Η απλή αναφορα δεν αρκεί. Πρέπει το θεμα να παραπεμφθει στο Πειθαρχικο Συμβούλιο. Τους πολίτες δεν τους φοβάμαι. Τους διοικητες και τους διευθυντες ναι.
Αποστόλη μου, γειά σου!
Να ρωτήσω κάτι??
Φαντάζομαι, δεν αρκεί,
απλά "παραπομπή" στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, αλλά, και
ομόφωνη Καταδίκη της υπο εξέτασης αυτής Πράξης...??
Σ'αυτές τις περιπτώσεις,
Δικαίωμα Έφεσης, από την πλευρά του καταδικασθέντος δημοσίου λειτουργού (γιατρού κλπ), επίσης,
ΔΕΝ μπορεί να μην υπάρχει...?
Οπότε, αν τελικά, η επίμαχη αυτή Πράξη του, σε επίπεδο ΠΛΕΟΝ "Πειθαρχικού Εφετείου" (αν λέγεται έτσι), υπό την Εποπτεία της Αρμόδιας Δ.Υ.ΠΕ.
οδηγήσει, πανηγυρικά, σε Αθώωση του Κατηγορουμένου,
μάλλον
δεν συντρέχουν πια, οι προϋποθέσεις εκείνες που αναφέρονται στον Νόμο 4093/2012, και που οδηγούν σε Αυτοδίκαιη Αργία του δημοσίου υπαλλήλου...
Το αν, ο "τραμπάκουλας" Διοικητής, επικαλείται τη σχετική "Υπουργική Απόφαση" :Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝομίζω οτι,
1) Δεν είναι "Υπουργική Απόφαση", ούτε καν Εγκύκλιος (...),
απλά, μια επίσημη "Ενημέρωση προς Ενέργεια" από την πλευρά του Υπουργείου,
προκειμένου, να εφαρμοστεί ο νόμος,
και να στείλει κάθε Νοσοκομείο, επίσημη -ολοκληρωμένη Λίστα, με τους υπαλλήλους
εκείνους που εμπίπτουν, στις προϋποθέσεις που προβλέπει ο εν λόγω Νόμος,
και οδηγούν στην "Αυτοδίκαιη Αργία" τους => ίσως επικείμενη οριστική παύση τους...?
2) Το να με απειλεί ο Διοικητής μου, με παραπομπή μου, μέσω της Λίστας αυτής στο Υπουργείο, για επικείμενη "Αυτοδίκαιη Αργία" μου,
νομίζω αποδεικνύει :
Το πόσο
άσχετος, και
"τυφλά εμπαθής" είναι, και ως εκ τούτου ακατάλληλος για τις Αρμοδιότητες που έχει αναλάβει,
αφού,
δεν υπάρχει τελεσίδικη Καταδικαστική Ετυμηγορία από την πλευρά του Αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου -που όσον αφορά στην περίπτωση του "Περιθωριακός",
ποτέ δεν συστάθηκε...!
Νομίζω οτι,
τέτοια "υποκείμενα",που μας βασανίζουν και μας καταρρακώνουν
ό,τι απέμεινε από την ήδη δοκιμασμένη εσωτερική μας ισορροπία,
και που ακολουθούν Τακτικές του τύπου :
"θα σε τυλίξω σε μια κόλλα χαρτί",προσβάλλοντας την ηθική και επιστημονική μας ακεραιότητα,
αξίζουν μια Καταγγελιάρα, και Αξίωση Αποζημίωσης για Ψυχική Οδύνη και Ηθική Βλάβη... Μη νομίζετε...
Ξέρετε πόσοι
"Δελφίνοι" καιροφυλαχτούν,
για να τον σουτάρουν λόγω "Πλημμελούς Άσκησης Καθηκόντων", ορμώμενη από Αλαζονεία, και "Επιζήμια για το Δημόσιο Συμφέρον"......??