καλησπερα και παλι - σημερα παραλιγο να βγω απο τον δρομο, δεν εχω βαλει ακομη χιονολαστιχο, δεν το χρειαστηκα ποτε θεσσαλονικη/μαδυτο [ μενω δυτικα δεν ανεβαινα απο χορτιατη στην επιστροφη ], εκαμα αναγκαστικα περικοπες απο λοιπες αναγκες του νοικοκυριου και παρηγγηλα - παγετος λενε, μου τηλεφωνησε η ειδικος που εφημερευει σημερα να παω μετα τις εννεα να ριξουν αλατι η' τελος παντων να βγει ηλιος πρωτα
συντονιστης = [ 4+2 ] αλλα λεω διοικητικος επειδη θαρρω δεν εχει ασθενεις δικους του
να το παρουμε απο αλλη οπτικη γωνια; - εχω ενα ακινητο απο τον μπαμπα μου, ρωτησα μπηκα και σε φορουμ, λεει απο τη στιγμη που ενοικιαζεται και να πω στον εφορα τεκμηριωμενα δες δεν με πληρωσε 7 μηνες, [ επισυναψη καταθεσεων απο το ενοικιαστη ], την εφορια δεν την ενδιαφερει και θα με φορολογησει για 12 μηνες
- σχυει κατι τετοιο;
το ανεφερα αυτο με το εξης σκεπτικο : λεει, ναι μεν καμω ...>4 εφημερειες, με πληρωνει τις 4 αλλα οταν θα εχει κονδυλια θα εχω να παιρνω, παιζει λοιπον σεναριο στο τελος της χρονιας να φορολογηθω για αυτες που πληρωθηκα αλλα και για αυτες που θα εχω να παιρνω; - γιατι αμα ισχυει κατι τετοιο, οπως ανεφερε συνδαλφος πιο πανω οτι η θεσπιση των ρεπο δεν συσχετιζεται με τις υπηρεσιακες αναγκες, ρωτω τωρα εγω : - ο αριθμος των ενεργων εφημερειων για καθε ιατρο σε ενα κυ/κλινικη συσχετιζεται αμεσα με τις υπηρεσιακες αναγκες;
θα σας παραθεσω τους συνειρμους μου : - εαν τα ρεπο πραγματι τα δικαιουται ενας συναδελφος και ειδικα στην εποχη των μνημονιων ο διεθυντης που πραγματι πρεπει να εχει αυξημενες υποχρεωσεις συγκριτικα με τα δικαιωματα του ας βρει λυση, σωστα; - ως προς τις εφημερειες τωρα: αν υποθεσουμε πως ενας διευθυντης εφτιαξε καποτε στα πολυ παλια τα χρονια, προγραμμα που καλυπτε το κυ για 23 ημερες κα ελεγε στο νοσοκομειο τις υπολοιπες το αφηνω ακαλυπτο και αφου πηρε τελεσιγραφο απο την διοικηση του στυλ `θα σου στειλω τον εισαγγελεα να πιειτε ενα κονιακακι`, αναθεωρησε ο διευθυντης και το καλυψε πληρως, νοιωθωντας ενδεχομενως σαν τον ηρωα ασματος του διον.σαββοπουλου ο οποιος ηρωας λεει : δε με λενε σταυρο και κυρ σταυρο και αφεντη τσουτσουλομυτη, μον΄΄ σταυρο με λενε .....
σε μια τετοια περιπτωση : εαν ιατρος επικαλεστει το νομο και πει καμω 24ωρες 7 και επιφυλακης 4 και οχι παραπανω, αν θελετε διαταξτε με, η' ακομη χειροτερα εαν πει [ αν ισχυουν τα των παραπανω παραγραφων ] : επειδη με πληρωνετε 4 και θα φορολογηθω για οσες φαινεται οτι εκαμα οποτε και εν δυναμει εχω να παιρνω, βαλτε με 4 και αν θελετε παραπανω διαταξτε με : εκει ποιον ζοριζω; [ το ρωταω κανα δεκαημερο τωρα ] - ζοριζω τον διευθυντη 'η τον διοικητη;
εννοω το εξης : εαν νομικος εκπροσωπος του ιατρου, επιφανης παρα αρειο παγο και εργατικου δικαιου εχπερτ, παει και πει μια καλημερα στους νομικους συμβουλους του νοσοκομειου και παραλληλα ο ιατρος ενημερωσει γραπτως σχετικα τον διευθυντη, ουσιαστικα χωνει τον διευθυντη να εφηερευσει εκεινος η' να βρει ιατρους απο λοιπους σχηματισμους, 'η ο διευθυντης απλουστατα πεταει το μπαλακι στη διοικηση; και σε αυτη την περιπτωση που το μπαλακι βρισκεται στην οδο διοικητηριου, αν ο ιατρος εμμεινει στις θεσεις του καθ'ολα νομιμος, ο διοικητης αποστελει τον εισαγγελεα στον διευθυντη 'η στον ιατρο; και βασει του νομου ακομη και εαν ο διοικητης στραφει εναντι του ιατρου, μπορει να τον στελει στο σπιτι να φαει σουπιτσα η' εκει κολλαει το οτι αντιστοιχα με τον διευθυντη ετσι και ο διοικητης εχει, σε καιρους μνημονιων δικαιωματα ναι μεν αλλα και υποχρεωσεις οποτε οι νομικοι συμβουλοι θα του πουνε μη στειλετε τον εισαγγελεα, δεν μλοφαρει ο αρεοπαγιτης ; - [ εν οργανωνομεθα να καμομε μια ληστεια ; ]