Μετά την ευγενική υποδοχή του iGP, ας περάσουμε και στο δικό μου καλωσόρισμα:
ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩΝ Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΥΣ ΒΛΕΠΕ "ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΣΑΦΑΡΙ" Η ΣΥΝΕΔΡΙΟΣΟΠΙΝΓΚ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΣΟ.
Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΩΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Το «Πάρε αυτά για το κρύωμα και πήγαινε στο «παιδί» να στο γράψει», τι είναι;
Οι σακούλες που έρχονται με «δανεικά» φάρμακα που τα πήραμε από το φαρμακοποιό «Ο Θεός να το έχει καλά το παιδί που μας διευκολύνει» τι είναι;
Η χορήγηση φαρμάκων που απαιτούν ιατρική συνταγή χωρίς προσκόμιση ιατρικής συνταγής τι είναι;
Τα βιβλιάρια που κρατάει για να εξυπηρετήσει τους καλούς πελάτες τι είναι;
Τα κρυμμένα κουπόνια τι είναι;
Ώστε δεν ευθύνεται για την υπερσυνταγογραφηση; Μήπως ενοχλείται κιόλας απ’ αυτή; Έκαναν κάποια ενέργεια οι σύλλογοι τους για τον περιορισμό της;
ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν ξέρω κανένα φαρμακοποιό να είπε σε πελάτη: «Πήγαινε στο άλλο φαρμακείο, γιατί εγώ δεν μπορώ να διαβάσω τα ορνιθοσκαλίσματα του γιατρού».
Σίγουρα δεν είναι κότα ο φαρμακοποιός, όμως έχει βρει την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά!
Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΠΑ ΚΛΠ ΦΟΡΟΥΣ
ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ 60% ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ
Τα κουπονάκια που τσιμπάει από τα φάρμακα που αγοράζονται cash και τα ανακυκλώνει μετά, που τα πας;
Τα φάρμακα και τα καλλυντικά στους τουρίστες που φεύγουν χωρίς απόδειξη (ή/και χωρίς κουπόνι);
Το υπόλοιπο 40% τι είναι; Μήπως είναι αμελητέο ποσοστό το 40%;
ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2007 44000 ΕΤΗΣΙΟ ΜΕΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΝΩ ΓΙΑΤΡΩΝ 32000 . ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !!!
Αυτό τι νόημα έχει; Για να ζηλέψουμε;
Θα ήθελες να μας πεις τι παραπάνω κάνει ένας φαρμακοποιός από ένα φαρμακοϋπάλληλο; (Εκτός από το να βγάζει 44000 μέσο ετήσιο εισόδημα);
Τα φαρμακεία στον αυτόματο που λειτουργούν μόνο με τους υπαλλήλους τι είναι;
Θα ήθελες να μας πεις γιατί πρέπει να είναι κλειστό το επάγγελμα του φαρμακοποιού;
Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Να περιμένουμε και τις απόψεις του άλλου;;
χτυπησε το παιδι μου ,εχει ενα μικρο τραυμα ποιος θα μου το περιποιηθει ? ο φαρμακοποιος
Αν δεν υπάρχει γιατρός, είναι τόσο δύσκολο για το φαρμακοποιό να περιποιηθεί μια μικρή πληγή; Αν είναι τόσο πρόβλημα, να απευθύνονται στη γειτόνισσα που διαθέτει υποτυπώδες φαρμακείο στο σπίτι της.
ποιος θα μου πει ποιοι γιατροι υπαρχουν στην περιοχη ? ο φαρμακοποιος
Σε ποιόν θα ρθουν μετά οι συνταγές των γιατρών; Στο φαρμακοποιό.
ποιος θα μου δωσει δανεικα φαρμακα γιατι στο ικα εχω ραντεβου σε ενα μηνα ? ο φαρμακοποιος < αν και στον κανονισμο του ικα αναφερεται οτι δεν πρεπει να δανειζονται οι ασφαλισμενοι απο τα ιδιωτικα φαρμακεια>
Εκτός του παράνομου της υπόθεσης, σε ποιόν θα ρθουν μετά οι συνταγές για τα χρωστούμενα; Στο φαρμακοποιό.
Εκτός αν έχουν αφήσει το βιβλιάριο στο φαρμακοποιό για να «το κανονίσει» (και να ξεπλύνει και κανένα κουπονάκι παράλληλα)
εβγαλα κατι σπυρακια ειναι σοβαρο? ο φαρμακοποιος
Μήπως ένας γιατρός θα ήταν καλύτερο να εκφέρει γνώμη; Εκτός αν κάποιος δώσει μια ωραιότατη καλλυντική λοσιόν. Ποιος; Ο φαρμακοποιός.
ο γατρος εγραψε ενεσεις ,ποιος θα μου τις κανει ? ο φαρμακοποιος
Από πού αγόρασε ο ασθενής τις ενέσεις που έγραψε ο γιατρός; από το φαρμακοποιό;
Γιατί απ’ αυτόν κι όχι από τον άλλο φαρμακοποιό; Γιατί αυτός κανει και τις ενέσεις!
κλπ κλπ κλπ
κλπ κλπ κλπ