αυτό πρέπει να γίνεται καθημερινά. Εντάξει. Δεν είναι κάτι το σπουδαίο.
Αλλά αυτό με το ραντεβού, όπου σου δίνει ο ασφαλισμένος στοιχεία και το καταχωρείς ως προγραμματισμένο και ζητάς από κάποιον που ήρθε πριν πιάσεις το όριο χρήματα, γιατί έχεις προγραμματισμένο ραντεβού, είναι λίγο επικίνδυνο γιατί άνετα μπορεί να υποθέσει ότι του ζητάς λεφτά, όταν δεν έχεις συμπληρώσει. Κίνδυνος για καταγγελία.Και αν εγώ, που κλείσω το ραντεβού και με πάρει κάποια ώρα πριν (αν είναι τυπικός) και μου το ακυρώσει ή αν δεν πατήσει καθόλου τι θα κάνω; Που βάση της τωρινής κίνησης αν κλέισω σε όλους ραντεβού, θα είμαι full όλο το μήνα αλλά κάποιοι νομίζοντας ότι είναι ΙΚΑ και βρουν κάπου πιο γρήγορα να εξυπηρετηθούν θα με αφήσουν κρεμασμένο. Γι'αυτό αν είναι να κλείνουμε ραντεβού, αυτό θα είναι καλύτερο να γίνει, μέσα στις πρώτες 10 ημέρες του μήνα.

13 Μαρτίου 2014, 08:28:57
Απάντηση #2031
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator

... αποφασίσθηκε η διεκπεραίωση του ελέγχου των εντύπων παραστατικών και της εκκαθάρισης των λογαριασμών του 2013 των:
- Ιδιωτικών Διαγνωστικών Εργαστηρίων (Ιδιώτες και εταιρίες)
- Γιατρών αμειβόμενων κατά πράξη και περίπτωση
- Φυσικοθεραπευτηρίων (Ιδιώτες και εταιρίες)
να πραγματοποιηθεί από τις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ και όχι από τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρίες (ΙΕΕ), όπως αρχικά προβλέπονταν....

...Με βάση τα ανωτέρω, καλούμε τους Παρόχους Υπηρεσιών Υγείας, που ανήκουν σε μια από τις άνω κατηγορίες, να προχωρήσουν άμεσα σε σύναψη σύμβασης με μία ΙΕΕ της επιλογής τους ή και μόνο με μια από τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ιατρικού – κλινικού ελέγχου και συγκεκριμένα...

Τελικά οι τι να κάνουμε; Νιώθω ότι το ένα μέρος της ανακοίνωσης, ακυρώνει το άλλο. Έχετε καμιά ιδέα;

2ον) Σχετικά με τις οδηγίες για προγραμματισμό επισκέψεων.

Σαφώς και όλοι νομίζω, το e-ΔΑΠΥ το περνούσανε μετά τους 400. Υπάρχει πολύ καθυστέρηση να περνάς και αυτό μαζί με την όλη καθυστέρηση της συνταγογράφησης. Τώρα βέβαια με τις ανακοινώσεις, αυτό πρέπει να γίνεται καθημερινά. Εντάξει. Δεν είναι κάτι το σπουδαίο.
Αλλά αυτό με το ραντεβού, όπου σου δίνει ο ασφαλισμένος στοιχεία και το καταχωρείς ως προγραμματισμένο και ζητάς από κάποιον που ήρθε πριν πιάσεις το όριο χρήματα, γιατί έχεις προγραμματισμένο ραντεβού, είναι λίγο επικίνδυνο γιατί άνετα μπορεί να υποθέσει ότι του ζητάς λεφτά, όταν δεν έχεις συμπληρώσει. Κίνδυνος για καταγγελία.Και αν εγώ, που κλείσω το ραντεβού και με πάρει κάποια ώρα πριν (αν είναι τυπικός) και μου το ακυρώσει ή αν δεν πατήσει καθόλου τι θα κάνω; Που βάση της τωρινής κίνησης αν κλέισω σε όλους ραντεβού, θα είμαι full όλο το μήνα αλλά κάποιοι νομίζοντας ότι είναι ΙΚΑ και βρουν κάπου πιο γρήγορα να εξυπηρετηθούν θα με αφήσουν κρεμασμένο. Γι'αυτό αν είναι να κλείνουμε ραντεβού, αυτό θα είναι καλύτερο να γίνει, μέσα στις πρώτες 10 ημέρες του μήνα.

1) Δυστυχώς η διγλωσσία είναι χαρακτηριστικό των ανακοινώσεων του ΕΟΠΥΥ.
2) Εφόσον τα ιατρεία των συμβεβλημένων λειτουργούν εν μέρει ως μονάδες ΕΟΠΥΥ, θα ήταν θεμιτό να θεσπιστεί ένα κεντρικό σύστημα διαχείρησης ραντεβού με log-in και κλειδάριθμο ή κάτι άλλο (ας πουν μία πρόταση οι της πληροφορικής), στο οποίο να έχει πρόσβαση τόσο ο γιατρός, όσο και ο ασθενής. Έτσι, είτε ο γιατρός, είτε ο ασθενής θα μπορεί να διασφαλίσει τα ραντεβού του (και το συμφέρον του) και ταυτόχρονα αυτά θα είναι εμφανή σε όλους (με τρόπο ώστε να γίνεται αυτο- και ετερο- έλεγχος).
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

13 Μαρτίου 2014, 08:47:38
Απάντηση #2032
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός

«Βλέπουμε εδώ στο σύστημα eΔΑΠΥ  κύριε Ορθοπεδικέ.ότι στις 12 Μαρτίου εσείς ατύπος και παρανόμος καταχωρούσατε τις
επισκέψεις της 18ης Φεβρουαρίου!!! :o...λυπάμε αλλά δεν μπορώ να παραλάβω τα δικαιολογητικά ....άν δεν γίνει κάποια ειδική ρύθμιση για
εσάς που καταστρατηγήσατε τόσο βάναυσα τις σαφείς οδηγίες του Führer προέδρου ΕΟΠΥΥ ,απλά δεν θα αποζημιωθείτε για αυτόν τον μήνα !»
   Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ.... Το θεωρώ αρκετά πιθανό και είναι ένας τρόπος να μειώσουν τους συμβεβλημένους (που τους έχουν σιχαθεί) έτσι ώστε να προσλαβουν χωρίς (troico-)αντιδράσεις τους τέως ΙΚΑτζήδες (όσοι βέβαια θελήσουν).
....Με βάση τα ανωτέρω, καλούμε τους Παρόχους Υπηρεσιών Υγείας, που ανήκουν σε μια από τις άνω κατηγορίες, να προχωρήσουν άμεσα σε σύναψη σύμβασης με μία ΙΕΕ της επιλογής τους ή και μόνο με μια από τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ιατρικού – κλινικού ελέγχου και συγκεκριμένα...
[/i]
   Τον λογιστικό έλεγχο (αν είναι ωραία τυπωμένα τα χαρτιά και αν οι ΑΜ και τα Ταμεία είναι σωστά-πράγμα που μερικές φορές είναι λάθος και αναρρωτιέμαι αν μόνο εγώ τους ελέγχω) θα τον κάνει ο ΕΟΠΥΥΥς. Τον ιατρικό και κλινικό (θα εξετάσει δλδ τους ασθενεις) θα τον κάνουν οι ΙΕΕ (να υποθέσω ότι θα προσλάβουν γιατρούς-ελεγκτές; ). Τι δεν καταλάβατε;  :D

Και μία τεχνική ερώτηση: τους δικηγόρους Αθήνας (ΕΤΑΑ-ΤΥΔΑ στο esyntagografisi) πως τους καταχωρείτε στο ΕΔΑΠΥ. Εχει ένα  ΤΠΔΑ (ταμέιο πρόνοιας; ) - αυτό επιλέγετε;

13 Μαρτίου 2014, 09:25:29
Απάντηση #2033
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

...
2) Εφόσον τα ιατρεία των συμβεβλημένων λειτουργούν εν μέρει ως μονάδες ΕΟΠΥΥ, θα ήταν θεμιτό να θεσπιστεί ένα κεντρικό σύστημα διαχείρησης ραντεβού με log-in και κλειδάριθμο ή κάτι άλλο (ας πουν μία πρόταση οι της πληροφορικής), στο οποίο να έχει πρόσβαση τόσο ο γιατρός, όσο και ο ασθενής. Έτσι, είτε ο γιατρός, είτε ο ασθενής θα μπορεί να διασφαλίσει τα ραντεβού του (και το συμφέρον του) και ταυτόχρονα αυτά θα είναι εμφανή σε όλους (με τρόπο ώστε να γίνεται αυτο- και ετερο- έλεγχος).

Θα μπορούσε να γίνει το εξής:

Ο γιατρός θα έχει μέσα στους όρους της σύμβασης του, κάποιο σταθερό ωράριο όπου τότε θα έχει μόνο επισκέψεις με τον ΕΟΠΥΥ πχ. ένα 4ωρο το πρωί. Μόνο τότε οι ασφαλισμένοι που θα έχουν κλείσει ραντεβού τηλεφωνικά (όπως στο ΙΚΑ), θα εξυπηρετούνται δωρεάν. Το ΑΜΚΑ του ασθενή να "κλειδώνει" για δωρεάν μέσα στην ημέρα σε περίπτωση όπου υπάρξει κάποια καθυστέρηση (Έπεσε το σύστημα - Άργησε να έρθει). Αν τώρα επανέλθει για δεύτερη φορά την ημέρα, υπάρχει το Άνοιγμα επίσκεψης.
Όταν λοιπόν γράφει την συνταγή ο γιατρός, αυτόματα θα κλείνει και με το ΑΜΚΑ η επίσκεψη και θα γνωρίζουν από κεντρικά πόσα έχει ακόμα δωρεάν, ακόμα και αν χρειαστεί να το περνάει στο e-ΔΑΠΥ επί τόπου (θα προτιμούσα όχι αλλά τι να κάνουμε). Έτσι, θα δίνεται η δυνατότητα, ο γιατρός να μπορεί να έχει και απογευματινά ραντεβού, χωρίς να τον επηρεάζει το όριο των επισκέψεων.
Έτσι λοιπόν, θα έχουμε και μία τριπλή διασταύρωση στοιχείων εφόσον υπάρχει καταχωρημένο το ραντεβού στις βάσεις δεδομένων του τηλεφωνικού κέντρου, στο e-syntagografisi και στο e-ΔΑΠΥ. Έχουμε λοιπόν και μεγαλύτερο έλεγχο για τις ελεύθερες δωρεάν επισκέψεις του γιατρού.
Αυτό βέβαια, θα δημιουργεί στα ιδιωτικά ιατρεία, σειρές αναμονής όπως τα ΙΚΑ αλλά ίσως το ενδεχόμενο για ελεύθερο πλαφόν ιατρικής δαπάνης, θα έδινε την δυνατότητα να γράφονται πιο εύκολα τρίμηνες συνταγές όπου γίνεται (χρόνιες παθήσεις κλπ) και έτσι θα υπήρχε μία πιο καλή διαχείριση των ασφαλισμένων, αφού θα μπορούσε να μειώσει τους χρόνους αναμονής στο ιατρείο και έτσι θα μπορούσαν να εξηπυρετούνται και τα επείγοντα πιο άμεσα!

Μία πρόχειρη σκέψη είναι αυτή. Θεωρώ όμως ότι θα είναι λειτουργική.

13 Μαρτίου 2014, 09:53:05
Απάντηση #2034
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Το μεγάλο μου ερώτημα, κύριε Πετράκη, είναι αν θέλουμε διαφάνεια και ισονομία.
Αν είναι όντως έτσι, τότε κάθε λύση που το στηρίζει, όπως αυτή που προτείνατε, είναι λογική και θα πρέπει να εξεταστεί.
Δυστυχώς έχω λόγους να πιστεύω ότι προς το παρόν αδυνατούμε ως ηγεσία του Υπ. Υγείας και ως κοινωνία, να υπερβούμε στεγανά και αγκυλώσεις που δημιουργούν στρέβλωση, διαμερισματοποίηση και τελικά θολό τοπίο εις βάρος όλων μας. Και το τονίζω όλων μας, διότι αν ένα κομμάτι της Υγείας σπάσει, σύντομα θα καταρρεύσουν τα πάντα.
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

13 Μαρτίου 2014, 11:35:09
Απάντηση #2035
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator

Τα καταχωρώ και δεν με αφήνει να τους βάλω και τα ραντεβού του Μαϊου & του Ιουνίου....Απλά το κάνει αυτοματοποιημένα με λογισμικό που έχω φτιάξει η γραμματέας μου...
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

13 Μαρτίου 2014, 12:12:58
Απάντηση #2036
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

Τα καταχωρώ και δεν με αφήνει να τους βάλω και τα ραντεβού του Μαϊου & του Ιουνίου....Απλά το κάνει αυτοματοποιημένα με λογισμικό που έχω φτιάξει η γραμματέας μου...

Διάβασα ότι πρέπει να κάνεις άνοιγμα περιόδου για τους μήνες που θες και στους μήνες αυτούς να καταχωρείς τα ραντεβού. Πιθανόν οι μήνας Μάιος είναι πολύ μακρινός; Μήπως έχουν συγκεκριμένο διάστημα που επιτρέπει να καταχωρείς?

13 Μαρτίου 2014, 14:22:20
Απάντηση #2037
Αποσυνδεδεμένος

md

γελάω γιατί έχω ένα πρόγραμμα με τη βοήθεια του οποίου έκανα όλο το dapy επισκέψεων του Μαρτίου σε 10 λεπτά (382 επισκέψεις μέχρι τώρα)...
.

Το οποιο,αν δεν απατωμαι το αγορασατε,πραγμα που αρνουμαι πεισματικα να κανω.Επισης δεν εχω γραμματεα...

13 Μαρτίου 2014, 14:54:11
Απάντηση #2038
Αποσυνδεδεμένος

bpikou

Αφού οι συμβάσεις λήγουν επίσημα στις 31/3 με ποια λογική περνάτε τα ραντεβού των επομένων μηνών;

13 Μαρτίου 2014, 15:38:14
Απάντηση #2039
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
   Αφού οι συμβάσεις λήγουν επίσημα στις 31/3 με ποια λογική περνάτε τα ραντεβού των επομένων μηνών;

Για να έχουν μια ιδέα τι πολιτικό κόστος θα έχει η μη ανανέωση τους....
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

Λέξεις κλειδιά: ΕΟΠΥΥ 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
8576 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Σεπτεμβρίου 2011, 11:34:38
από Ορθοπαιδικός
27 Απαντήσεις
10162 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Νοεμβρίου 2016, 20:29:38
από md