Για τους γενικούς γιατρούς της 28/3 αναμένοντες και οχι μόνο αλλά και για κάθε προκήρυξη.ΤΟ ΦΕΚ περιμένουμε συνάδελφοι,για αυτό για όσους δεν ξέρουν κάποια διαδικαστικά ας εχουν υπόψιν τους αυτα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή
Είσοδος,σε αυτη την διεύθυνση(ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ) αναζήτηση φεκ,τεύχη Γ (πάντα), επιλογή:περισσότερα κριτήρια--λέξη κλειδί--το επίθετό σας....άμεσα έχετε σε μορφή pdf κάθε έγγραφο διορισμού που περικλείει τη λέξη κλειδί(ονομα σας,με κεφαλαία).Ακόμη υπάρχει και τηλέφωνο:2105279000 για όσους δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο δίαδίκτυο(οι υπάλληλοι εξυπηρετούν κάνοντας στην ουσία το ίδιο πράγμα που περιεγραψα πριν).
Άμα "εκδοθεί"το ΦΕΚ το υπουργείο σε εύλογο χρόνο10-20 μέρες νομίζω στέλνει μέσω ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή τους διορισμούς στην διεύθυνση που δώσανε στην προκήρυξη οι διοριζόμενοι.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ που λέγαμε στην έναρξη ειδικότητας,τουλάχιστον έτσι μου είπανε στο γραφείο που προαναφέρθηκε,και αυτό γιατι πρέπει να φαίνεται η ημερομηνία παραλαβής για να στοιχειοθετείται η ΔΙΟΡΙΑ 20(;)ημερών.Επίσης ο διορισμός στέλνεται και στο κέντρο υγείας που πάτε ίσως με συννενόηση και έτσι να ορκιστεί κανείς.
Εάν οι εποχές ήταν νορμάλ θα μπορούσε κανείς να είναι εφησυχασμένος ,έτσι θα εκδίδετο το ΦΕΚ,όπως περιμένουμε σε λογικό διάστημα.....αυτό είναι το ζητούμενο λοιπόν και ήταν:ΦΕΚ..υπογραφές και λογιστήρια και όλα τα άλλα είναι πράγματα που δεν εξασφαλίζουν σύμφωνα με όσα εχω καταλάβει την έκδοση της απόφασης στο ΦΕΚ...ανά πάσα στιγμή, όπως και με την προηγούμενη προκήρυξη,κάτι στο ενδιάμεσο μπορεί να προκύψει...και το αίσιο τέλος δεν εξασφαλίζεται..αδηλο το μέλλον..και επειδή η κατάσταση γενικότερα δεν βελτιώνεται εγώ ανησυχώ με περίσκεψη.
Εαν έχω κάτι,επειδή ξέρω ότι κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν προσβαση φυσικη στο ΥΥΚΑ θα ενημερώσω...και όπως ξαναέγραψα ,περιμένω ΕΔΩ ,στο ψευδοκράτος των Αθηνών, την απόφαση,και αν έχω κατι ουσιαστικό θα το γράψω...