Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Δεκεμβρίου 2024, 10:47:59

Αποστολέας Θέμα: Μικροβιολογία vs. Κυτταρολογία  (Αναγνώστηκε 5519 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

2 Δεκεμβρίου 2013, 21:34:33
Αναγνώστηκε 5519 φορές
Αποσυνδεδεμένος

anasm



Γειά σας,

Συζητώντας μ'έναν φίλο, που ενδιαφέρεται για εργαστηριακή ειδικότητα,
θα 'θελα τη γνώμη σας και την εμπειρία σας στο παραπάνω, ας πούμε "δίλημμα"..

Εντάξει, για λόγους, πρακτικά μηδενικής αναμονής, και μικρού εύρους αντικειμένου,
ο φίλος μου προσανατολίζεται προς Κυτταρολογία..

Παρόλα αυτά, μήπως τελικά,
το πολύ μεγαλύτερου εύρους αντικείμενο της Μικροβιολογίας, να είναι ακριβώς, ένα πολύ σημαντικό "plus" ως προς το φάσμα απασχόλησης στην Αγορά...?  ???

Για παράδειγμα, τις προάλλες, άκουγα στο ραδιόφωνο για το θέμα με το "φρέσκο γάλα"..

Ένας μικροβιολόγος, αν ήθελε, προκειμένου να "παίξει μπάλα" σε μεγάλο εύρος (εν δυνάμει) επαγγελματικής απασχόλησης,
δεν θα μπορούσε να κάνει ποιοτική και ποσοτική ανάλυση των συστατικών του προϊόντος,
και επιπλέον,
να το κατατάξει σε Βαθμίδα Ποιότητας (φρεσκότητας)...??  ??? 

Σας ευχαριστούμε πολύ..

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
15 Απαντήσεις
144504 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 6 Νοεμβρίου 2020, 22:22:00
από Αρχίατρος