Γεια χαρά…!
Συγχωρήστε με για το bad mood, αλλα, είναι το «γαμώτο» που με πνίγει...
Εν ολίγοις,
με βάση τους 9μιση μήνες που υπηρέτησα (κομμάτι Παθολογίας), έπρεπε να δικαιούμαι 8 μήνες Επίδομα Ανεργίας.
Όταν όμως, μάζεψα τα απαραίτητα χαρτιά, για να τα υποβάλλω στον ΟΑΕΔ,
διαπίστωσα ότι δυο συγκεκριμένοι μήνες (Μάιος και Ιούλιος του 2011),
είχαν, αντί για 25 «Ημερες Εργασίας» (ένσημα), μηδέν και τρία ένσημα αντίστοιχα (...)
Το αποτέλεσμα, αντί για 8 μήνες, να τεκμηριώνω δικαίωμα για 6 μήνες επιδόματος ΟΑΕΔ.
Δηλαδή χάνω 2 μήνες ΟΑΕΔ = 700 euro (…)Από το Λογιστήριο του Νοσοκομείου, παραδέχτηκαν το λάθος, με Γραπτή Βεβαίωση, ότι :
«...λόγω ανανέωσης της σύμβασης μου, μέσω έγκρισης της παράτασης θητείας,
εκ παραδρομής, δεν είχε καταβληθεί ο Βασικός Μισθός, Μαΐου και Ιουλίου…»Ήδη, μέσα στο 2012, μου έχει καταβληθεί ο ένας από τους δυο οφειλόμενους μισθούς...
Το «γαμώτο» όμως είναι, ότι όταν θα μπούν τα δυο αυτά μηνιάτικα, τα αντίστοιχα ένσημα τους καταχωρούνται στο 2012.
Άρα τα ένσημα του Μαΐου και Ιουλίου του 2011, παραμένουν μηδέν και τρία αντίστοιχα...!
Άρα εξαιτίας τους,
εξακολουθώ να δικαιούμαι 6 αντί για 8 μήνες Επίδομα Ανεργίας,
και να χάνω 700 euro...Το «γράμμα του Νόμου»
που κάποιες φορες, δεν συμβαδίζει με το «πνεύμα του Νόμου»
είναι ξεκάθαρο,
και υπαγορεύει ότι, δεν νοείται Μισθοδοσία 2012, και τα ένσημα αυτής, να καλύψουν τα κενά του 2011 (…)
Το μεγάλο θέμα είναι, να τους κάνω μήνυση, διεκδικώντας συνολική αποζημίωση για τη ζημία που έχω υποστεί??Και, η συνολική αποζημίωση που λέω, δεν είναι μονο τα 700 euro,
αλλα κανονικά,
συν οι τόκοι για τα δυο μηνιάτικα που μου χρωστάνε από το καλοκαίρι του 2011…
Είχατε ποτέ ανάλογη περιπέτεια -εμπλοκή με το Δημόσιο...?
Μήπως τελικά, το όποιο «τελικό ποσό» επιδικαστεί, ύστερα από κάτι χρόνια (...),
στο μεταξύ,
να έχει ήδη γίνει «αέρας» από τα δικαστικά παράβολα...?
Σας ευχαριστώ πραγματικά για το χρόνο σας, και το όποιο ενδιαφέρον σας