αγαπητέ kopritis,
έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνείτε, όπως και εγώ με όσα σχολιάζετε...
"Θα γίνω κακός. Όχι από "συναδελφική αλληλεγγύη", αλλά γιατί αυτά που γράφετε είναι παράλογα.
1) δεν σας ανάγκασε ΚΑΝΕΝΑΣ να πάτε σε καθηγητή ή "καθηγητή" (αναρωτιέμαι με ποιά κριτήρια αποδώσατε αυτό τον χαρακτηρισμό στον κ.xxxxx)
2) ο κ. Xxxx δεν είναι ο "αγροτικούλης" (που κι σε αυτόν δεν συμπεριφέρεται σωστά ο μέσος κάτοικος της επαρχίας αλλα τεσπά) του χωριού, είναι ένας νευρολόγος με λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, πήγατε να σας εξετάσει στο ιδιωτικό του Ιατρείο, οπότε μπορεί να σας ζητήσει όχι 200, αλλά 500 ή 1000 ή οποιοδήποτε ποσό θέλει, κανείς δεν τον υποχρεώνει να εξετάζει για τα 20€ που κοστολογεί ο ΕΟΠΠΥ την επιστημοσύνη του μέσου Έλληνα Ιατρού.
Επίσης μπορεί να συνταγογραφήσει στο 2ο, στο 3ο, στο 5ο ραντεβού ή κι καθόλου αν δεν έχει την ώρα να το κάνει.
3) ο κ.xxxxxx δεν είναι ο μέσος Έλληνας καθηγητής ή "καθηγητής", ομιλούμε για έναν άνθρωπο που πήγε κι έκανε Ειδικότητα στις ΗΠΑ, υποειδίκευση-fellowship εκεί, ενώ εργάστηκε και ως Ειδικός (xxxxxxx), οπότε λάσπη στον ανεμιστήρα περί "καθηγητή", θεωρώ ότι δεν μπορεί να σταθεί.
Υ.Γ
Τον κ.xxxx -ως ειδικ.Χειρουργικής- δεν τον γνώριζα, ούτε τον γνωρίζω, αλλά βλέποντας τα credentials του, δεν μπορώ να διαβάζω περί "καθηγητή"...
Μου θυμίζει έναν Επιμελητή μου στο νοσοκομείο που δεν είχε δουλειά και κλαιγόνταν για τα λεφτά που ζητάει γνωστός Χειρουργός που έκανε Ειδικότητα στις ΗΠΑ κι χειρουργεί στην Αθήνα, την ίδια ώρα που εκείνος δεν έχει πάει στην Αμερική ούτε σαν τουρίστας (που λέει ο λόγος), πραγματικά για γέλια."
θεωρείτε παραλογα όσα γράφω...
σαφώς και δεν ανάγκασε κανείς να πάει σε κάποιο γιατρό και δεν νομίζω οτι φαίνεται κάτι τέτοιο από όσα γράφω. Δεν ξέρω πως καταλήξατε σε αυτό το συμπέρασμα...
Η γραμματέας του κου xxxxxxxx τον αποκαλεί "καθηγητή" και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το θεωρείτε "χαρακτηρισμό"
Δεν σχολίασα για ποιο λόγο ο γιατρός ζητάει την αμοιβή αυτή. Είναι δικαίωμά του.
Οσο για την άποψή σας περί συνταγογράφησης, η ταπεινή μου άποψη είναι οτι δεν ευσταθεί... Για αυτό άλλωστε αγαπητέ δεν υπάρχουν οι γραμματείς?
Νομίζω οτι δεν αναγώσατε αυτά που έγραψα και ίσως βιαστήκατε λίγο...
Με εκτίμηση