Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
25 Νοεμβρίου 2024, 14:44:36

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Κενών Θέσεων Υπηρ. Υπαίθρου σε Κ.Υ., Π.Ι. & Πλοία 28/3/2011  (Αναγνώστηκε 68732 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

2 Σεπτεμβρίου 2011, 16:45:17
Απάντηση #150
Αποσυνδεδεμένος

stasolaris

2 συνάδελφοι διορίστηκαν λοιπόν...μπράβο στα παιδια!
Λογικά μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες θα δημοσιευτούν και τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω...πάντως όλα τούτη τη φορά πρωτοτυπούν,έτσι έχουμε εγκαινιασμό της τμηματικής δημοσίευσης...να γιατί τελικά υπάρχουν και διαφορετικοί κωδικοί...και πάλι  συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και υπομονή για τους υπόλοιπους εμάς.Επίσης μπραβο στην παρατηρητικότητα του I.ΤHESALONIKI..έτσι "χωμένα" λοιπόν θα τα δημοσιεύουν,και με το σταγονόμετρο,εγώ μάλιστα προτείνω να δημοσιεύουν έναν εναν .., και αν γίνεται την ώρα που θα κατεβάζεις το φεκ να υπάρχει και μουσική υπόκρουση..

και ναι :τιμή και δόξα στην ένωση,έστω και με τα λάθη της,όπως τιμή και δόξα στην ιδέα να είσαι Ελληνας έστω σε μια Ελλάδα που αντμετωιπίζει σήμερα κρίση αξιών,ταυτότητας και ότι άλλο..ας μην τα συζητήσουμε παρακαλώ αυτά τώρα εδώ,θα επανέλθω σε άλλη θεματική ενότητα όπου εκεί θα συζητήσουμε διεξοδικά...άλλωστε η λέξη"ένωση" είναι απλά μια λέξη,είναι όμως και το ζητούμενο και όχι μόνο στους γενικούς ιατρούς αλλά σε όλους τους ιατρούς νοσοκομειακούς,ικατζήδες,μικρούς ιδιώτες,αλλά και πανεπιστημιακούς(ας μην βιαστούμε να κατακρίνουμε)...και υπενθυμίζω αυτό πού είπε κάποιος:"..ερίζοντας για το χθές σήμερα θα χάσουμε το μέλλον.."
Αν έρθει η στιγμή ν αποφασίσεις αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις, κάνε και τα δύο σαν πρίγκηπας

PHILIP SIDNEY

2 Σεπτεμβρίου 2011, 21:25:38
Απάντηση #151
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ΕΚΛΟΓΕΣ?αν ναι και προκηρυχθούν τώρα,τι ΑΛΛΑΖΕΙ ?εαν οι αποφάσεις είναι στο Ε.Τ.ανακαλούνται?
νε
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

2 Σεπτεμβρίου 2011, 21:51:30
Απάντηση #152
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Την επόμενη φορά θα υπάρξει διαγραφή του λογαριασμού σου και όλων των μηνυμάτων σου.

@ stasolaris , αν σε διαγράψουν θα επαναστατήσω......τέτοια ασύντακτα μηνύματα, ανορθόγραφα γραμμένα με μικρή και μεγάλη γραμματοσειρά ούτε στο greekmeds από φοιτητές δεν έχω συναντήσει.....

Τι να σε κάνω που διορίζεσαι μακριά μου και δε θα έχω τη χαρά να πετύχω ενημερωτικό σημείωμα γραμμένο από τα χεράκια σου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Τα αποσύρω όλα όσα έγραψα.....ORIGINAL 21 και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!!!!!!! ;D
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

6 Σεπτεμβρίου 2011, 17:57:01
Απάντηση #153
Αποσυνδεδεμένος

thomakos

8 Σεπτεμβρίου 2011, 09:53:56
Απάντηση #154
Αποσυνδεδεμένος

socrev

Από Δευτέρα να δούμε...Απελπισία σκέτη αυτή η αναμονή

8 Σεπτεμβρίου 2011, 10:30:24
Απάντηση #155
Αποσυνδεδεμένος

stken

...καταλαβε κανεις αν στη χτεσινή του δήλωση ο Λοβέρδος με το "δεν θα γινει κανενας διορισμος γιατρου" εννοεί μόνο τους νοσοκομειακούς,η κι εμάς....

8 Σεπτεμβρίου 2011, 12:13:44
Απάντηση #156
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Προσωπικά πιστεύω ότι η εξαγγελία ήταν ένας από τους γνωστούς λεονταρισμούς του Λόβερ, και ότι σύντομα θα αναγκαστεί να την πάρει όπισθεν.

Από τη στιγμή που στέκεται σούζα μπροστά στον Λουράντο, παραείναι νάνος για να παίρνει τόσο δραματικές αποφάσεις, όσο η παύση διορισμού ιατρών στο ΕΣΥ. Άλλωστε, μας έχει συνηθίσει σε γυροβολιές και κυβισθήσεις και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Ήδη, άρχισε να τελεί υπό καθεστώς δυσμένειας εντός των κόλπων του γκουβέρνου: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 8 Σεπτεμβρίου 2011, 13:26:38 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

9 Σεπτεμβρίου 2011, 15:53:06
Απάντηση #157
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki

Εδώ που τα λέμε εκτός από 2 άτομα που στάθηκαν ιδιεταίρως "τυχερά", όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ήδη μεγαλύτερο χρόνο αναμονής από τους συναδέλφους της προκήρυξης του Δεκεμβρίου!

12 Σεπτεμβρίου 2011, 10:41:01
Απάντηση #158
Αποσυνδεδεμένος

socrev

Ούτε σήμερα βλέπω φως...Όποιος έχει πρόσβαση στο τυπογραφείο ας ρωτήσει τι γίνεται.Βέβαια για να βγάλει ΦΕΚ με 50 διορισμούς μου φαίνεται απίθανο, θα τους φάει η τρόικα.

13 Σεπτεμβρίου 2011, 14:37:22
Απάντηση #159
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Παιδια... ειμαι ο ενας απο τους "τυχερούς" που είδαν το ΦΕΚ. Τέτοια τύχη.... την χαρίζω στον ΓΑΠ... Κάτι μου έλεγε να ανησυχώ αλλά.... Σήμερα τηλεφώνησα στην κυρίια Αντωνίου για να μάθω αν στάλθηκε ο διορισμός μου ( χωρίς αυτόν δεν διορίζεσαι!!!!) και πήρα μια απάντηση που με τρέλανε... "θα πρέπει να περιμένετε το ΦΕΚ και των υπολοιπων γενικών ιατρών, για να στειλω ολους τους διορισμούς μαζι". Μαλιστα η κυρία αυτή ειχε και την περιέργεια, μετά απο αυτα που μου ειπε να μάθει γιατι να να ειμαι τοσο αγχομένος.... Τι της λες τώρα???

13 Σεπτεμβρίου 2011, 20:24:57
Απάντηση #160
Αποσυνδεδεμένος

pprogr

Δε σου ειπε να υποθεσω ποτε περιμενει και τα υπολοιπα???

13 Σεπτεμβρίου 2011, 21:01:31
Απάντηση #161
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Κάνε υπομονή λίγες ημέρες. Αυτό είπε. Τώρα πόσες θα είναι αυτές, δεν ξέρω.

13 Σεπτεμβρίου 2011, 21:56:30
Απάντηση #162
Αποσυνδεδεμένος

pprogr

Αυτο το λιγες μερες το ακουμε απο τοτε που βγηκαν τα οριστικα αποτελεσματα...Πιστευω ομως πως ημαστε στην τελικη ευθεια και μεχρι το τελος του μηνα θα εχουμε τους διορισμους.

13 Σεπτεμβρίου 2011, 22:24:39
Απάντηση #163
Αποσυνδεδεμένος

socrev

Μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα βγούνε λέει όλα...Για να δούμε

14 Σεπτεμβρίου 2011, 10:49:28
Απάντηση #164
Αποσυνδεδεμένος

deleteduser

Από ότι άκουσα υπάρχει μια καθυστέρηση μίας εβδομάδας στην έκδοση ΦΕΚ λόγω του θέματος με τα σχολικά βιβλία. Πώς σχετίζονται αυτά μη με ρωτήσετε.

Λέξεις κλειδιά: οκτωβριο