Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Νοεμβρίου 2024, 06:28:18

Ψηφοφορία

Με τα ως τώρα δεδομένα, πώς θα χαρακτηρίζατε το εγχείρημα "ΕΟΠΥΥ";

άριστο
πολύ καλό
αρκετά καλό
καλό
μέτριο
κακό

Αποστολέας Θέμα: ΕΟΠΥΥ  (Αναγνώστηκε 1433008 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

9 Απριλίου 2014, 13:46:45
Απάντηση #2070
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

9 Απριλίου 2014, 15:00:48
Απάντηση #2071
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
300 επισκέψεις/μήνα το επόμενο τρίμηνο για τους συμβεβλημένους. Επισυνάπτεται.
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

9 Απριλίου 2014, 15:21:44
Απάντηση #2072
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Εγώ τελείωσα τους 200 αυτόν τον μήνα και το syntagografisis  μου λέει ότι δεν μπορώ να δω περισσότερους για αυτό τον μήνα (Απρίλιο) μέσω ΕΟΠΥΥ.

Το έγγραφο όμως μιλά για 300/μήνα το τρίμηνο Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου.

Τι ισχύει τελικά;
« Τελευταία τροποποίηση: 9 Απριλίου 2014, 15:24:09 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

9 Απριλίου 2014, 15:32:58
Απάντηση #2073
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

Μόλις πριν δύο ώρες περίπου, ενημερώθηκα ότι γιατροί που δεν έχουνε κάνει αίτηση να μπούνε στο ΠΕΔΥ έχουνε μπει στις παλιές θέσεις τους. Πως γίνεται αυτό; Λένε ότι λόγω ασφαλιστικών μέτρων που είχανε κάνει! Αλλά για ποιο λόγο να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, αφού δεν θέλεις να μπεις στο ΠΕΔΥ;

Μάλλον θα υπάρχει κάποιο παραθυράκι. Ξέρετε τίποτα γι' αυτό; Γιατί εδώ έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις από γιατρούς, αλλά ο ΙΣ σιωπά γιατί οι συγκεκριμένοι είναι μέλη του ΔΣ του.

9 Απριλίου 2014, 15:34:35
Απάντηση #2074
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

Εγώ τελείωσα τους 200 αυτόν τον μήνα και το syntagografisis  μου λέει ότι δεν μπορώ να δω περισσότερους για αυτό τον μήνα (Απρίλιο) μέσω ΕΟΠΥΥ.

Τι ισχύει τελικά;

Σίγουρα θα το φτιάξουν στο e-syntagografisi και στις διαθέσιμες επισκέψεις από το site του ΕΟΠΥΥ. Και όταν είχε ανακοινωθεί την Δευτέρα 31/03 ότι θα γίνει παράταση της σύμβασης, οι επισκέψεις γίνανε 200 το απόγευμα. Απλά περιμένουμε, και φυσικά το σύστημα όσο θα κάνουν τις αλλαγές, θα κολλάει!

9 Απριλίου 2014, 15:44:13
Απάντηση #2075
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator

Τι ισχύει τελικά;

Σίγουρα θα το φτιάξουν στο e-syntagografisi και στις διαθέσιμες επισκέψεις από το site του ΕΟΠΥΥ. Και όταν είχε ανακοινωθεί την Δευτέρα 31/03 ότι θα γίνει παράταση της σύμβασης, οι επισκέψεις γίνανε 200 το απόγευμα. Απλά περιμένουμε, και φυσικά το σύστημα όσο θα κάνουν τις αλλαγές, θα κολλάει!

Το χειρότερο είναι ότι εγώ εκτύπωσα κιόλας αποδεικτικό υποβολής.
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

9 Απριλίου 2014, 16:13:40
Απάντηση #2076
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Μπορείς να πας στον ΕΟΠΥΥ που καταθέτεις τις επισκέψεις να στο ξεμπλοκαρουν.
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

9 Απριλίου 2014, 16:20:17
Απάντηση #2077
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator

Ας ελπίσουμε να γίνεται.

10 Απριλίου 2014, 00:20:08
Απάντηση #2078
Αποσυνδεδεμένος

Xouzouris

Προσωπικά δεν ξεμπλοκαρω τίποτα. Θα καταθέσω τις 200, θα δω ιδιωτικά όσους παραπανισιους θέλουν και θα περάσω λίγο παραπάνω χρόνο με την οικογένειά μου. Νισάφι.

10 Απριλίου 2014, 00:35:59
Απάντηση #2079
Αποσυνδεδεμένος

GAD2

μα φτάνει πια ....τι πρεπει να λέμε στους ασθενείς επιτελους.......τι ιατρείο να κάνουμε
ο ΙΣΑ μιλιά εεεεε, αφου οι συναδελφοι του ΠΕΔΥ είναι μια χαρουλα......
και μεις να βγαζουμε χαρτιά στο ιατρείο που αλληλοαναιρουνται καθημερινα.....

10 Απριλίου 2014, 07:37:24
Απάντηση #2080
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

μα φτάνει πια ....τι πρεπει να λέμε στους ασθενείς επιτελους.......τι ιατρείο να κάνουμε
ο ΙΣΑ μιλιά εεεεε, αφου οι συναδελφοι του ΠΕΔΥ είναι μια χαρουλα......
και μεις να βγαζουμε χαρτιά στο ιατρείο που αλληλοαναιρουνται καθημερινα.....

Η απλή εκτύπωση της ανακοίνωσης στις 31/03 για την ανανέωση συμβάσεων όπου λέει για 200 και το δελτίο τύπου 09/04, είναι για μένα η καλύτερη απάντηση σε όσους ρωτάνε "Γιατί εμείς πληρώσαμε;". Τις ευθύνες πρέπει να τις δεχθεί ο ΕΟΠΥΥ και όχι εμείς. Απλά βρισκόμαστε στην δύσκολη θέση να "απολογούμαστε" για χάρη του ΕΟΠΥΥ.

Φυσικά ο ΙΣΑ, σιωπή. Έχουν βολευτεί ακόμα και με λαμογιές δικοί του και έτσι δεν τον συμφέρει να ανοίξει μέτωπο. Κρίνονται πολιτικές καριέρες μελών του!!!

10 Απριλίου 2014, 09:12:12
Απάντηση #2081
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator

Μίλησα σήμερα με υπάλληλο του γραφείου του ΕΟΠΥΥ Καβάλας όπου καταθέτω τις επισκέψεις. Μου είπε ότι δεν μπορεί να το ξεμπλοκάρει.

Μου πρότεινε να ανοίξω συμπληρωματική λίστα αλλά στο facebook κάποιος έγραψε ότι ούτε και αυτό μπορεί να γίνει.

10 Απριλίου 2014, 09:28:24
Απάντηση #2082
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός

Μίλησα σήμερα με υπάλληλο του γραφείου του ΕΟΠΥΥ Καβάλας όπου καταθέτω τις επισκέψεις. Μου είπε ότι δεν μπορεί να το ξεμπλοκάρει.

Μου πρότεινε να ανοίξω συμπληρωματική λίστα αλλά στο facebook κάποιος έγραψε ότι ούτε και αυτό μπορεί να γίνει.
   Να τα ξαναυποβάλλετε όλα; (απαράδεκτο και άδικη δουλειά αλλά να μην χαθούν κιόλας οι έξτρα 100). Βέβαια μάλλον πρέπει να μιλήσετε πρώτα με υπεύθυνο στην Αθήνα. Δεν περίμενα το τοπικό γραφείο να μπορεί (ή να θέλει) να βοηθήσει.

10 Απριλίου 2014, 09:40:05
Απάντηση #2083
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator

Να τα ξαναυποβάλλετε όλα; (απαράδεκτο και άδικη δουλειά αλλά να μην χαθούν κιόλας οι έξτρα 100). Βέβαια μάλλον πρέπει να μιλήσετε πρώτα με υπεύθυνο στην Αθήνα. Δεν περίμενα το τοπικό γραφείο να μπορεί (ή να θέλει) να βοηθήσει.

Μόλις με ενημέρωσε η γραμματέας μου ότι το κοντέρ των ασθενών δείχνει 300 (ενώ το πρωί σήμερα είδαμε ότι μηδενίστηκε το κοντέρ του κόστους φαρμάκων).
« Τελευταία τροποποίηση: 10 Απριλίου 2014, 09:42:28 από Argirios Argiriou »

10 Απριλίου 2014, 10:19:00
Απάντηση #2084
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

Μόλις με ενημέρωσε η γραμματέας μου ότι το κοντέρ των ασθενών δείχνει 300 (ενώ το πρωί σήμερα είδαμε ότι μηδενίστηκε το κοντέρ του κόστους φαρμάκων).

Σωστά. Τώρα άνοιξε το 300. Αλλά στις διαθέσιμες ιατρικές επισκέψεις ο αριθμός παραμένει στο 200. Ελπίζω να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με το e-ΔΑΠΥ και να δέχεται τις παραπάνω επισκέψεις. Ήδη έχω περάσει 3 αλλά δεν γνωρίζω όταν θα κάνω την υποβολή τι θα μου δείξει.

@Argirios Argiriou Σχετικά με το θέμα της υποβολής, νομίζω ότι μπορείτε να ανοίξετε μία νέα περίοδο και να επιλέξειτε ότι είναι συμπληρωματική. Τώρα πρακτικά δεν το έχω κάνει για να δω τι είναι αυτό. Αν θέλετε, δοκιμάστε το. Κάνω και επισύναψη ένα screenshot!

Λέξεις κλειδιά: ΕΟΠΥΥ 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
8576 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Σεπτεμβρίου 2011, 11:34:38
από Ορθοπαιδικός
27 Απαντήσεις
10162 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Νοεμβρίου 2016, 20:29:38
από md
8 Απαντήσεις