Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
21 Οκτωβρίου 2024, 21:38:17

Αποστολέας Θέμα: Ο υπερσυνταγογράφος...  (Αναγνώστηκε 53407 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

14 Φεβρουαρίου 2012, 13:34:25
Απάντηση #60
Αποσυνδεδεμένος

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ


δηλαδη μπορω να δινω τριμηνες και στους ασθενεις του ικα-εοπυυ???????μακαρι

14 Φεβρουαρίου 2012, 13:41:05
Απάντηση #61
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος. 14-2-2012  

από μπλογκ φμφ

Στα ίχνη κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων με παράλληλες εξαγωγές βρίσκεται το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, το οποίο ξεκίνησε να ξετυλίγει το κουβάρι του ελέγχου από ένα φαρμακείο στην Τρίπολη.

Ο έλεγχος έδειξε ότι ένα μόνο φαρμακείο κάνοντας «δουλειά» με ένα μόνο φάρμακο κατάφερε να ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 760.000 ευρώ.  Αγνό πάρτι Το καμπανάκι χτύπησε και το ΣΔΟΕ άρχισε να ψάχνει, για να βρεθεί σύντομα μπροστά σε ένα κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες γιατροί, φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα, εταιρείες εμπορίας φαρμάκων αλλά και ένα δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα.

Η κομπίνα στήνεται με τρόπο απλό και το κέρδος βασίζεται στην αδυναμία του κράτους να ελέγξει. Ο γιατρός γράφει τη συνταγή με ακριβά φάρμακα για να βγαίνει κέρδος άξιο λόγου. Ο φαρμακοποιός την εκτελεί. Ασθενής που να χρειάζεται το συγκεκριμένο φάρμακο δεν υπάρχει. Αν υπάρχει είναι... συνεννοημένος με τον γιατρό και ουδέποτε παραλαμβάνει το φάρμακο που είναι γραμμένο στη συνταγή.

Το κουπόνι ο φαρμακοποιός το κολλάει στο βιβλιάριο του ασφαλισμένου ή στο βιβλιάριο άλλου ασφαλισμένου, το κουτί με το φάρμακο όμως το κρατά στα συρτάρια του και κάνει ένα πιστωτικό για την επιστροφή των αδιάθετων φαρμάκων στην εταιρεία.

Σχόλια: Να ποια ελάχιστα αλλά θανατηφόρα Φαρμακεία έπρεπε να έχεις κλείσει **** Λοβέρδε & ΣΙΑ*. Αν είχες κάνει σωστά τη δουλειά σου τώρα δεν θα ήμασταν σαν κλάδος εδώ που είμαστε. Να πληρώνουμε όλοι με πρόσχημα το 1% των πρόστυχων...


* Διατηρούμε αποστάσεις από την ανοίκεια γλώσσα που χρησιμοποιεί ο συντάκτης του κειμένου, η οποία δεν συνάδει με το υψηλό επίπεδο και τα ευγενή ήθη.
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Φεβρουαρίου 2012, 15:03:49 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

4 Μαρτίου 2012, 11:35:45
Απάντηση #62
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Έχει καμία σημασία το τί λέει ένας υπουργός που μετράει μέρες στο θώκο και ίσως να μην ξαναεκλεγεί ούτε βουλευτής;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
 
Με μια συνέντευξη ποταμό, που δημοσιεύεται σήμερα στην «Ημερησία», ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετείται στα πολιτικά δρώμενα και στην κατάσταση όπως διαμορφώνεται λίγες ημέρες μετά το «μνημόνιο 2», ενώ δεν παραλείπει να κάνει την αυτοκριτική του ως Υπουργός στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε ένα συνολικό απολογισμό του έργου του, ως Υπουργός και αναφέρθηκε και στο θέμα των φαρμάκων. Μίλησε για «πόλεμο συμφερόντων για τα γενόσημα» και διευκρίνισε ότι «η υπερσυνταγογράφηση είναι παράβαση καθήκοντος». Στη σχετική ερώτηση της εφημερίδας γιατί ποτέ δεν έχει κατονομαστεί κανένας θύτης στο θέμα των φαρμάκων, παρά μόνο τα θύματα που είναι οι ασφαλισμένοι και τα ταμεία, ο Υπουργός απάντησε:

«Αρκούμαι να επικαλεστώ τους δεκάδες (θύτες) που έχουμε ήδη στείλει στον εισαγγελέα, που έχουμε απολύσει ή που έχουμε διώξει πειθαρχικά. Ενημερώνω απλώς, ότι βάσει του νόμου που ψηφίσαμε την Τετάρτη (29/2), ο γιατρός τη στιγμή που συνταγογραφεί, θεωρείται υπάλληλος*  ???  κατά την έννοια του άρθρου 13 του Ποινικού μας Κώδικα. Η υπερσυνταγογράφηση λοιπόν, θα αποτελεί παράβαση καθήκοντος. Στην πολιτική αυτό που έχει σημασία είναι το πράττειν. Αυτό είναι το πρότυπο μου»

Ο Υπουργός Υγείας, μίλησε και για το έργο που θα αφήσει στο υπουργείο και έκανε την αυτοκριτική του λέγοντας ότι υπάρχουν πράγματα που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει. Ρωτήθηκε λοιπόν σε ποιους από τους στόχους που είχε αρχικά θέσει ως Υπουργός, θα έβαζε αρνητικό πρόσημο:

«Δεν πρόλαβα» είπε, «και δεν προλαβαίνω πλέον και λόγω των εκλογών, να αναμορφώσω τα τμήματα των επειγόντων περιστατικών των νοσοκομείων και την υποδοχή των ασθενών κατά τη διάρκεια των εφημεριών, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Όμως έχω σκοπό να ενημερώσω τον επόμενο Υπουργό Υγείας, για τις απαραίτητες πολιτικές που πρέπει να εφαρμόσει στον τομέα αυτό»

Ο Υπουργός αναφέρθηκε φυσικά και στην πολιτική κατάσταση της χώρας, μίλησε για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν απέκλεισε και «συγκυβέρνηση, αν χρειαστεί και μετά τις εκλογές»

Για ΠΑΣΟΚ: «Το ΠΑΣΟΚ άργησε, καθυστέρησε τις διαδικασίες αλλαγής αρχηγού. Στα στελέχη μας δημιουργήθηκε η εντύπωση, ότι δεν υπάρχει καθοδηγητικό κέντρο. Το μειονέκτημα αυτό όμως θα γίνει πλεονέκτημα. Είναι στο χέρι μας. Η πρώτη μάχη που θα κερδίσουμε θα είναι εκείνη των βουλευτικών εκλογών»

Για τον Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ: «Έδωσε σκληρές μάχες από το πόστο του Υπουργού Οικονομικών, για να μην γονατίσει η Ελλάδα. Είναι η πρώτη επιλογή μαζί με το ΠΑΣΟΚ για τον Έλληνα πολίτη, προς τις βουλευτικές εκλογές.»

Για τα ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: «Το να λες ΟΧΙ σε μια δύσκολη πορεία, είναι εύκολο. Το να λες ΝΑΙ, και να προπορεύεσαι σε ένα κακοτράχαλο δρόμο είναι το δύσκολο.»

Για ενδεχόμενη ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ: «Έχω καταθέσει τις προτάσεις μου για ένα πενταετές πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης. Υποστηρίζω σταθερά την ανάγκη πολιτικών συγκλίσεων, συναίνεσης και συγκυβέρνησης. Ο πολυκερματισμός των πολιτικών δυνάμεων είναι αντίπαλος στη σταθερότητα. Σύμμαχος είναι η ενότητα. Με βεβαιότητα ο πολυκερματισμός θα οδηγήσει σε αστάθεια, αναποτελεσματικότητα και ακυβερνησία»


* μάλλον το θέτει με την έννοια της υποχρέωσης του ιατρού να συμμορφωθεί με τη Νομοθεσία, και όχι με την έννοια υπάλληλος = υπό του ασφαλισμένου ή άλλου ιατρού (άρα οφείλει να τους κάνει τα χατίρια) όπως θα θέλανε πολλοί
« Τελευταία τροποποίηση: 4 Μαρτίου 2012, 12:23:16 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

28 Μαρτίου 2012, 13:11:36
Απάντηση #63
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Έχουν ξεφύγει οι φαρμακευτικές δαπάνες στα αγροτικά ιατρεία της χώρας.  ;D

Ο μέσος όρος των συνταγών του ΟΓΑ, ξεπερνά κατά 25% έως 30% το μέσο όρο των συνταγών των άλλων Ταμείων.

Τα παραπάνω επισημαίνει με επιστολή που απηύθυνε την Τετάρτη στους αγροτικούς γιατρούς ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος επικαλείται την προσπάθεια για δημοσιονομική εξυγίανση που καταβάλει η χώρα και προειδοποιεί ακόμη και με καθορισμό 'πλαφόν' ή κυρώσεις.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το εξής:


'Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να γίνεις κοινωνός της πορείας της φαρμακευτικής δαπάνης στον ΕΟΠΥΥ για το πρώτο δίμηνο του 2012.


Ενώ σε επιμέρους φορείς παρατηρείται και αναγνωρίζεται σοβαρή προσπάθεια να διακρατηθεί η φαρμακευτική δαπάνη στο όριο που έχει τεθεί για το τρέχον έτος, δυστυχώς στο σύνολο των αγροτικών γιατρών, που εξυπηρετούν κυρίως άτομα που είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, διαπιστώνεται υπερσυνταγογράφηση φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων.

Η υπερσυνταγογράφηση αυτή αποτυπώνεται τόσο από την αυξημένη δαπάνη που αφορά μηνιαία τον ΟΓΑ όσο και από επί μέρους ποιοτικούς δείκτες όπως ο μέσος όρος συνταγής ανά γιατρό, που είναι υψηλότερος κατά 25% - 30% από τον μέσο όρο συνταγής ανά γιατρό των άλλων ασφαλιστικών φορέων.

Αναμένοντας και τα αποτελέσματα του Μαρτίου 2012, θα ήθελα να σου γνωρίσω, ότι πέρα από τα τεχνικά μέσα που θα λάβω, όπως καθορισμό συνδυασμένων ορίων (πλαφόν) που θα αφορούν ανώτατο αριθμό ασθενών, ανώτατου μηνιαίου επιτρεπομένου ποσού συνταγογράφησης, ανώτατου επιτρεπομένου μηνιαίου μέσου όρου συνταγής, θα εφαρμοστούν με την μεγαλύτερη δυνατή ένταση, οι τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις που ψήφισε η Βουλή.

Αφορούν τις κάθε είδους ποινικές και διοικητικές κυρώσεις σε βάρος των γιατρών, που παραβιάζουν τους κανόνες της ορθής και χρηστής συνταγογράφησης.


Σε κάθε περίπτωση όμως διατηρώ την πεποίθηση, ότι θα γίνεις κοινωνός και συμμέτοχος της προσπάθειας που κάνει η χώρα για να μπορέσει να αποκτήσει την οικονομική της αυτοτέλεια, προσπάθεια η οποία εν τέλει αποσκοπεί στην διατήρηση του κοινωνικού κράτους'.

Δ.Κ.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαρτίου 2012, 16:43:47 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

28 Μαρτίου 2012, 15:20:05
Απάντηση #64
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Αγαπητέ Υπουργέ,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως "αγροτικοί" ιατροί δεν υπάρχουν, επομένως δε γνωρίζω σε ποιους απευθύνεστε.
Υποθέτω πως λόγω της άγνοιάς σας αναφέρεστε στους ιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου, στους επί θητείας και στους Γενικούς Ιατρούς.
Αλλά ένας υπουργός υγείας που αναρωτιέται τι ειδικότητα έχει ένας "θεράπων" ιατρός δικαιολογείται να μη γνωρίζει τον όρο "υπηρεσία υπαίθρου".
Φοβάμαι επίσης πως δεν έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε ούτε τον όρο "υπερσυνταγογράφηση", οπότε δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς επιδιώκετε με την παρούσα επιστολή.
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας ενός "αγροτικού" ιατρού όπως εσείς ονομάζετε ο ιατρός συνταγογραφεί καθημερινά σε όλους τους ασφαλισμένους χωρίς να ορίζει μέγιστο όριο συνταγών.
Αν τα "τεχνικά μέσα" που αναφέρετε είναι οι υπουργικές αποφάσεις που καθημερινά ψηφίζετε δε νομίζω να θεωρείται απειλή από κανένα συνάδελφο διότι κάθε σας υπουργική απόφαση ακολουθείται από αναστολή της, είτε από τον Γενικό Γραμματέα σας είτε από τον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ.
Θα ήθελα τελειώνοντας να σας ενημερώσω πως ως ιατρική πράξη δε θεωρείται η κοστολόγηση των φαρμάκων άρα και της συνταγής. Επομένως δεν είναι υποχρεωμένος ο ιατρός να γνωρίζει το κόστος του φαρμάκου που καθημερινά εσείς αλλάζετε.
Σε κάθε περίπτωση όμως διατηρώ την πεποίθηση ότι λίαν συντόμως θα αποχωρήσετε από το κτήριο της Αριστοτέλους και γενικότερα από την πολιτική ζωή αυτού του τόπου ώστε να συμμετέχετε κι εσείς στην προσπάθεια που κάνει η χώρα για να μπορέσει να αποκτήσει την οικονομική της αυτοτέλεια.
Με τιμή,
Αναστάσιος Θεοδωρίδης
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

28 Μαρτίου 2012, 15:24:06
Απάντηση #65
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αγαπητέ Υπουργέ,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως "αγροτικοί" ιατροί δεν υπάρχουν, επομένως δε γνωρίζω σε ποιους απευθύνεστε.
Υποθέτω πως λόγω της άγνοιάς σας αναφέρεστε στους ιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου, στους επί θητείας και στους Γενικούς Ιατρούς.
Αλλά ένας υπουργός υγείας που αναρωτιέται τι ειδικότητα έχει ένας "θεράπων" ιατρός δικαιολογείται να μη γνωρίζει τον όρο "υπηρεσία υπαίθρου".
Φοβάμαι επίσης πως δεν έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε ούτε τον όρο "υπερσυνταγογράφηση", οπότε δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς επιδιώκετε με την παρούσα επιστολή.
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας ενός "αγροτικού" ιατρού όπως εσείς ονομάζετε ο ιατρός συνταγογραφεί καθημερινά σε όλους τους ασφαλισμένους χωρίς να ορίζει μέγιστο όριο συνταγών.
Αν τα "τεχνικά μέσα" που αναφέρετε είναι οι υπουργικές αποφάσεις που καθημερινά ψηφίζετε δε νομίζω να θεωρείται απειλή από κανένα συνάδελφο διότι κάθε σας υπουργική απόφαση ακολουθείται από αναστολή της, είτε από τον Γενικό Γραμματέα σας είτε από τον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ.
Θα ήθελα τελειώνοντας να σας ενημερώσω πως ως ιατρική πράξη δε θεωρείται η κοστολόγηση των φαρμάκων άρα και της συνταγής. Επομένως δεν είναι υποχρεωμένος ο ιατρός να γνωρίζει το κόστος του φαρμάκου που καθημερινά εσείς αλλάζετε.
Σε κάθε περίπτωση όμως διατηρώ την πεποίθηση ότι λίαν συντόμως θα αποχωρήσετε από το κτήριο της Αριστοτέλους και γενικότερα από την πολιτική ζωή αυτού του τόπου ώστε να συμμετέχετε κι εσείς στην προσπάθεια που κάνει η χώρα για να μπορέσει να αποκτήσει την οικονομική της αυτοτέλεια.
Με τιμή,
Αναστάσιος Θεοδωρίδης

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!  :D
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

28 Μαρτίου 2012, 15:49:00
Απάντηση #66
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Αφού λοιπόν οι αγροτικοί (Κίτσος) έχουν ξεφύγει θωπεύοντας απροκάλυπτα τα οπίσθια της φαρμακευτικής δαπάνης του ΕΟΠΥΥ (Τασούλας) αναμένουμε τα σχετικά τεχνικά μέσα ( απλικέισο ) από τον υπουργό σε συνδυασμό με τα δορυφορικά (!!!) στικ (GPS στο γάιδαρο) που υποσχέθηκε ο κ. Βουδούρης για τα απομακρυσμένα ιατρεία για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Τράτζικ...

Αν μου επιτρέπει ο Τάσος να συμπληρώσω κάτι στο φοβερό κείμενό του
Παράθεση
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατά τη διάρκεια της θητείας ενός "αγροτικού" ιατρού όπως εσείς ονομάζετε ο ιατρός συνταγογραφεί καθημερινά σε όλους τους ασφαλισμένους χωρίς να ορίζει μέγιστο όριο συνταγών.
για το σύνολο της φαρμακευτικής αγωγής του ασφαλισμένου κι όχι ανά ειδικότητα όπως π.χ. συμβαίνει στο ΙΚΑ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία, κάτι που με απλές γνώσεις στατιστικής μπορεί να δικαιολογήσει τον αυξημένο μέσο όρο συνταγής ανά γιατρό που επικαλείστε.

« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαρτίου 2012, 16:14:40 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

28 Μαρτίου 2012, 16:24:47
Απάντηση #67
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Εμφύλιος φμφ, μάγκες!

Οι "αγροτικοί" ιατροί μπήκαν στο στόχαστρο του αποχωρούντος ΥΥΚΑ σαν αποτέλεσμα ενδο-φμφ κόντρας.

Οι φμφ των πόλεων δεν καλοέβλεπαν τους "αγροτικούς" (προσφιλής έκφραση στις τάξεις των φμφ) ιατρούς εγκατεστημένους πέριξ των πόλεων, σε απόσταση λίγων μόλις χιλιομέτρων, που είχαν ( ως τώρα; ) τη δυνατότητα να συνταγογραφούν απεριόριστα για όλους και για όλα, καθώς μοιραία ο ταλαιπωρημένος ασφαλισμένος της πόλης στρεφόταν στα Π.Ι. εκτός πόλεων και τα χρυσοφόρα βιβλιάρια των ασφαλισμένων έκαναν φτερά προς τους φμφ της υπαίθρου, κάτω από τη μύτη των μεγαλο-φμφ των πόλεων! Και αυτό ήταν κάτι που οι τελευταίοι δεν μπορούσαν ν΄ανεχτούν!

Έτσι, δώσανε τα ρέστα τους δαιμονοποιώντας ως υπερσυνταγογράφους στα μάτια του ΥΥΚΑ τους ιατρούς των Π.Ι./Κ.Υ και ο ΥΥΚΑ τσίμπησε.
Και μόνο η χρησιμοποίηση του όρου "αγροτικός" στην επιστολή - προϊόν γραφόρροιας ατόμου τελούντος εν μανία, προδίδει το βάσιμο του ισχυρισμού. Ενός ισχυρισμού που αποτυπώθηκε 20 ημέρες  πριν, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

Και θα δείτε ότι οι φμφ θα σταθούν διχασμένοι απέναντι σ΄αυτό το άνευ προηγουμένου πέσιμο που έγινε από τον Λοβ στους "αγροτικούς", με γνώμονα αποκλειστικά την πηγή άντλησης συνταγών του κάθε φμφ. Άλλωστε, αν κλείσει η στρόφιγγα συνταγών για τους μεν, ανοίγει για τους δε.

Η κωλοτούμπα όμως είναι θέμα χρόνου, καθώς οι εκλογές είναι προ των πυλών και προέχει η "ποιότητα των υπηρεσιών" και η "εξυπηρέτηση του πολίτη".

Όμορφος κόσμος, ηθικός...
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαρτίου 2012, 16:31:06 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

28 Μαρτίου 2012, 16:33:55
Απάντηση #68
Αποσυνδεδεμένος

medicus


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Όμορφος κόσμος, ηθικός...

...κομματικά πλασμένος.


Εμπρός στη σειρά. Ένα δύο, εν δυό.................................................
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαρτίου 2012, 16:45:47 από medicus »
Medicus curat,
Deus sanat

28 Μαρτίου 2012, 18:10:32
Απάντηση #69
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Όμορφος κόσμος, ηθικός...

...κομματικά πλασμένος.


Εμπρός στη σειρά. Ένα δύο, εν δυό.................................................

Είδη συναρτήσεων:
Μονοσήμαντη Συνάρτηση ονομάζεται η συνάρτηση εκείνη στην οποία κάθε μία τιμή του y αντιστοιχεί σε μία μόνο τιμή του x, (π.χ. η συνάρτηση y = 3x είναι μονοσήμαντη αφού σε κάθε τιμή του x αντιστοιχεί μία μόνο τιμή του y)
Από: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

28 Μαρτίου 2012, 18:19:04
Απάντηση #70
Αποσυνδεδεμένος

medicus


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
...
Είδη συναρτήσεων:
Μονοσήμαντη Συνάρτηση ονομάζεται η συνάρτηση εκείνη στην οποία κάθε μία τιμή του y αντιστοιχεί σε μία μόνο τιμή του x, (π.χ. η συνάρτηση y = 3x είναι μονοσήμαντη αφού σε κάθε τιμή του x αντιστοιχεί μία μόνο τιμή του y)
Από: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Στην εφαρμοσμένη πολιτική(όπως λέμε εφαρμοσμένα μαθηματικά!!!) όλες οι συναρτήσεις είναι ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ... για τους πολίτες ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαρτίου 2012, 18:32:56 από medicus »
Medicus curat,
Deus sanat

28 Μαρτίου 2012, 19:32:30
Απάντηση #71
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Εμφύλιος φμφ, μάγκες!

Ορίστε και οι πρώτες αντιδράσεις από φμφ υπαίθρου: (οι των πόλεων κλάιν μάιν ον δε λάιν)

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Λουκέτο στα φαρμακεία των χωριών ετοιμάζεται να βάλει η διάνοια , που ονομαζεται Λοβέρδος. Με επιστολή του, στιγματίζει ως υπαίτιους της φαρμακευτικής δαπάνης τους ιατρούς των 800 ευρώ (σ.σ. μας πήρανε χαμπάρι και μας διασύρουν) κ ΑΠΕΙΛΕΙ ότι θα βάλει πλαφόν στον αριθμό συνταγογράφησης!
Βρε αγράμματε (διατηρούμε αποστάσεις από το ανοίκειο ύφος του συντάκτη) , αν βάλεις πλαφόν 100 συνταγές σε ένα χωριό 1000 κατοίκων, που το 90% συνήθως είναι ηπερήλικα άτομα, οι άλλοι 800 πως θα πάρουν τα φάρμακα τους (κι εγώ τα φράγκα μου) ?

Θα πληρώσουν 1,90/λίτρο τη βενζίνη για να κατέβουν στην πόλη 40 km μακριά για να τα γράψουν σε ιατρό του ΕΟΠΥΥ (και να μου φύγει όλη η πελατεία) ?
Και σε ποιον ιατρό?? που γεμίζουν τα 50 άτομα την πρώτη μέρα ( έεελα, γίνονται αυτά; ) ... ή θα πρέπει να πληρώσουν κανα 10ευρω ακόμα από τη τσέπη τους για να τα γράψουν εκτός ωραρίου?
Πάλι εσύ το ίδο θα πληρώσεις!
Τι σκέφτεσαι??

Θα τα πληρώσουν από τη τσέπη τους?
Θα τα φεσώνουν επ'αορίστο στο φαρμακοποιό?
Μόνο έτσι σώζεσαι! Τόσα χρόνια στο υπουργείο , απλά διέλυσες τα πάντα! Τον Νέρωνα (εδώ καταντάτε γραφικός, κ. συντάκτη) μια μέρα τον άφησαν μόνο να κάψει τη Ρώμη, εσένα γιατί σε άφησαν τόσο ( δηλαδή άργησε κιόλας; )  ??? ? Μήπως αντί να έβγαινες στα κανάλια, να δούλευες λίγο πραγματικά??
Άσε μας να δούμε κ λίγο Μενεγάκη, άνεργη θα την αφήσεις την κοπέλα στο τέλος! ( μπαρδόν; )

Τώρα, αν σκέφτεσαι "πολλά παίρνει ο αγροτικός (ααα....μας κογιονάρει τούτος), θα του βάλω rebate" είναι άλλο θέμα (το οποίο δε θα σε χαλούσε, φτάνει να μη μειωθούν οι συνταγές σου)... Εσένα τι σε τρώει άλλωστε? Όταν αρρωστήσεις, θα σε πάνε στο ρετιρέ στον Ευγγελισμό, με prive doctor πληρωμένο από το φορολογούμενο,  στα μονόκλινα με τη θέα, που δεν έχει γεννόσημα , ούτε συριγγες που δεν τρυπάνε...

(ακολουθεί η γνωστή Επιστολή Ανδρέου το ανάγνωσμα πρόσχωμεν)

Αγνό χάος
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαρτίου 2012, 19:38:54 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

28 Μαρτίου 2012, 19:47:26
Απάντηση #72
Αποσυνδεδεμένος

medicus


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Εμφύλιος φμφ, μάγκες!

Ορίστε και οι πρώτες αντιδράσεις από φμφ υπαίθρου: (οι των πόλεων κλάιν μάιν ον δε λάιν)

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Λουκέτο στα φαρμακεία των χωριών ετοιμάζεται να βάλει η διάνοια , που ονομαζεται Λοβέρδος. Με επιστολή του, στιγματίζει ως υπαίτιους της φαρμακευτικής δαπάνης τους ιατρούς των 800 ευρώ (σ.σ. μας πήρανε χαμπάρι και μας διασύρουν) κ ΑΠΕΙΛΕΙ ότι θα βάλει πλαφόν στον αριθμό συνταγογράφησης!
Βρε αγράμματε (διατηρούμε αποστάσεις από το ανοίκειο ύφος του συντάκτη) , αν βάλεις πλαφόν 100 συνταγές σε ένα χωριό 1000 κατοίκων, που το 90% συνήθως είναι ηπερήλικα άτομα, οι άλλοι 800 πως θα πάρουν τα φάρμακα τους (κι εγώ τα φράγκα μου) ?

Θα πληρώσουν 1,90/λίτρο τη βενζίνη για να κατέβουν στην πόλη 40 km μακριά για να τα γράψουν σε ιατρό του ΕΟΠΥΥ (και να μου φύγει όλη η πελατεία) ?
Και σε ποιον ιατρό?? που γεμίζουν τα 50 άτομα την πρώτη μέρα ( έεελα, γίνονται αυτά; ) ... ή θα πρέπει να πληρώσουν κανα 10ευρω ακόμα από τη τσέπη τους για να τα γράψουν εκτός ωραρίου?
Πάλι εσύ το ίδο θα πληρώσεις!
Τι σκέφτεσαι??

Θα τα πληρώσουν από τη τσέπη τους?
Θα τα φεσώνουν επ'αορίστο στο φαρμακοποιό?
Μόνο έτσι σώζεσαι! Τόσα χρόνια στο υπουργείο , απλά διέλυσες τα πάντα! Τον Νέρωνα (εδώ καταντάτε γραφικός, κ. συντάκτη) μια μέρα τον άφησαν μόνο να κάψει τη Ρώμη, εσένα γιατί σε άφησαν τόσο ( δηλαδή άργησε κιόλας; )  ??? ? Μήπως αντί να έβγαινες στα κανάλια, να δούλευες λίγο πραγματικά??
Άσε μας να δούμε κ λίγο Μενεγάκη, άνεργη θα την αφήσεις την κοπέλα στο τέλος! ( μπαρδόν; )

Τώρα, αν σκέφτεσαι "πολλά παίρνει ο αγροτικός (ααα....μας κογιονάρει τούτος), θα του βάλω rebate" είναι άλλο θέμα (το οποίο δε θα σε χαλούσε, φτάνει να μη μειωθούν οι συνταγές σου)... Εσένα τι σε τρώει άλλωστε? Όταν αρρωστήσεις, θα σε πάνε στο ρετιρέ στον Ευγγελισμό, με prive doctor πληρωμένο από το φορολογούμενο,  στα μονόκλινα με τη θέα, που δεν έχει γεννόσημα , ούτε συριγγες που δεν τρυπάνε...

(ακολουθεί η γνωστή Επιστολή Ανδρέου το ανάγνωσμα πρόσχωμεν)

Αγνό χάος


Συγγνώμη για την εμβόλιμη παρατήρηση. Να ρωτήσω κάτι άσχετο και "φεύγω". Το ελληνικό ερωτηματικό(;) αντικαταστάθηκε από το λατινικό "?"; Όχι του @Διακομιστή.  
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαρτίου 2012, 19:49:00 από medicus »
Medicus curat,
Deus sanat

28 Μαρτίου 2012, 22:23:35
Απάντηση #73
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
Φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα εκτός εγκεκριμένων ενδείξεων

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

28 Μαρτίου 2012, 23:17:22
Απάντηση #74
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα εκτός εγκεκριμένων ενδείξεων

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ο @ Βοb Μarley, διαβάζει;
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Λέξεις κλειδιά: