Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
25 Νοεμβρίου 2024, 20:00:24

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 28/3/2011  (Αναγνώστηκε 68753 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

5 Ιουλίου 2011, 13:26:36
Απάντηση #105
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Ακριβώς αυτό εννοώ και εγώ φίλε μου. Τρία άτομα βλέπω να μιλάμε εδώ μέσα για τα τηλέφωνα στο ΥΥΚΑ, και αρκετοί άλλοι μπαίνουν ,μαθαίνουν τα νέα και άντε γεια! Εκτός και αν δεν υπάρχει άλλος στην προκήρυξη μας ......

6 Ιουλίου 2011, 09:37:39
Απάντηση #106
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Βγήκε το ΦΕΚ για τους επί θητεία της προκήρυξης 28/3/11. Καλή αρχή και σε αυτούς!!

6 Ιουλίου 2011, 13:03:57
Απάντηση #107
Αποσυνδεδεμένος

stasolaris

[ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΑΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.....

ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΚΤΟΒΡΗ ΠΑΛΙ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΩΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ
Αν έρθει η στιγμή ν αποφασίσεις αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις, κάνε και τα δύο σαν πρίγκηπας

PHILIP SIDNEY

6 Ιουλίου 2011, 13:17:21
Απάντηση #108
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΚΤΟΒΡΗ ΠΑΛΙ

Από τέλη Σεπτέμβρη ξεκινάει σε αυτή τη χώρα η πιπίλα της "κατάρτισης του Προϋπολογισμού για το Νέο Έτος", που χρησιμοποιείται ως δικαιολογία μέχρι τις 31/12.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

6 Ιουλίου 2011, 16:32:28
Απάντηση #109
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Το τι θα συμβεί τον Αύγουστο, θα το δούμε σύντομα. Δεν θεωρώ πάντως δόκιμο να γράφουμε εδώ για τις φοβίες μας ή τους εφιάλτες μας! Αν είναι έτσι, ξέρετε πόσα εφιαλτικά σενάρια μπορώ να σας περιγράψω; Από το να κλείσει το εθνικό τυπογραφείο για 2 μήνες, μέχρι την πτώχευση, την κήρυξη δικτακτορίας, τη δημιουργία σοβιετικού τύπου καθεστώτος, και πολλά πολλά άλλα. Ήδη αρκετές φοβίες βγήκαν στη φόρα από την προκήρυξη του Δεκέμβρη, δεν χρειαζόμαστε άλλες.

14 Ιουλίου 2011, 14:40:03
Απάντηση #110
Αποσυνδεδεμένος

thomakos

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ?Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

15 Ιουλίου 2011, 13:01:03
Απάντηση #111
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Η κυρία Αντωνίου απουσιάζει , και η κυρία που μίλησα μου είπε πως τα χαρτιά είναι για υπογραφές , μετά θα πανε στο λογιστήριο και μετά για ΦΕΚ. Ο χρόνος που θα περάσει θα είναι γύρω στις 50 ημέρες δηλ .... Καλό  τέλος Αυγούστου
Βέβαια περιτό να πώ πως έβαλε τα γέλια... Όπως και εγώ. Καλές διακοπές σε ολουσς μας παιδιά.

15 Ιουλίου 2011, 23:02:02
Απάντηση #112
Αποσυνδεδεμένος

Αχιλλέας.Κ

Ιατροί
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΠΕΡΙΣΥ ΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.
Αν ήσουν φίλος για παρέα διαλεχτή,υπομονή θα 'ρχόταν και η σειρά σου.............

18 Ιουλίου 2011, 16:54:37
Απάντηση #113
Αποσυνδεδεμένος

pprogr

Σημερα περασα παλι απο το γραφειο της κ.Αντωνιου στο υπουργειο υγειας.Μου ειπε πως σημερα ή αυριο θα εχει το πιθανοτερο στα χερια της υπογεγραμμενες τις αποφασεις απο το Γ.Γ. (γιατι ελειπε και σημερα γυρισε)και μετα θα τις στειλει στο ΥΠΕΣ για υπογραφη απο την οικονομικη υπηρεσια και μετα θα πανε για φεκ.Διαρκεια ολων αυτων 25 με 30 μερες.Τελικα μονο απο κοντα και με συχνες εππισκεψεις απ´ολους μας μπορει να επισπευθει η διαδικασια γιατι αν τους αφησεις χαλαρους...Επισης της ειπα οτι αυριο θα παρω τηλ για να μου πει τι εγινε και αν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω.

26 Ιουλίου 2011, 13:15:56
Απάντηση #114
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Οι διορισμοί του Μαρτίου υπεγράφησαν και σήμερα στέλνονται στην ΥΔΕ

26 Ιουλίου 2011, 15:40:19
Απάντηση #115
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Οι διορισμοί του Μαρτίου υπεγράφησαν και σήμερα στέλνονται στην ΥΔΕ
Για το πόσες μέρες θα κάνει μέχρι να πάρουμε το ΦΕΚ σου είπαν Γιαννη?

26 Ιουλίου 2011, 15:42:52
Απάντηση #116
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Δεν ρώτησα Μιχάλη, αλλά δεν υπάρχει άλλη διαδικασία, παίρνουν αριθμό από ΥΔΕ-λογιστήριο και πάνε για εκτύπωση! Δεν νομίζω ότι πάει πέρα από τέλος Αυγούστου

27 Ιουλίου 2011, 15:36:48
Απάντηση #117
Αποσυνδεδεμένος

stasolaris

Για τους γενικούς γιατρούς της 28/3 αναμένοντες και οχι μόνο αλλά και για κάθε προκήρυξη.ΤΟ ΦΕΚ περιμένουμε συνάδελφοι,για αυτό για όσους δεν ξέρουν κάποια διαδικαστικά ας εχουν υπόψιν τους αυτα:  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος,σε αυτη την διεύθυνση(ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ) αναζήτηση φεκ,τεύχη Γ (πάντα), επιλογή:περισσότερα κριτήρια--λέξη κλειδί--το επίθετό σας....άμεσα έχετε σε  μορφή pdf κάθε έγγραφο διορισμού που περικλείει τη λέξη κλειδί(ονομα σας,με κεφαλαία).Ακόμη υπάρχει και τηλέφωνο:2105279000 για όσους δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο δίαδίκτυο(οι υπάλληλοι εξυπηρετούν κάνοντας στην ουσία το ίδιο πράγμα που περιεγραψα πριν).
Άμα "εκδοθεί"το ΦΕΚ το υπουργείο σε εύλογο χρόνο10-20 μέρες νομίζω στέλνει μέσω ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή τους διορισμούς στην διεύθυνση που δώσανε στην προκήρυξη οι διοριζόμενοι.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ που λέγαμε στην έναρξη ειδικότητας,τουλάχιστον έτσι μου είπανε στο γραφείο που προαναφέρθηκε,και αυτό γιατι πρέπει να φαίνεται η ημερομηνία παραλαβής για να στοιχειοθετείται η ΔΙΟΡΙΑ 20(;)ημερών.Επίσης ο διορισμός στέλνεται και στο κέντρο υγείας που πάτε ίσως με συννενόηση και έτσι να ορκιστεί κανείς.
                    Εάν οι εποχές ήταν νορμάλ θα μπορούσε κανείς να είναι εφησυχασμένος ,έτσι θα εκδίδετο το ΦΕΚ,όπως περιμένουμε σε λογικό διάστημα.....αυτό είναι το ζητούμενο λοιπόν και ήταν:ΦΕΚ..υπογραφές και λογιστήρια και όλα τα άλλα είναι  πράγματα που δεν εξασφαλίζουν σύμφωνα με όσα εχω καταλάβει την έκδοση της απόφασης στο ΦΕΚ...ανά  πάσα στιγμή, όπως και με την προηγούμενη προκήρυξη,κάτι στο ενδιάμεσο μπορεί να προκύψει...και το αίσιο τέλος δεν εξασφαλίζεται..αδηλο το μέλλον..και επειδή η κατάσταση γενικότερα δεν βελτιώνεται εγώ ανησυχώ με περίσκεψη.
Εαν έχω κάτι,επειδή ξέρω ότι κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν προσβαση φυσικη στο ΥΥΚΑ θα ενημερώσω...και όπως ξαναέγραψα  ,περιμένω ΕΔΩ ,στο ψευδοκράτος των Αθηνών, την απόφαση,και  αν έχω κατι ουσιαστικό θα το γράψω...

Αν έρθει η στιγμή ν αποφασίσεις αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις, κάνε και τα δύο σαν πρίγκηπας

PHILIP SIDNEY

1 Αυγούστου 2011, 15:41:23
Απάντηση #118
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Σήμερα τηλεφώνησα πάλι στην κα Αντωνίου, η οποία απουσιάζει με άδεια..... Η κυρία που μίλησα, μου είπε πως τα χαρτιά μας είναι στα εντελλόμενα για υπογραφές, αλλά επειδή, είμαστε πολλοί, η ολη διαδικασία θα πάρει περίπου 2 εβδομάδες. Άρα, αν υποθέσουμε πως εκεί πήγαν την προηγούμενη εβδομάδα, στο τελος αυτής κλείνουμε τις 2, και 20 με 25 ημέρες που θέλουν για το ΦΕΚ.... παμε τελος Αυγούστου και κανενα 10ήμερο μέχρι να τα παραλάβουμε.... άντε καλες 10 Σεπτέμβρη... Την κάτσαμε την βάρκα...παιδιά!!!

1 Αυγούστου 2011, 21:39:20
Απάντηση #119
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Τι ακριβώς εστί "εντελλόμενα"; Εγώ ήξερα ότι η διαδικασία είναι ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ-ΦΕΚ. Αυτό τι είναι πάλι;

Λέξεις κλειδιά: οκτωβριο